Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kanal d a.k.a kolpa dvd nin bozuk cıkması

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
ahanda şimdi açın ceki çen in filmi var paso bozuluyo kare kare oluyo sinyal yok diyo sonrada :)

korsana hayır :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
Ahaha evet smokın[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Oy oy kare kare :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
euheue ortadan ıkıye boluolar al abı bu 1. bolum buda 2.[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
  • Admin
Mesaj tarihi:
filmin başında 4 kere karelenme oldu
böle 4-5 sn sürdü sonra sinyal yok diye yazı cıktı ehe kapadılar sinyali
sonra gene devam etti ama ileri sardılar
gene kare oldu gene devam etti sardılar
sonra düzeldi suan bişi yok bitmek üzre zaten[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 15 Kasım 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
ahanda şimdi açın ceki çen in filmi var paso bozuluyo kare kare oluyo sinyal yok diyo sonrada :)

korsana hayır :)
yok yaw koskoca tv kanalı abartmayın.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm.

UOGame.Net
Exile UO Player
Mesaj tarihi:
harbi ha.. :)
onun dvd yada baska birseyle alakasi yok.tamamen uydu ile ilgili..
ayrica birakin korsanini, izin alinmadan orjinalini bile yayinlama haklari yok!
Mesaj tarihi:
yok ya saçmalamayın havadan dolayı öle oluo. sinyal yok demek kopya dvd takıldı demek mi euheaha. öhm.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
  • Yeni Oluştur...