Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ben bu sayfanın linkini yollamayı düşünüyorum..kendini önceden nasıl tanıtıp sşimdi ise bu tür bir yazı yazdığı için...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 candündar gibi bir isim ve yazılan yazıya bak. yazık. yazının dogrulunu tartışmak zaten farklı bir olay. Asıl sorun bu yazının direk olarak metal dinleyen insanları boy hedefi haline getirdiginin farkında degil mi? zaten hali hazırda yaşadıgı ülkede sadece müzigi ile ugrasan insanların kafasında gitar kırıldıgının bir aydın olarak bilincinde degil mi? hangi aklı başında insan amerikan askerlerinin metal dinleyerek kudurduguna inanır? sadece amerikan askeride degilmiş sorun, megerse ülkemizin trafik canavarları da metallica yüzünden salyalar saçarak yollara çıkıyorlarmış. yasaklayalım metallicayı, hem dünya barışı, hemde trafik sorunumuzu kökten halletmek için. bugüne dek tüm bu sorunların sorunların egitimsizlikten, insana deger vermeyen bilincsiz zihniyetten kaynakladıgını düşünüyordum. megerse çok daha basit imiş, olay sadece metallicanın savaş tamtamlarıymış. bravo. can dundar bence bu konuyu yazı dizisine cevirsin, 1-metallica tamtamları agız kokusu ve diş cürügünede sebebiyet veriyor. 2-metallica tamtamları kansere yol acıyor. ... olmamış. [Bu mesaj karakedi tarafından 15 Kasım 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yolladım bu sayfanın linkini mailine..Kısa bir açıklama ile.. Tepkinizi belirtmenizi öneririm arkadaşlar..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 15 Kasım 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 st. anger da intihar oranının artmasına yol açmış, metallica ile yaşayan bu kadar insan böyle kötü bi albüme dayanamamış hehe.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hayır , ilgilenir mi bilemem. tepkiyi zaten gösterdik. bence şu anki en iyi tepkimiz susmak olur. çünkü öyle anlamsız bir yazı.yazara lafım yok , can dündar sevdiğim bir yazar İDİ. önümüzdeki maçlara bakıcaz , ne diyelim.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 can dündar biraz araştırsaymış da metallica nın gidişatını yazsaymış daha iyi olurmuş, bence çok daha önemli bi husus. senelerin efsane grubu.. ne halde..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 amerikanların teröristleri klasik müzikle sakinleştirip öldürmediği ne malum :lol:[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hayır bi kere müzik olsun diye yapılmış birşey alet edilmiş olaya. ve nedense müzik kötüleniyor sadece. adamların o anki ruh hali, normal hayattaki davranış bozuklukları, iq seviyesi hiç hesaba katılmamış. karakedi harika yazmış zaten. amerikan askerlerinin insanları öldürmelerinin tek sebebi metal türü müzik olduğu gösterilmiş. fakat tekrar belirtiyorum, müzik burada araçtır. aynı silahların, tankların, hatta amerikan askerlerinin de birer araç olması gibi. amaç ise; onu zaten biliyoruz. kimimiz klasik müzik eşliğinde kitap okumuyor muyuz? klasik müzik bizi rahatlatmıyor mu? buyrun size araç-amaç.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Can dündar kimdi ya uğur dündarı abisi filanmı :P Hafif beyin sulanması geçiriyorum sanırım....
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bu[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 15 Kasım 2004 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ha sarı zeybek belgeselini yapan abim ok.. :)
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 adam başka bişi yapmıo ki zaten[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: huun, 15 Kasım 2004 14:33 tarihinde demiş ki: aldim baltami elime atladim atimin ustune surdum dusmana dogru symphonic, power metalde felan böyle sözler var, evet hareketli ve gaza getirici müziği de var evet. ama birçok azeri türkülerinde de benzerı şey i görüyorum. destanave savaşlara dayalı sözler, hareketli bir müzik. Sırf metala özgü birşey değil yani... Bahsettiğim "metal korkusu" olayını Lara olayında da kullanmışlardı. Siyah tşört giyen, metal müzik dinleyen veya frp oynuyan herkes potansiyel satanist, terrörist ve katil olmuştu. Neyse ki o kriz çabuk geçti. Ama köşe yazarlarında hala aynı terhane devam ediyor. Metal teması kullanılarak özellikle anneleri etkileyecek yazı yazmaya çok hevesliler. İntihar edenlerden biri metal müzik dinlediği ve frp ile ilişkisi var diye "frp öldürür" "metalciler pis satanisttir" derler, ancak diğer intihar edenlerin dinlediği müzik türleriyle veya hobileriyle ilgilenmezler... Dediğim gibi prim yapmak için insanların bilmediği şeyler üzerine yüklenirler. Can Dündar gibi sevilen bir yazarın böyle bir metod kullanmasına üzüldüm... Karakedi'nin dediklerine de katılıyorum.[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin...
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 oha be kardesim oha yani... ne denir ki bu yaziya ohadan baska?
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 frp ve satanistliğin gündeme çıkmasından yararlanan ve bunları kendine reyting yapmak için saçma sapan yazılar yazan acınası yazarlara benzemiş bu yazısıyla. Şurda savaş hakkında belki yazılacak binlerce daha önemli şey varken gitmiş ne yazmış. Yazık...zaten insanların tek görebildikleri böyle saçma sapan şeyler olursa savaşlar hiç bitmez....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sava$taki adama mozart fln dinletsen sanki cok farklı bi tepki mi vericek? gene adam öldürmicek mi?[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Pyr0, 15 Kasım 2004 16:48 tarihinde demiş ki: sava$taki adama mozart fln dinletsen sanki cok farklı bi tepki mi vericek? gene adam öldürmicek mi? reggae dinletçeksin, hippi şarkıları felan dinletçeksin. bak bakalım keyif verici maddeler kullanmaktan savaşmaya vakit bulabilecekler mi :) "peace, man" [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Kasım 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 daha neler ya, angel of death nazi kamplarında yahudilere yapılanları anlatan ve buna karsı yapılan bir şarkı. şarkı hakkında bilginiz olmadıgı belli. hatta angel of death savasa karsı cıkan bi sarkıdır bile diyebliriz, netten sozlerini bulup incleyin bi. war ensamble falan olsa anlıcam da ehe angel o death cok alaksasız be : ) ayrıca bombardıman sırasında sarkı falan dinletmez hiç bir devlet hiç bir pilotuna. adamın o daracık kabinde headbang yapmasımı bekleniyor? yoksa bombardıman ucagında gorevli olmak icin psikopat olması mı gerkiyor? bombardıman ucaklarının pilotları sadist, manyak veya psikopat degillerdir, en buyuk stres altında bile kendilerine verilen gorevi yapabilen fizik ve akıl saglıgı olarak ortalamanın cok uzerinde olan kişilerden secilir. ayrıca niye müzik dinletsinler ya? aklınız mantıgınız alıyor mu boyle bişiyi. hele ki "I'm the Antichrist" diye sarkı sozu yazan slayer'ı mı dinletiyorlarmış? adamın gorevi bombasını atıp geri gelmek. off yani bence cidden post atmadan önce bi kaç defa düşünün. nerden uyduruyorsunuz böyle şeyleri anlamam ki. said: Head, 15 Kasım 2004 13:46 tarihinde demiş ki: evet bu arada doğrudur , Amerikanlar bombardıman sırasında pilotlara "Slayer - Angel of Death" dinletirler. ama slayer'in metallica ile , hatta hatta heavy metal ile uzaktan yakından alakası yoktur. [Bu mesaj karakedi tarafından 15 Kasım 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Karakediye bir konuda +1 O anda içi bomba dolu bir uçağın sorumluluğu verilmiş bir pilota dikkatini dağıtacak bir müzik dileteceklerini hiç sanmıyorum hele gaza getireceğini düşünerek metal müzik dinletmeleri ise çok çok daha saçma. Ordaki insanın en az labratuarda deney yapan bir insan gibi dikkatini toplaması ve yoğunlaştırması gerekir. Ama nitekim yapılan bir belgeselde nitekim 18 yaş civarlarında bir çocukla yapılan konuşmada çocuk ''burn mother fucker burn..'' diye giden şarkıyı şarkıyı dinlediğini söylüyordu. Nitekim benim aklıma gelen bu çocuğun insanları rahatlıkla öldürmesi dinlediği müzikten mi yoksa kafa yapısıyla mı ilgili? Bana daha çok fpslerden çok fazla etkilenen kafası hiç dingin olmayan bir çocuk gibi gözüktü. Acaba Amerika bile bile böyle insanları Irak'a yolluyor olabilir mi? 18inde hevesli, heycanlı gençleri? Burda suç atılması gereken müzik mi, yoksa Amerika mı? Böyle giderse gerçek suçlular çok daha rahat kendini gölgelerken insanlar saçma sapan şeylere suç bulmaya devam edecek. Bizi aydınlatması gereken medya bu haldeyse biz ne yapacağız...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 15 Kasım 2004 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Ardeth, 15 Kasım 2004 17:11 tarihinde demiş ki: ''burn mother fucker burn..'' diye giden şarkıyı şarkıyı dinlediğini söylüyordu güzel şarkıdır o severim :-P bloodhound gang - fire water burn [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Kasım 2004 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
tunca Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 the roof is on fire o sarkının adı eauhe[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 15 Kasım 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 avcı uçağı pilotu olsam aces high dinnetirlermi acep ehe yazı komik,cdiideye almıom.[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 diil ya fire water burn adı[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
tunca Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bendekinin adı o. nese konuyu dagıtmayalım alakasız =p[signature][hline].
Ebemunk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bir ülke, hiçbir savaş sırasında askerine müzik dinletmez, yapılan araştırmalara göre başka bir iş yaparken konsantrasyonunuzun %30'u müziğe yönelir. Bir F-16 kullanırken bu kabullenilemez bir drum. Ayrıca bence de darkafalılık etmiş bu yazısıyla Can Dündar. Değil heavy, doom veya death metal yazan gruplar bile bu şarkıları "amhuha geberrrr! ÖLLL!" tarzında yazmıyor, arkasında başka amaçlar var ama tabi bir insan bunu araştırmadan, tek bildiği grup olan Metallica'dan (ki metallica zaten böyle etik konulara karşı şarkılar yazar) örnek verirse, diğerlerini HEAVY METAL şarkıları incelemezse olacağı budur. Can Dündar'ı severdim ama böyle bir yazısı varsa gerçekten kınıyorum..[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice...
Öne çıkan mesajlar