Akito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 geçmiş olsun. saflığından olmuş her bir şey. intihar falan etme lan. avukat pati var tonla başlık sorun çıkartacaksa ilk mesaj silinsin okuyanlar olarak devam ederiz konuşmaya. ya da olaylar bittikten sonra topic silinir vs vs. dikkatli olmak gerek koz vermeyelim. ve anlatmadığın kısımlarda daha bi suçsuzsun sanırım savcı ağladığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Basını belaya sokacak bir detay yok burda ya. Merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Sakın başkalarının hayatını karartayım deme lan intikam alacağım diye. Diğerleri senin karşılaştığın insanlar gibi olmayabilir. Başka insanların hayatını zehir etmeye hakkın yok, hak etmediği takdirde, eğer sana karşı kötü davranılıyorsa bunun nedeni karşındaki kişiye hatayı yapanın senden bir önceki öküz olduğu içindir. Aşk demeyeyim de sevince iki taraf da nakavt oluyor aslında, biri daima geç farkediyor. Senin gibi. Unutmaya çalış, olmazsa da np. Her şeyin bir oluru var, işine ver kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ciddiymiş mavra yapmayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi okudum. gücenmece darılmaca yok ama sen biraz denyo bir insanmışsın abi. kendini olduğundan zengin göstermek çok sık görülen bir durum ama iş, evlenme durumuna geliyorsa erkenden karşına alıp konuşman bütün bu sorunları çözerdi. seninkisi bir aşk dramından çok bir finans dramı olmuş. kız ayrılmakta kendince haklı. bu saatten sonra bu kadar şeyden sonra da dönmez, dönmesin de zaten afedersin siktir et. boşanma ile ilgili de avukat değilim ama avukatım var. ona bir sorarım iyi bir boşanma avukatıyım ben diyip duruyordu bakalım belki bir iki tavsiyede bulunur. sana da eminim ders olmuştur. bir daha iş işten geçmeden yalan söylediysen, karşına alıp bir bir anlat abi. inan önce biraz sinirleniyorlar ama zamanla anlıyorlar sakinleşince. oksitosin dönemi geçmeden itiraf etmek gerekiyor ama böyle şeyler yapınca. büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hacu seni Allah yada neye inanıyorsan o korumuş haberin yok. Savcı, avukat falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 chrome said: abi okudum. gücenmece darılmaca yok ama sen biraz denyo bir insanmışsın abi. kendini olduğundan zengin göstermek çok sık görülen bir durum ama iş, evlenme durumuna geliyorsa erkenden karşına alıp konuşman bütün bu sorunları çözerdi. seninkisi bir aşk dramından çok bir finans dramı olmuş. kız ayrılmakta kendince haklı. bu saatten sonra bu kadar şeyden sonra da dönmez, dönmesin de zaten afedersin siktir et. boşanma ile ilgili de avukat değilim ama avukatım var. ona bir sorarım iyi bir boşanma avukatıyım ben diyip duruyordu bakalım belki bir iki tavsiyede bulunur. sana da eminim ders olmuştur. bir daha iş işten geçmeden yalan söylediysen, karşına alıp bir bir anlat abi. inan önce biraz sinirleniyorlar ama zamanla anlıyorlar sakinleşince. oksitosin dönemi geçmeden itiraf etmek gerekiyor ama böyle şeyler yapınca. büyük geçmiş olsun. Çok doğru yazmışsın, aklı başında herkes bu söylediklerini söyledi bana. Psikaytr bile böyle dedi.. Bu arada artık yalan söyleyemiyorum zaten, bu dersten de öte bir şey oldu. Herkesede ilgisi ve desteği için teşekkür ederim. Benim kafam çok gidip gelmeli bu aralar, çok tutarlı konuşamıyorum ama umarım herşey iyi olur bir gün ve bu dileğim hepimiz için geçerli. Artık yatmalıyım yoksa sabah işe geç kalacağım. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Yani bazı arkadaşlar direk yalanlar üzerine ilişki muhabbetine girmiş. Çekmeyen bilmez kanserin ne illet bir hastalık olduğunu. Adamın babası bu durumda düğüne geldiğinde dahi kolunu uzatıp bilezik bekleyen, adam babasının yanında hastanede beklerken tahminen ilgi eksikliğinden çemkiren kızdan bahsediyoruz. Yapmayın etmeyin ağalar. Aşk gözünü kör etmiş ve görememiş ne yazık ki arkadaşımız gerçekleri. Bu kadar kötüsü değil ama aşk gözünü kör edip gerçekleri görememe gibi bir durum abime de oldu ve evlenmeden bir gün önce gözleri açılan abimi 3-5 ayda kurtarabildik. Ama tabi bu başlık misali olan bir sürü masrafa vs oldu. Daha kötüsünü düşünüp şu an ki duruma şükredip mutlu olmak en iyisi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 edit geldiğine göre adam ağır haksız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi gelin abla zaten gold diggermış o işin başka bir boyutu. yoksa adamın birşeylere canı sıkıldığını fark eder senin neyin var der ısrar ede ede anlattırırdı gerçekleri. ona göre bir plan da yaptırtırdı. geçmiş olsun dememizin nedeni o zaten. Allah kurtarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sanssizsansli said: http://bira.fm/97 rakı açtırdın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Kız senin bes parasız kaldığını anladığı için gitmiş. Sevgilimle konuştuk bu karara vardık. Sfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=29tUEv7Ds3E&sns=tw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Offf yaa kaçırmışım. Ana hatlarını anladım gerçi de orjinalinin yerini tutmaz tabi :/ Kıza tokat attıysan ne kadar haklı olsan da haksızsın yalnız. Hele bir de yalanlar üzerine bir evlilik yapmışsan sonunun da böyle olacağı belliymiş, bile bile lades olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Tokat az valla tekme atabilirmiş suratına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 copry kız olan sen miydin yoksa coco mu? ona göre cevap vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 İkimiz de. hayırdır? Ne alakası var ki kız olmamla , kız tokat atsa o da haksız. Denyo musunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 yine ne kacrdık la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Erkek olan coco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 tokadı neresine atmış o da önemli bi detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 of bi oyuna girdim ilk posta edit gelmiş kişisel modu olmak istedim bi an sırf onu okumak için = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Solozzo said: .. Düzenledim bir zarar gelmemesi için başıma. Okuyanlarınız oldu, haklı olduğum kadar haksızlıklarımda var. Ama bu sonu hak etmediğim kesin, böyle işte.. SS almıştım kardeş. bi durumda koyarım orjinal metni buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 kaldırılmasının bi nedeni var, ö.mden at ama koyma buraya. üye olma tarihi 21.12.2012'yi geçen birine de atma ö.mden falan. AJAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar