Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ahanda şimdi açın ceki çen in filmi var paso bozuluyo kare kare oluyo sinyal yok diyo sonrada :) korsana hayır :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ahaha evet smokın[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Oy oy kare kare :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ya mahsun k.gül klibi çıksaydı?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ahaha harbi...Korsana hyr!!!![signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ya ikinci cd si başka film çıkarsa :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 kolpa dvd diyor, tek dvd'ye o film sığar, vcd değil ki 2.si olsun :)
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yaa işte kolpa imiş kesin dvd ye iki parça satıyorlardır :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 euheue ortadan ıkıye boluolar al abı bu 1. bolum buda 2.[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 film fena diilmiş ama :)[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Film güzel gitmiştim zamanında..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 abi ciddimsiniz?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 filmin başında 4 kere karelenme oldu böle 4-5 sn sürdü sonra sinyal yok diye yazı cıktı ehe kapadılar sinyali sonra gene devam etti ama ileri sardılar gene kare oldu gene devam etti sardılar sonra düzeldi suan bişi yok bitmek üzre zaten[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Goering Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 [Bu mesaj Goering tarafından 15 Kasım 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yok matriks.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 abi o uydu sinyali yok demek. :lol: o sırada yayına devam edildiği içinde size ileri almış gibi gözüküyo. yoğun yamurlu veya kapalı havalarda olur. sinyal seviyesi zayıfladığı için. :lol:[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 evet bugün atv'de de vardı o olay bi ara. balkanlardan bişeyler geldi gene heralde.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: DynamicK, 15 Kasım 2004 20:17 tarihinde demiş ki: ahanda şimdi açın ceki çen in filmi var paso bozuluyo kare kare oluyo sinyal yok diyo sonrada :) korsana hayır :) yok yaw koskoca tv kanalı abartmayın.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 lol olm sizin antende sorun var ben gayet güzel izledim jennifer love hewitt i[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 o başka film di... :-P[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Core Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 harbi ha.. :) onun dvd yada baska birseyle alakasi yok.tamamen uydu ile ilgili.. ayrica birakin korsanini, izin alinmadan orjinalini bile yayinlama haklari yok!
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 evet :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player
Apache Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 kanald korsan yayınlamaz kapatır direk rturk yer arıyorlar zaten bugun buradada showtv kare kare gorundu bır ara[signature][hline]shinsetsu desu..
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yok ya saçmalamayın havadan dolayı öle oluo. sinyal yok demek kopya dvd takıldı demek mi euheaha. öhm.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 eheuheu tabi sen bılmıon :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar