yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Entel olmak bu kadar basit olmamalı, çok zor olmalı. Acayip zor. Entelleri hiç sevmiyorum. Kendimden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ben her gün 10 tane böle bullshit yazabilirim hatta gitar keman falan verirseniz çalamayabilirim de tek başıma. yaparım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ama Türkiye'ye mal olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 o aletleri çalamamaktan kolay ne var ki ben de yaparım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 death metal'e pok atardım hep; bunu duyduktan sonra. death'e saygı duyar oldum. beterinde beteri varmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yildirimokur said: Ama Türkiye'ye mal olamazsın. türkiyede mal olabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Önemli olan ensturmanı iyi çalabildikleri halde bu şekilde berbat bi şekilde çalmaları. Siz daha bu bakış açısını yakalayamadığınız için hiç bi zaman entel olamıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yahu beğenmeyebilirsiniz ama bu alaycı tavırlar niye? bu tip şeyler ile alay etme adeti de yeni çıktı. http://en.wikipedia.org/wiki/Atonality http://en.wikipedia.org/wiki/John_Cage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://static1.fjcdn.com/thumbnails/comments/The+fuck+did+I+just+watch+_53507f5e886a14a0d967db13efa9fec0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 "Böyle sanatın içine tükürürüm" diyen grando mastaaa dan farkınız ne ? Ayıp ayıp , utanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 başıma bi iş gelmicekse ben birazcık beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Caz seven bir insan olarak Akbank Caz Festivali'nde malesef hiç denemediğim bir tarzı deneme gafletinde bulunmuştum. Bu işkenceyi canlı olarak çekmiş biri olarak söylemeliyim ki, bunların belediyeler tarafından toplatılması lazım. İnsanlara eziyet ediyorlardı içeride :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dEI2ZXGiSnI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 capitancommodore said: yahu beğenmeyebilirsiniz ama bu alaycı tavırlar niye? bu tip şeyler ile alay etme adeti de yeni çıktı. http://en.wikipedia.org/wiki/Atonality http://en.wikipedia.org/wiki/John_Cage çünkü çok kötü. bu tip şeyler ile alay etme adeti diye bi adet yok ama olsaydı da yeni çıkmış olmazdı. yapılan sadece kötü olanın kötü olduğunu söyleme. bayağı başarısız bu. klavyenin tuşlarına basarken tuzlu bir tat geldi parmaklarıma tik tak tik tak tak tik tak tik bir anda balistik bir füze gibi patladı zihnimin tam orta yerinde burası sivas'mı? elimdeki molotov kokteyli de ne? menemen madımak madımak menemen.. ahanda daha manalı oldu benimki. daha sonra daha güzelini yazıp atonal bi şekilde düzenleriz. abi sanatın kötüsü ile dalga geçilemez mi yani? itin götüne soktum saçma sanat yapanları GIYYYY GIIIYYYY GIYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 serra yılmaz mı o? severdim kendisinide. of çok ciddiyim başım ağrıdı sabah sabah kaç gündür takmamıştım topiki şimdi neden izlediysem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 saçma sapan seyler yapıp sanat diyince sanat oluyo mu ki abi sonra bide anlamıyorsunuz zorba cahiller deniyor çok boktan sanatlar var hemen her güzel sanatlar fakültesinde görebilirsiniz bide gerçekten bisey yapmıs gibi şişiyolar hindiler eger bu sanatsa ben sanat olmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yani ne desem bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şiir edip cansever'in bezik oynayan kadınlar'ındanmış. ikinci yeni sonuçta herkes sevecek diye birşey yok da, bullshit demek bayaa bayaa ağır kaçmış. fikirdir diyecek birşey yok. hatta ben bayaa beğendim şiiri. ha serra yılmaz biraz içine etmiş bence, o ayrı konu. şöyle birşeymiş şiir ve anılardan anılara sallanan bahçe hangi yaprağı koparsam son anı avucumda kalıyor iyi. yeniköy'de bir kahve içer miyiz, dedim bu sabah bu sabah bu sabah oralı olmadı kimse -pazartesi miydi- oyuğumdan çıkmıştım tam, begonyamsa güller içinde nasıl? güllerse güller içinde yani ve balkon demirinde bir martı. dedim ki deniz şuralarda bir yerde olmalı çıt yok evin içinde deniz şuralarda bir yerde olmalı çıt yok sanki dünyadaki bütün çay ocakları kapalı ve göklerden tepelere inen bir sokak ya da bir akarsuyum ben denizse şuralarda.. yok önemi bir iki gün kaldı -martı- balkonda deniz de öldü sonra, martı da iyi iyi. suyu tutmak gibi bir şeydi hepsi günler -seni anımsadığım zaman- birden kurtuluş'tan taksim'e giden bir tramvay görüntüsü mavi bir elektirik çakımı tellerde sanki kar yağıyor da sürekli, tepebaşı'ndayız karlar gıcırdıyor ayaklarının altında besbelli gümüşsuyu'ndayız, rus lokantasındayız -ne tuhaf, biz her zaman her yerdeyiz ikimiz- şarap içmişiz, üşüyoruz dışarda dünya silinmiş ikimiz ikimiz ikimiz böyle birkaç defa ikimiz sonra ki bir fotoğrafa dönüşüyor her şey nasılsa sarı emmiş, mordan çekinmiş, kahverengi bir fotoğrafa sahi, kalınca bir şeyler giyinmeliyim ben üşümüyorum da bende herkes var, diyen bir kızın titrek sesleri dökülüyor kucağıma dudaklarım kan mavisi bugün. biz burda iyiyiz, biz burda çok iyiyiz biz burda kırk yaşındayız hepimiz dördümüz bir kişiyiz de ondan içimizden biri uyuyor olsa, falan filan onu bekliyoruz bir kişi olmak için evet evet, yanılmıyorum ben bir iki kişi kaldığımız zaman yanılabilirim doğrusu ya yanılmak her şeyi yeniden görmek gibi bir şey oluyor duvardaki vitray, begonya begonya, vitray kurtuluşla asmalımescit birbirine geçiyor müzik için de diyebileceğim tek şey ben almayayım, alana da mani olmayayım abi, o ne öyle. müzik konusunda muhafazakar davranmak en iyisi gibi olacak :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi çekinmeyin hiç bullshit olana "muahahah bullshit!" diyin rahatça. siz demezseniz ben demezsem nasıl güzel sanat yapılır huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ikinci yeniye lafimiz yok abi zaten su geliyor aklıma söyle sanatları görünce hep https://www.youtube.com/watch?v=QzTGNIiidbI çok doluyom kofti sanat konusunda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bence bullshit olsa derim zaten de şiir değil yani. ha mesela müzik bence de bullshit, ama demiyorum. yazık adamlara o kadar müzik aleti çalmayı öğrenmişler. şevki kırılmasın gençlerin. asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 begonya vitray begonya vitray begonya vitray begonya vitray begonya vitray begonya vitray boğa boku boğa boku boğa boku boğa boku boğa boku boğa boku boğa boku boğa boku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 o kısım serra yılmazın bok yemesi zaten, ağır bullshit orası zaten haklısın. ben de kırgınım serracııma o konuda. orjinalinde şu işte "yanılmak her şeyi yeniden görmek gibi bir şey oluyor duvardaki vitray, begonya begonya, vitray kurtuluşla asmalımescit birbirine geçiyor" öyle yes no yes no yes no yes no reklam olduk loOooOOoo durumu yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 valla videoya zaten geliyor tepki GIYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY GIYYYY GIYY GIY bullshit işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 o zaman tamam asfksaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar