Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

feels tavan yaptı bu bölüm ya, arkamda ashura falan reincarnate oldu benim de.

naruto ve sasuke için ayrı ayrı gurur duydum bildiğin. zaten naruto'nun arkasında spiritual science'ı konuşmuştuk, fakat buralara bağlanacağını manga'yı önden okumadığım için bilmiyordum. sadece tahminlerim vardı. güneş ve ay he mi? vay babayın gerçekten. bi japonya'ya gitmek farz oldu artık.

guy ise efsanelerin efsanesi oldu. night guy serinin bilmem kaç yüz bölümündeki en sağlam 10 jutsu'dan biri herhalde, hem güç hem görsel açıdan. daha da uzatabilirlerdi o sahneyi.

naruto'nun geri dönüşü de ultra karizmaydı, 90'a çaktı chakra ball'u.

haftaya filler tekrar yürekleri dağladı tabi, ama tek bölüm olacak gibi sub'a bakılırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

naruto shippuuden'in en iyi bolumlerinden biriydi bu bolum. hatta genel olarak anime bolumlerinde de iyilere oynar.

sasuke naruto yin yang tribi disinda butun bolum muazzamdi.

kakashi guy'i gorunce altina osurdu bildigin. flashback kullanimi da iyiydi. madara'nin guy'a elinin ayari olsun tribi de cok iyiydi ahahhfklsdajfklasdj. night guy, deno'nun da dedigi gibi, serideki en iyi 10 jutsu'dan falan biri.

Sosyal ağlarda paylaş

421

ya deno sus gozunu seveyim. serinin basindan beri sasuke naruto bir elmanin iki yarisi tribi var zaten. daha baska bi' seyle birlestirseydi iyi olacakti. resmen plot armour verdiler bu bolumde hem sasuke'ye hem naruto'ya.

neyse o kisim disinda asiri iyiydi. bi ara butun bijuu'larin isimlerini tek tek sayacak sandim ama neyse ki onu yapmadilar ajlkdjlkfjsdlkjfsda.
bir de sasuke'nin sage'ye cevaplarinin naruto'yla olmasi cok sacmaydi. alakalari yok. resmen yarattigi karakterden alakasiz bir karakteri oynatti bu bolumde.

Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

Deno luk bölüm geldi :D

CusTodeM said:

Deniz bi el atmıştır duruma göre iki

ehehehe

kaliteli aksiyon döndü, fakat çizimler vasattı baya. şu efsane çizer ekibine komple devretseler artık son bölümleri, zaten hepi topu 25 - 30 bölüm çizdiler maksimum bütün shippuuden boyunca.

naruto-sasuke combo'ları güzel oluyor, özlemişim. sasuke'yi biraz daha ön plana çıkardılar bu bölümde, combat seyrini daha çok belirledi. naruto da mention etti zaten bölümde.

madara'yı baya sıçırttılar altına, ama limbo canlarını sıkacak gibi gözüküyor bizimkilerin, madara maintain edebilmeye devam ederse.

naruto bundan sonra bijuu'ların chakra tipleri ile kendi jutsularını birleştirecek bariz, güzel animasyonlar bekliyorum.

kakashi tamam baya yorgun da, çok beleşe kaptırdı gözü. sakura, hala seri sonu gelmiş, sannin disciple olacak kalitede iş yapamıyor. bir tane düzgün iş yapıyorsa, ondan sonra on işi batırıyor yani. haybiye gidecek obito'nun göz de, gel de uğraş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...