BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=13f5oRClZPk seni mi kıracam akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 DAFUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 basligi duzelt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ıslak bi it gelcek sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 entel olmak çok zor iş ya bence maaş bağlanmalı hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 video boyunca yere bakan gitarist ve yanındaki kel abinin her an "NABIYOZ BİZ AMK LAN" diye enstrümanları kırmalarını bekledim ama ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 violensel kızın anatomisini bozmuş gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 sorsan sanat yapıyoruz derler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 oksijen çarpmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 özet pls çok uzun video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 internette yaptığım derin araştırmalar neticesinde (yalan, ekşisözlük'e baktım) bu videonun atonal müzik ve şiir dinletisinin bir karışımı olduğu fikrine ulaştım. ... bundan sonra her anımın değerini bilerek yaşayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Müzikle buluşuyorum arada işte böle. No tiyatrosuna gideyim staddan çıkışta, tükürük köfte sesleri çıkıyor ayaklarımdan. Kramponlarım dağılıyor ufaktan.. ağzında eriyen çikolatalar gibi. alüminyum çikolata profil alüminyum çikolata profil alüminyum çikolata profil alüminyum çikolata profil Demirin tatlı çığlıkları içinde koşan kedilerin fasıl keyfini yaşasaydık amasya'da ha? Na ha ha ha ha Cuma namazı vakti mi? Ezan da okundu o anda Benimkisi ise kızın içinde Aniden titanik buz dağına çarpınca çıkan metal kırılma sesi, ani bir su taşkını riski ile birleşti ve o sürtünme. sürtünme sesleri. Baltık denizi mi burası yoksa! Bira içmişiz İşiyorum Altıma sanırım Şırıl şırıl şırıl Şırıl şırıl şırıl Şırıl şırıl şırıl böle bi galon sidik Bira hammallık abi. ABİ ENTEL OLDUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://i.imgur.com/9Peg8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi orda calamayan adamlara acidim lan kari kiz kaldircam diye cekilcek cile degil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 buna veren kızlar varmıdır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ee güzel ki bu niye eğlence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 napiyo ya bu insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 BramStoker said: internette yaptığım derin araştırmalar neticesinde (yalan, ekşisözlük'e baktım) bu videonun atonal müzik ve şiir dinletisinin bir karışımı olduğu fikrine ulaştım. ... bundan sonra her anımın değerini bilerek yaşayacağım. şiir miymiş ? diye sordum bunu okuyunca. asdfşlsdfk üzülmeli miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 dasaaa said: Müzikle buluşuyorum arada işte böle. No tiyatrosuna gideyim staddan çıkışta, tükürük köfte sesleri çıkıyor ayaklarımdan. Kramponlarım dağılıyor ufaktan.. ağzında eriyen çikolatalar gibi. alüminyum çikolata profil alüminyum çikolata profil alüminyum çikolata profil alüminyum çikolata profil Demirin tatlı çığlıkları içinde koşan kedilerin fasıl keyfini yaşasaydık amasya'da ha? Na ha ha ha ha Cuma namazı vakti mi? Ezan da okundu o anda Benimkisi ise kızın içinde Aniden titanik buz dağına çarpınca çıkan metal kırılma sesi, ani bir su taşkını riski ile birleşti ve o sürtünme. sürtünme sesleri. Baltık denizi mi burası yoksa! Bira içmişiz İşiyorum Altıma sanırım Şırıl şırıl şırıl Şırıl şırıl şırıl Şırıl şırıl şırıl böle bi galon sidik Bira hammallık abi. ABİ ENTEL OLDUM! entel değil dantel olmuşsun http://i.imgur.com/6Y3YS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi ben dalga geçmek için yapılan bişey zannettim ki hala öyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 benjani said: http://i.imgur.com/9Peg8.gif off asfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Xenocide said: abi ben dalga geçmek için yapılan bişey zannettim ki hala öyle düşünüyorum. değilmiş abi. ciddi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bone said: entel değil dantel olmuşsun ne anlarsın sen sanattan be cahil ankara köylüsü sen de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PwNYqHRHUOQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 1:44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar