Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 animeler kıymeti ne kadar manga cildi, ve oyuncak sattırdıklarıyla orantılı. zaten manga biteli daha yeni, hala hype var. hala hersey satıyo. o biraz azalcakki bunlar animeleyle tekrar costursun. yoksa bi kıymeti yok animenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 bu anıme 1 yıldır hıc ılerlemedi di mi?:) oyunu cıkmıs narutonun (4) resmen storyı ordan izlemek daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bugünkü son fillerdı diyorlar doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 oh bee hele şükür haftaya kaldığı yerden devam. previewda gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 2 bolum gelir 10 ar dakikasi flashbacklerden olusan sonra fillera devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Yok kaldığı yerden devam etmiyor. Şimdi de itachi'nin filleri başlayacak 3 ay kadar da o sürer sanırım. Biten kısım Jiraiya Parşömeninin ilk bölümü idi sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 manga'ları aldım ben, yeter filler'ları bekleyemicem artık. manga'yı okuyup bitiricem, sonra anime'yi izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 dalga geçer gibi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 ninja storm 4 oynuyorum, çok daha başarılı bence oynayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Diğer topicdeki mesaj miktarı yüksek olduğundan yeni konu açılmıştır. Yeni topice bu linkten erişebilirsiniz. https://forum.paticik.com/read.php?10,8342409 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar