Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

ShadowFury said:

Kabuto kapışmasının sonrasında çıkmıştı da nasıl çıkmıştı onu da hatırlamıyorum.

Oroc olayı

Kabuto Anko'yu yakalamıştı. Anko'da cursed mark seal var. Sasuke undo seal ninjutsusu yaparak Orochimaruyu geri getirdi. Meğer orochimaru her seal'a kendi chakrasını koyuyormuş(hatırlarsanız Sasuke vs Itachi olayında seal'dan çıkmıştı Oroc abimiz).

Orochimaru geri geldikten sonra Senjutsu chakrasını geri aldı kabutodan falan filan. Sonrası bu bölüm işte

Sosyal ağlarda paylaş

naruto döktürüyor, yardırıyor. kurama ise çılgın atıyor. şu naruto-kurama bağı daha önce olsaydı ne olaylar önlenebilirdi aslında.

365

shikaku ve inoichi üzdü bir kez daha. shikaku'nun saniyeler sonra gg olmasını bile bile hala cool takılmasına rispekt çaktım.

kurama'nın chakrası hinata'ya tek el ile jyuubi kolu durdurtuyorsa zaten çılgın şeyler olacak diyordum ki, peşine de geldi yine enfes sahneler. opening'den birçok kareyi bu bölümde görmüş olduk. anka misali yaptıkları saldırı, özellikle lee'nin gaza gelişi ve hinata'nın naruto'ya olan desteği güzel sahnelerdi.

sasuke'nin tekrar ana hikayeye dahil olmasına seviniyorum açıkçası. çok sevmesem de serinin önemli bir karakteri, ve her daim naruto ile olan ilişkileri güzel aktarılmıştı. ikisinin de bu derece güçlü olduğu zamanlarda nasıl takılacaklar birbirleriyle merak ediyorum.

hokage'lerin summon'lanmasını da bekliyorduk tabi, fakat orochimaru'nun bu kadar dahil olacağını tahmin etmemiştim. sanki orochimaru'da bir redemption seziyorum ama hayırlısı.

her türlü madara ve obito daha çok tir tir titreyecek, orası belli.

Sosyal ağlarda paylaş

saseke ucu acık kalmasın ama girip konohanın diğer yan karakterlerinden fazla rol almayı hak eden bir karakterde deil yani, tırı vırı bir karakter ne kadar ugrassalarda coollastırmak ıcın.

bir fan kitlesi var onlarıa hızmet hadi eyvallah ama, hayrındna cok zararı var seriye

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...