Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Istanbul'da Kasimpasa'da. halic kenarinda bir yer vardi, eski bir iskeleye kurulu; orada hep icerdim bunu ama Ankara'ya dondugumden beri icmedim. DUn bir canim cekti cok, Ankara'da iyi tombeki yapan bir yer biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 tombeki dediğin nargile değilmi abi? eğer öyleyse mısır cafe gerçi bayadır uğramıyorum ama bi nargileleri iyiydi carsbergle bile iyi gidiyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ankarada dışarda tütün içecek güzel bir yer bulamadım ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Tombeki farkli bir tur nargile, normalde nargilecilerde olmuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ankara'da direk tömbeki diye bi cafe vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Nargilesi cok bozdu tombekinin( cafe olan) 5 yil onceki gibi degil. Misirin cok iyi ama , tombeki tutunu de var misirda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Tombeki'de tombeki yok sanirim. O Misir dedigin yer nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Balgatta nezih var iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Misirin bir suru subesi var ama tunalidaki iyi( adres konusunda cok kotuyum ben ama bir internetten bakiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 GERGE said: Tombeki'de tombeki yok sanirim. O Misir dedigin yer nerede? Bestekardan flat'e doğru dönünce solda hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bulten sokak tunus kesisimi demek istiyorsun kopri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bulten sokak no 4/a tunali imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yine bir hipster başlığı ile karşı karşıyayız forumcular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Nargile? Hipster? Hayatimda tombeki icen hipster gormedim zaten. Onlar ancak 40 aromali, light nargile icerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hipster in tanimini okuyup su son cumleni tekrar okuman lazim. konu hipster degildiyse de onunla birlikte hipster oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 tömbeki içmek pek hipsterlık iş deil doğrusu yapıldığında geni,ş lüleye sırf tütün koyup üstüne direk köz yaslıyosun bildiğin zıkkımın kökü gibi tütün dumanı geliyo öle her baba yiğidin harcı deil yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 daha çok böle köydeki yaşlı amca işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bu arada düşündümde yaşlı amca işiyse tam hipster işi lan aslında main stream olmucam diye bokum gibi nargile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Turk olmayan hipster arasinda populermis cok ama bizde kendi gucuyle populer olmus borsey nargile, cok mainstream hipster icin. http://valerioberdini.photoshelter.com/img/pixel.gif http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I0000z3v3VTnOFzo/s/880/880/Hipsters-East-London-UK-16.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi çok hipstersın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 naergile deil hipster tömbeki hipster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Benim de canımı çektirdin, İstanbul'da tophanede çok iyi yapıyorlardı, Ankara'yı bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 tömbeki ne abi ciğer mi dayanır ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 London (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 tophanede iyi nargile yapıyolar diyen adam nargileden hiç bişi anamıyodur diye ozetliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar