Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 DarKRideR said: Manu resmi sitesinden kuraya itiraz etmiş. Şampiyonlar Ligi'nde deneme kurasıyla gerçek kuranın aynı olma ihtimali 5000'de 1 demişler ki haklılar. Bakalım diğer kulüplerde itiraz ederse yeniden çekilir mi kuralar diyeceğim de açık açık şike yapan Lyon - Zagreb ikilisine no problem diyip halı altına ittirmişti bu adamlar Şu nerde hakkaten? Tek yazan Real test for united Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 cidden hic oyle bi haber gormedim ben united in sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 FromTheHell said: aziz bi şeyler dese ya şu konu hakkında adam dedi zaten zamanında uefa konusunda diyeceklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bonjo said: lan asıl şikeci oefa çıktıya :D gelecek günlerde platini savcı berk e ifade verebilir :D UEFA baştan beri şikeci zaten, 2 sene evvel Lyon'u üst tura çıkarmak için göz göre göre Real karşısında Hollandalıları nasıl kıydığını unutmadık Platini'nin. Onda şaşılacak bir şey yok :) Tabii fener kadar usta değiller şikede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Zep said: DarKRideR said: Manu resmi sitesinden kuraya itiraz etmiş. Şampiyonlar Ligi'nde deneme kurasıyla gerçek kuranın aynı olma ihtimali 5000'de 1 demişler ki haklılar. Bakalım diğer kulüplerde itiraz ederse yeniden çekilir mi kuralar diyeceğim de açık açık şike yapan Lyon - Zagreb ikilisine no problem diyip halı altına ittirmişti bu adamlar nerden okuyorsunuz abi şu haberleri girdim baktım manu sitesine itirazla ilgili bir haber yok, realle karşılaşcaz yazıyor.emenike para sayiyormus iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 uefa kurası için http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-avrupa-ligi/2012-2013/draw-europa_vid257164.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Fizban tam bir Rıdvan Dilmen vakası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 He. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 O zmn bizim kurada belli olmuştur önceden. Gerçi bizim rakibi harry çekiyodu muhtemelen Atl.Madrid i çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şalke 04 güzel kuraymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 anziyi düşünüyorum fenere, samuel etooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bu arada fenere 10 dakka kaldı hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Fener- A madrid iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ravnos said: DarKRideR said: Manu resmi sitesinden kuraya itiraz etmiş. Şampiyonlar Ligi'nde deneme kurasıyla gerçek kuranın aynı olma ihtimali 5000'de 1 demişler ki haklılar. Bakalım diğer kulüplerde itiraz ederse yeniden çekilir mi kuralar diyeceğim de açık açık şike yapan Lyon - Zagreb ikilisine no problem diyip halı altına ittirmişti bu adamlar Şu nerde hakkaten? Tek yazan Real test for united Twitter'dan görmüştüm blog yazarlarından :( hemde bir tanesi GS blogcusuydu. tabii benim kontrol etmeden gelip buraya yazmam daha büyük hata :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kesin atletico çıkıcak bize ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Iyi kura cekmis gibi gs, basarilar cimboma darisi basimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Inter çıkar inşallah güzel kura olur , basel felan çıkmasında sonra rakibi küçümsüyoz trömsö young boys faciaları gibi şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 fizban said: Zep said: DarKRideR said: Manu resmi sitesinden kuraya itiraz etmiş. Şampiyonlar Ligi'nde deneme kurasıyla gerçek kuranın aynı olma ihtimali 5000'de 1 demişler ki haklılar. Bakalım diğer kulüplerde itiraz ederse yeniden çekilir mi kuralar diyeceğim de açık açık şike yapan Lyon - Zagreb ikilisine no problem diyip halı altına ittirmişti bu adamlar nerden okuyorsunuz abi şu haberleri girdim baktım manu sitesine itirazla ilgili bir haber yok, realle karşılaşcaz yazıyor.emenike para sayiyormus iste. Öyle diyorsun da bugün herkesin gözünde Emenike'nin bembeyaz 32 bembeyaz dişini göstererek sırıtıp paraları saydığı görüntü var. Gerçekte olmasa bile kafalarda kuruldu çoktan :) Daha önce de anlatmıştım sanırım forumda. Avukat bir arkadaşın doğumgününde taksimde geçen kalabalığın arasındaydık. Çevresi de avukat kaynıyor tabii. Bi tanesi fanatik fenerli, bir de dinine çok bağlı bir elemandı. Biraz muhabbetten sonra şike davasını üstlenen avukatların birinin yanında çalıştığını söyledi. Davaya bakıyoruz dedi. Dedim bak herkes soruyordur ama sormam lazım diye, orada zaten bi öfflemeye başladı. Bir de dedim ya dinine bağlı diye, öyle yalan malan da söyleyemiyor. E sorayım ben de dedim. - Abi fener şike yaptı di mi? - Ya şimdi sonuçta verilen karar ortada. benim konuşmam doğru olmaz. - Yok ben sonucu sormuyorum, hakkaten var mı yok mu şike onu soruyorum. - Abi şike sırf bu davayla kısıtlı değil, Türk lig tarihinde her takımın geçmişi reröre (kendisi fenerli olduğu için ekstra gergin) - Tamam abi eminim vardır da ben bu davayı soruyorum - Ya bu davada da hata var. Tek suçlu fener gibi konuşuluyor, oysa şu kadar şüpheli var, bu kadar takım oyuncu girdi işin içine reröre - Tamam abi haklısın da, fener yaptı mı onu söyle bana? - ... - ? - yapmış anasını satıyım yaa... (adam küfür bile etmiyor, öyle kibar adam. burada bi sessizlik oldu 3-4 saniye) ...ama aykutun falan haberi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Birde şu kuraları ayrı ayrı açılsın. şl ile uefa kupası bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 uefa kuraları belli olduktan sonra biriniz gelip resim koymasın, bu dun tivitlenmisti diye. koyacaksanız simdi koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 totem motem ayagina ben koyiyim http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/0/03/BATE_logo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 cok uzun bisiler Rewendor said: fizban said: Zep said: DarKRideR said: Manu resmi sitesinden kuraya itiraz etmiş. Şampiyonlar Ligi'nde deneme kurasıyla gerçek kuranın aynı olma ihtimali 5000'de 1 demişler ki haklılar. Bakalım diğer kulüplerde itiraz ederse yeniden çekilir mi kuralar diyeceğim de açık açık şike yapan Lyon - Zagreb ikilisine no problem diyip halı altına ittirmişti bu adamlar nerden okuyorsunuz abi şu haberleri girdim baktım manu sitesine itirazla ilgili bir haber yok, realle karşılaşcaz yazıyor.emenike para sayiyormus iste. Öyle diyorsun da bugün herkesin gözünde Emenike'nin bembeyaz 32 bembeyaz dişini göstererek sırıtıp paraları saydığı görüntü var. Gerçekte olmasa bile kafalarda kuruldu çoktan :) Daha önce de anlatmıştım sanırım forumda. Avukat bir arkadaşın doğumgününde taksimde geçen kalabalığın arasındaydık. Çevresi de avukat kaynıyor tabii. Bi tanesi fanatik fenerli, bir de dinine çok bağlı bir elemandı. Biraz muhabbetten sonra şike davasını üstlenen avukatların birinin yanında çalıştığını söyledi. Davaya bakıyoruz dedi. Dedim bak herkes soruyordur ama sormam lazım diye, orada zaten bi öfflemeye başladı. Bir de dedim ya dinine bağlı diye, öyle yalan malan da söyleyemiyor. E sorayım ben de dedim. - Abi fener şike yaptı di mi? - Ya şimdi sonuçta verilen karar ortada. benim konuşmam doğru olmaz. - Yok ben sonucu sormuyorum, hakkaten var mı yok mu şike onu soruyorum. - Abi şike sırf bu davayla kısıtlı değil, Türk lig tarihinde her takımın geçmişi reröre (kendisi fenerli olduğu için ekstra gergin) - Tamam abi eminim vardır da ben bu davayı soruyorum - Ya bu davada da hata var. Tek suçlu fener gibi konuşuluyor, oysa şu kadar şüpheli var, bu kadar takım oyuncu girdi işin içine reröre - Tamam abi haklısın da, fener yaptı mı onu söyle bana? - ... - ? - yapmış anasını satıyım yaa... (adam küfür bile etmiyor, öyle kibar adam. burada bi sessizlik oldu 3-4 saniye) ...ama aykutun falan haberi yoktur. iyi de sikinti o ya iste (ilk paragrafini diyorum). cemaat tipi yargilamada once kamuoyunun gozunde gorus olusturuluyor yalan-yanlis haberlerle, yalanlarin arasina dogru da katiliyor. 1 dogru varsa 9 yalan oluyor. 1 kurunun yaninda 5 yas yaniyor, kimsenin umrunda olmuyor. simdi fenerbahceye oldugu icin herkes cok mutlu, bilimum smileylerle falan anlatiliyor da, ergenekon davasinda da ayni yargilama sistemi, ayni medya anlayisi yuzunden insanlar HALA iceride, hatirlatayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Yok abi, yargı sistemi baştan sona yanlıştı, onu o zaman da söyledim bugün de söylüyorum zaten. Hatta o zaman söylemiştim, "ben fenerin suçlu olduğunu düşünüyorum, doğru karar bu yönde olmalı benim gördüğüm. ama karar bu yönde de çıksa aksi yönde de çıksa mahkeme süreci baştan sona fiyasko" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 of dota yüzünden kiril alfabesi görünce bi garip oluyorum ya. bate gelsin, fener tokatlasın da içimizin yağları erisin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 çek bi çhelsea güldür yüzümüzü. kapanmamış bi hesabınız var onuda kapatmış olursunuz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar