NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Olay polis-sivil-egitimli-cahil-dindar-ateist-su parti-bu parti falan degil. Ne olursan ol, adamin orda safti kaymis kalbini tutuyorken nasil girisirsin adama allasen. Vicdan yok, sorun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Soris said: Hayvan bile yapmaz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 GEd said: Bu memurler net ne ayak. Devlet sitesi falan mı? memurların forumu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hususi o foruma üye olup ana avrat sövüp çıkacaksın. gerçi sonrasında bu adamlar hakkımızda suç duyurusunda bulunurlar. var öyleleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi merakla bekliyorum aslında, biraz daha yazı yazılmasını. geçen sefer polisler sokak ortasında bir vatandaşı "öldürdüğünde" bayağı sinir bozucu yazılar vardı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Diz kapağına vurunca geçiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Toplum olarak malesef sicmisiz, herkes nereden ne koparabilirim günümü nasıl gün ederim onun derdinde. Artık ahlâk mı dersiniz etik mi dersiniz ne derseniz deyin de o kavramdan uzak yaşayan insanların ne kadar düşüncesiz, acımasız ve vurdum duymaz olduğunu her gün defalarca görüyoruz. Ön yargıdan beyni dönmüş insanların zihniyetinde her daim bir paranoya mevcut. Yahu o adamcağız krizli olsa ne olur olmasa ne olur. Alt tarafı bir basketbol maçı, silah sıkmıyorlar ya sağa sola. Taraftarların bulunduğu o alanda bir karışıklık çıkmış olabilir, illa bunu eline jopu alıp önüne gelene patlatarak mı çözmek zorundasın. Yok mu senin amirin abe aklına sıçtığımın denyosu. Yazık bu memlekete, ne hallere geldik. Malum forumdaki aklı yetmezler de sırf herif polis diye avukatlığını yapmaya kalkıyorlar, adamın kişiliğindeki problemi hiçe sayarak o adamın hatasını yüzüne çarpmayı polislik mesleğine ihanet olarak algılıyorlar. Barzo herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Sinir bozucu bir durum, herif herhalde olay var zannetti. Neyse umarım ailesi dava açar da jopu kullanmadan önce iki kez düşünür bu herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Çıkan olaylarda yaralandığını ileri süren 7 polis rapor alıp şikayetçi oldu. Dün geceyi nezarette geçiren ve adliyeye çıkarılan Ülker tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 işte şu yeni çelik coplar gelirse hiç gerekmeyecek böyle saydırmaya. 2 vuruşta kırar kemiği allahın izniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 o vuran polisin karısı cocugu abisi amcası da insallah böyle kalbini tutarken 50 kez coplanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 imamizer said: işte şu yeni çelik coplar gelirse hiç gerekmeyecek böyle saydırmaya. 2 vuruşta kırar kemiği allahın izniyle. merakla bekliyoruz. zaten insanın başına ne gelirse ya meraktan yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 allah belasini versin bunlarin. dingiller.net olsun siteleri de. polis olmak icin insanlik yetisini iptal etmek tek sart heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Polis felç olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 en çok rahatsız eden sey hiçbibok olmayacak olması dava açsa kazanamaz zaten dava bile acamaz büyük ihtimalle lan ne biçim bir ülke bizimkisi ya oturdugum yerde sinirlendim gene polis desen hapisanedekilerden ttehlikeli piskopat hükümet topaç gibi çeviriyor ülkeyi istemedigi adami anında söndürüyor adalet sistemimiz zaten allaha emanet gidiyor insan öldürüp ceza almıyorsun 13 yasında tecavüze ugrayıp ceza alıyorsun çok para kazananlar dısındaki insanların vergileriyle dönen bir ekonomi ki dönüsüde biter bir süre sonra ulan gene iyi idare ediyor bizim türk insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ne kadar az beyin o kadar iyi emir komuta zinciri tabi. bu arada o cocuga acmislar davayi zaten 7 polis birden. polise mukavemet, polisi engellemek, kiskirtmak falanfilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Polise karşı bu ülkenin insanı genel olarak hiçbir zaman askere baktığı gibi bakmadı, bakamaz. Neden? Çünkü hiçbir zaman bizim insanımızın kafasında kriz geçiren bir insana vuran asker imajı yoktur ama kriz geçiren bir insana polisin vurabileceğine eminim "yuh, olamaz lan öyle bir şey" diyen çok az kişi çıkar bu ülkede. Çünkü bu ülkenin insanları yerde yine meslekdaşlarının döve döve bayılttığı kızı tekmeleyen polis görüntülerini izledi tvlardan. hak arama mücadelesi yapan işçilerin üzerine kışın ortasında buz gibi soğuk havada tazyikli su sıkan polis görüntülerini izledi. Çok taze, elinde Türk bayrağı olan teyzeye biber gazı ve tazyikli su sıkan polisi gördü. Daha buraya yazarım da, gerek yok. Derdim polisi kötülemek, küçük düşürmek değil. Çünkü zaten herkes neyin ne olduğunu biliyor, benim ekleyecek ya da çıkaracak bir şeyim yok. Kendi anımı anlatayım(birkaç tane var)...Sene 1992...Maslak'taki İTÜ Kampüsü'nden 341 T SARIYER-TOPKAPI otobüsüne bindik 5 arkadaş. Arkayı 5lerken kendi aramızda itiş kakış oldu. Bana tam ortadaki dışarıya doğru azıcık çıkıntılı olan bölüm düştü, yerleşmeye çalışırken ayağım ayakta duran birisinin bacaklarına değdi. Kim olduğunu fark etmeden -Pardon. dedim ve arkadaşlarımla konuşmaya devam ettim. Bir ses -pardon demeyeceksin dedi. en delikanlı, en "atıl kurt" zamanlarım. -Kim lan bu lavuk? düşüncesiyle bir baktım, polis ve hem de bizim okulun kapısında duran, yüz aşinalığım olan polislerden birisi. Sinirlendim ama tabi ne diyeyim devletin polisine? -Özür dilerim diyebildim. Gözlerini gözlerime diken polis -Özür de dilemeyeceksin demesin mi? İyice tepem attı, ne yapacağımı düşünürken arkadaşlarım benim gerginliğimi de görerek sakin olmamı söylediler. -Ne yapayım o zaman? diye sordum polise. Adamın cevabı... -Yapmayacaksın... Kıssadan hisse...Ruh halleri değişik çok sayıda polis var. Eminim içlerinde eğitimli, kültürlü, insan psikolojisinden anlayan polis memurları da var ama en azından benim gözümde çoğunluğun ruh hali aha şu yukarıda anlattığım kendi başıma gelen olaydaki polisin ruh halidir. Umarım bir gün onlar da askerler ile aynı imaja sahip olurlar milletin gözünde diyerek bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 said: Öte yandan, maçın bitimine 2 dakika kala Olin Edirne taraftarları ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı, rahatsızlanan bir taraftar polis tarafından dışarı çıkarıldı. http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Basketbol/2012/12/20/olin-edirne-evinde-maglup ne desem bilemedim.bu nedir yahu? abi bu nedir sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 :) bu iş bir projenin parçası. ben söyleyince "komplo teororso bonlor çoton abö" diyorlar. ama işte sabah gazetesi, star, bugün ve benzerleri her konuda olduğu gibi dezenformasyon faaliyetlerini devam ettiriyorlar. çok şaşırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Türk polisi en asil duygunun insanıdır dendi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 polis sizin arkadasinizdir, dostunuzdur demislerdi. oyle arkadasin ben canini yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ibnelik diz boyu adamlarda, yarın da salih memecan kıyak bi karikatür çeker bu olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V4mELex-ppc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 her yerde aynı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar