eklego Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 geçen bölümlerde gaara yı görünce kendimi aylar öncesindeyim gibi hissettim. adamın yüzünü simasını unutucaktık nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi yan karakterleri verince saçma sapan biişi veriyor. Hiç vermesin daha iyi :D Aksiyon başlıyor zaten sabredin azcık daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 war effort ve savas suresince(ki hala devam ediyor), iyi kotu gosterdi herkesi, tamam, ama onceki 250 bolum bayagi fisti o konuda. benim dusuncem her bolum 1 2 tanesini sagda solda gosterseler, iyi ederlerdi. sonucta yan karakterler ciddi anlamda iyi background'lara sahip. bircogu naruto'dan cok daha ilgi cekici bence. malzeme vardi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 tenteni bile anlattılar daha napsınlar bre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yan karakter diye 2 bölüm itachi yi anlatsalar kimse gıkını çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya koca bolumu o karakter ustune yapmaktan bahsetmiyorum. gorunse yeter. bi' pembe kafa, bi' cizgi surat gormekten baydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi lee lazım lee. kiba lazım. bi shino göstersinler, herifin 3 tane adam akıllı combat'ı yok. neji zaten spoiler'ı yediğim için üç aşağı beş yukarı gösterileceğini tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 inatla izlemiyorum yine, 1 ay falan daha sıkıp dişimi 1 gün naruto günü yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 manga spoileri yemekten gına geldi banada. saçma sapan isimler öğreniyorum ve unutmama laneti kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 -Deno- said: neji zaten spoiler'ı yediğim için ahasdasdasda çok kötü ya spo yemek. Jiraiya sposu yediydim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Beyler itachi 299 spo yargıladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 itachi çıktğında pause yapıp kıçımı ekrana değdiriyorum artık. AL BENİ ITACHI !!! http://www.youtube.com/watch?v=7aHxIX0r2yY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 itachi imba. bekliyorum edo tensin i infinity yapıp animeye devam felan edebilir diye. immortal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 screen time screen time dedik, teaser gibi hepsini verdiler ahahahaha. yalniz itachi'nin kargayi yakmasi bayagi sacmaydi. karga genjutsu kirmak icin iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 göz 10 yılda bir kullanılıyor. Labunya alıp kendine taksaymış gözü ya. Nagato + shisui nin gözünü iteleserdi narutoya GG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yok gozle degil. fiziksel darbeyle de cikiyordu ya genjutsu'dan. karga kafasini gagalardi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ahahahahaha şu dakadan sonra yemez onlar:) late game işi diil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 itaçinin kendi dizisi olsun, bayadır hayranım adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 samaella said: ahahahahaha şu dakadan sonra yemez onlar:) late game işi diil o ahahah onu ben de dusundum de, octopops itachi'nun genjutsu'yu iceriden bozabiliyordu. imbazord gozlere gerek kalmadan. kargada da iyi kotu yuksek level goz var lazimsa yani illa. yaparlardi bi' seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 olm spo'ya alsanıza, daha eve gidemedik. tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bir önceki bölüme göre biraz dandik sahneleri vardı bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 karga cd'de zaten 2 kere filan söyledi. naruto'ya da gaz verdi o vesileyle iyisinden. itaçi alamaz ya pain'i normalde. bir kara deliğe bakıyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 evet o anlamda dedim zaten, cd'deyken manası yoktu onda bırakmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 itachi kral ya. adam tek başına alacak tüm savaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 son bölüm adeta nagato ve itachi showoff'du. 299 pain ciddi ciddi imba bir adammış. düşünüyorum da, eğer son bölümdeki hali ile konoha invasion arc'ında olsaydı, naruto'nun senjutsu bile yetemezmiş. imbalığında edo tensei'nin ve kabuto'nın puppeteer'lığının da etkisi vardı gerçi. itachi zaten bambaşka bir boyut. adamın ölüsü bile mevcut savaştaki çoğu adamdan çok iş yapıyor ahah. karga'yı patlatmasının sebebi cooldown'dan çok naruto'ya inancından kaynaklanıyor bence. naruto o güce çok güvenmesin, kendini geliştirmeye devam etsin diye patlatmış olması daha yüksek bir ihtimal. zaten ihtiyacı olmadığını kendi söylüyor, itachi gibi bir adam birine boş yere inanmaz herhalde. naruto'nun chakra mode da baya hızlı replenish oluyor, sage mode gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar