mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 şu combatta harcaması yazık oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 teknik itachi edo tensei etkisinden ciktigi icin, belki tekrar kullandirabilir kargayi simdi. belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 spo 298 İyide İtachi ölünce, teknik nasıl sağ kalmış, orasını anlamadım. O karga nasıl yaşamış Naruto'nun içinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 seal falan olabilir belki. babasinin naruto'ya yaptigi gibi vs. bi' de, karga genjutsu degildi. icinde duruyor olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 10 sene cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ceviri dogruysa, decades diyordu. 10 seneden fazla olmasi lazim. en az 20 sene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 mangada 10 sene demisti diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 o zaman bilemedim. onu okumuyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 daha onu açıklamadıki olm spo verdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 298 gene süper bir bölüm harcanacak diye düşünüyordum aksiyon konusunda, fakat söylediğim her şeyi yutturdular bana. baya iyiydi kavga sahneleri, hemen hemen sırf taijutsu ağırlıklı combat görmeyeli baya olmuştu. aralara ninjutsu serpiştirmeyi saymıyorum. yalnız naruto'nun chakra mod'unda sage mod'undakinden daha fazla str'si olması gerekmiyor mu ? itachi attığı herhangi bir yumruk ya da tekmenin, o ilk baştaki girişmenin bile etkisi büyük olmalıydı sanki. gerçi karşıdaki itachi, sağı solu belli olmuyor. itachi'nin tekniği baya efsaneymiş de, tekrar izlemem gerekecek yarın tam anlamıyla arkadaki plot'u anlamak için. biraz kafam karışmış vaziyette. shisui ile ilgili her şeyi oturtturamadım. adamda nasıl bir köy sevgisi varmış ya, sidious'ın iyi versiyonu resmen, her şeyi taaa öncesinden bu kadar ince ayrıntısına kadar düşünmek falan. kishimoto'da helalleri kapıyor tabi. pain sağlam geldi yalnız, bansho tennin amaterasu'yu söndürecek kadar güçlüymüş. summonladığı bukalemen, hydra köpek'ten sonra en tehlikeli summon sanırım. haftaya gene cümbüş olacak, heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 süper bölümdü, mangadakine yakışır iş çıkarmışlar. 298 bayağı combat eklemişler, güzel de olmuş. evet itaçi'nin taijutsu ile kapışması o moddaki naruto ile hayli abes ama olsun varsın diyelim heh. şusui'nin gözü olan kargaya oto-genjutsu attırma hesabı tam http://www.youtube.com/watch?v=BLnpA_bxMy8 yalnız hep diyordum, pain cidden şu ana kadar gördüğümüz en güçlü karakter hala. six path'i tek vücutta birleştirip bir de üstüne troll regen olunca 80000 kişi gelseler yenemezler yani heh. bir de çakra emip healladı kendini, ne diyeyim afiyet olsun lol. mangada da oha demiştim, gene dedim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yok bence bir yanlışlık yapıldı ya da gözden kaçtı naruto'nun itachi ile taijutsu'ya girmesi. daha chakra mode'u ilk açtığında kisame'ye tek atmıştı nerdeyse. itachi ninjutsu ve genjutsu'da olduğu kadar god mode değil bence taijutsu'da, hiç olmazsa counter'layabilecek kadar değil. pain'in tek vücutta birleşmesi dediğin gibi ortalığı darma duman edecek baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 tam kontrole girmedikleri, artik dusman olmadiklari falan gibi sebeplerden, gecistirmelik/gostermelik hareket yapmis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ya peki: itachi şimdi reslendi mi bildiğin? adam yaşantısına devam mı edecek? Böyle bug mu olurmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 kesin birini korurken olur veya kendi istegiyle seal'lattirir kendini yardim ettikten sonra. 'zaten bi` defa oldum, ikinci defa yasamama gerek yok, insanlar beni gormemeli, kotu diye bilmeliler' falan yapar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bence sasuke ile kesin tekrar karşılaşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 kek said: ya peki: itachi şimdi reslendi mi bildiğin? adam yaşantısına devam mı edecek? Böyle bug mu olurmuş.. Kabuto edo tensei yi bozabiliyordur herhalde, Madara'ya bir şeyler anlatıyordu o konuda. Acaba teker teker bozamıyor da birini bozması için hepsini birden bozması mı gerekli o yüzden mi bozmaktan çekindi, yoksa kesin tekrar kontrol altına alırım filan diye mi bekliyor emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bu arada niye kimsenin aklına bu uchiha shisui yi diriltmek gelmiyor ? Gitmis tsunadenin yavuklusunun dnasını almış ama onun almamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 usui spo Adam yaşıyor yaa. Ninja aleminden sıkılıp elini ayağını çekmiş işte. Demekki o mektupu gerçekten o yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 İtachi nasıl bir adamdır yahu. Bu aradak Kakahsi gibi normalde saringanı olmayan biri başkasından göz alınca, şaringan genine sahip birindeki kadar iyi çalışmıyor o göz demi? Yoksa Kakashi'nin çakrası düşük diyemi öyle oluyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kakashi tensai aslinda. ama ona ragmen ust seviyelerle kapisamiyor. itachi genjutsu ile yamultuyordu bunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Kakashi için başlarda demişlerdi, Uchiha olmadığı için sharinganı tam kullanamıyor diye, sadece kopyalama özelliğini kullanıyordu o yüzden kopii ninja, 1000 jutsu gibi isimleri vardı. Sonradan tabii koptu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kopiii ninca dedi kopiiisini bile kullandırmadı zabuza'dan beri, şaringan > * üzerine kurunca mecbur adamcağız kamui mamui açmaya kasıyor. kakaşi kadar konsepti güçlü, karakteri havalı olup da bir karakteri hiç kullanmamak cidden büyük yetenek isteyen bişi. enka rapçisi ondan 10 kat fazla screetime ve ekşın gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kakashi'yi çok harcadılar ya, shippuuden'de topu topu iki tane sağlam combat'a girdi, pain ve kakuzu combat'ları. sam'in dediği gibi bu kadar çeşitli bir adamı niye geri plana attılar anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 naruto kotu cunku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar