Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Adam gibi kulaklik alip yaninda da microfon almak daha iyi olmaz mi? Bu oyun kulakliklarinin ses kaliteleri cok kotu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Sormayı unuttum. Bu kulaklığı laptopta kullanıcam. Yeterli performansı alabilir miyim yoksa harici ses kartı felanda mı almalıyım yanında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 topiin sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Amp gerekebilir. Fiio E6 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 e06 ile e11 arasinda ne gibi bi fark var? yani illa ki baya vardir tabi de, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 fakat v-moda nin VAMP inin 650$ olmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi onu iphonunun arkasınamı takmış ne güzel durmuş öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 cover+amp+1500mah battery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 e11 daha iyi ama kullanmadigin icin soylemem tam. e6 da epey epey iyi ama, e5 gibi oyuncak kalitesinde degil. Bu alinan kulaklik zaten mid range oldugu icin iyi gider. Bu arada fiyatlar cok dusmeye basladi, eskiden bu fiyata boyle guzel seyler alamazdik. Audiophile grade kulakliklar 250$ oldu Philips sayesinde, mid range aletler fiio, meelec, yeni Jays'lar, yeni Citicscape'ler sayesinde 100$ alti oldu. Yani yeni cikan urunlere yonelin diyorum, ucuza kalite var artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 siberia v2 alayım diyorum. amazon yollamıyo mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben amerikadaniste.comdan soledim bişiler 130 dolardı gümrüğe girmedi krismıs diye kargodada 10 doalr indirim yaptıalr 28 dolarda kargo verdim total Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ya şansa bak, tam alacakken 155 pounda çıktı fiyatı http://www.amazon.co.uk/Sennheiser-II-Closed-Headphone-headband/dp/B000TDZOXG/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=1MKBVPSVMCSRL&coliid=I1QIU2FZZ4ILQK E06 para gitti resmen salak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Kafam karismis benim bu arada, Sennheiser HD 25-1 II amp olmadan calisir, amp ile daima daha iyi olur tabii ama calisir iyi. Sennheiser HD 558 calismaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bunları nasıl biliyoruz ? http://www.amazon.co.uk/V-MODA-Crossfade-On-Ear-Noise-Isolating-Headphones/dp/B007TRUY6C/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1356944839&sr=1-1 http://www.amazon.co.uk/Audio-Technica-ATH-M50-Headphones-ear-cup/dp/B000ULAP4U/ref=sr_1_16?s=electronics&ie=UTF8&qid=1356945218&sr=1-16 m50 biraz eski demiştiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Noise-Isolating olani gec. Tren filan kullaniyorsan ise gidip gelirken ancak ise yarar onlar, asiri gurultulu yerlerde dolasiyorsan iste. Sesi bozuyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yüksek sesle dinliyorum hep, otobüste ağzımı yüzümü kırmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Disardan gelen sesi engelliyor o. Icerden cikana nasil bir etkisi oluyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Şunu aldım ebay avustralyadan http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-M50s-Professional-Monitor-Headphones/dp/B006L404KU 100 pound verdim, umarım sorunsuz bi şekilde gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 rahatmi acaba yaw bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bunu iptal edip Hd-1 II aldım. Açıyorum şimdi paketi. heyecan!! Şimdi müzik deneyimimi boostlamak için neler yapmam gerekiyor ? Zira 10 dolara aldığım panasonic kulaklık ile aşırı bir fark yok niye anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ahah nasıl üzücü bir şeydir o da. 100 dolarlık kulaklık ile 10 dolarlık aynı sesi veriyorsa :D mp3lerin kaliteli mi? öyle bir kulaklık aldıysan düzgün bir mp3 ile dene. farkeder o şekilde büyük ihtimal. bu da olmuyor ise ya dinlediğin makina çok dandik, ya kulaklık overpriced ama sıradan bir ürün ya da senin kulak çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 HD 25-1 II en efsane kulakliklardan; ya kaynak kotu, ya kulak kotu, ya da sahte kulaklik aldin. Flac ile dene bir iyi bir. Onboard Realtek ses kartlari yeterli iyi ses icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 15$a alırım tek maksat zararın az olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Lisedeyken air jordan alıp 20 cm fazladan sıçrayacağını düşünen insanı gördüm başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Deathblade said: Lisedeyken air jordan alıp 20 cm fazladan sıçrayacağını düşünen insanı gördüm başlıkta. abiii nerden geldi aklına bende onlardandım iyi bilirim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar