Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 GEd said: 365 ben tam anlamadım nie reanimation kasıo hokagelere? veya nie bu kadar çetrefilli bir yola gitti?? hö Edo Tensei Hashirama Senju > Edo Tensei Madara Uchiha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 mmmmmm güzel geldi beee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ABİ NASI BEKLİCEZ 1 HAFTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Offff babalar çıktı meydana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 365 Ya ben Sasukeyi en son gösterdikleri yeri unuttum, bu ikisi niye yaptılar ki bunu, kendi işlerine yarayacak bir planları filan mı vardı? Yoksa yardım etmek için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Bende unutmuşum orochiyi görünce şaşırdım zaten ne ara çıktı o piyasaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Kabuto kapışmasının sonrasında çıkmıştı da nasıl çıkmıştı onu da hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 paralel yapi orochi ve tayfasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ShadowFury said: Kabuto kapışmasının sonrasında çıkmıştı da nasıl çıkmıştı onu da hatırlamıyorum. Oroc olayı Kabuto Anko'yu yakalamıştı. Anko'da cursed mark seal var. Sasuke undo seal ninjutsusu yaparak Orochimaruyu geri getirdi. Meğer orochimaru her seal'a kendi chakrasını koyuyormuş(hatırlarsanız Sasuke vs Itachi olayında seal'dan çıkmıştı Oroc abimiz). Orochimaru geri geldikten sonra Senjutsu chakrasını geri aldı kabutodan falan filan. Sonrası bu bölüm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 luzumu yoktu bence, alayına giderdi naruyoyla ekibi, saske miktarıan dahada az tutmaları lazım, ne güzel unutmustuk falan nerden geldiki yine madaraya tek atan lee varken, emo saskeye gerek yok su seride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 OHŞŞŞŞŞŞ WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 naruto döktürüyor, yardırıyor. kurama ise çılgın atıyor. şu naruto-kurama bağı daha önce olsaydı ne olaylar önlenebilirdi aslında. 365 shikaku ve inoichi üzdü bir kez daha. shikaku'nun saniyeler sonra gg olmasını bile bile hala cool takılmasına rispekt çaktım. kurama'nın chakrası hinata'ya tek el ile jyuubi kolu durdurtuyorsa zaten çılgın şeyler olacak diyordum ki, peşine de geldi yine enfes sahneler. opening'den birçok kareyi bu bölümde görmüş olduk. anka misali yaptıkları saldırı, özellikle lee'nin gaza gelişi ve hinata'nın naruto'ya olan desteği güzel sahnelerdi. sasuke'nin tekrar ana hikayeye dahil olmasına seviniyorum açıkçası. çok sevmesem de serinin önemli bir karakteri, ve her daim naruto ile olan ilişkileri güzel aktarılmıştı. ikisinin de bu derece güçlü olduğu zamanlarda nasıl takılacaklar birbirleriyle merak ediyorum. hokage'lerin summon'lanmasını da bekliyorduk tabi, fakat orochimaru'nun bu kadar dahil olacağını tahmin etmemiştim. sanki orochimaru'da bir redemption seziyorum ama hayırlısı. her türlü madara ve obito daha çok tir tir titreyecek, orası belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 saseke ucu acık kalmasın ama girip konohanın diğer yan karakterlerinden fazla rol almayı hak eden bir karakterde deil yani, tırı vırı bir karakter ne kadar ugrassalarda coollastırmak ıcın. bir fan kitlesi var onlarıa hızmet hadi eyvallah ama, hayrındna cok zararı var seriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 zaten shippuuden'in en büyük ayıbıdır ilk sezondaki kadar yan karakterlere focuslanmamak. bir neji mesela, kaç kere gördük adam akıllı 365 bölümde allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 nejiyi geçtim byakuganı ezdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abbbbbeeeooooovvvvvvvvv, lan! abi preview da fena djlfjlsdfkja. su seriye mutlaka bir remake lazim ya. soyle 600 bolumu 200'e falan sigdiran. cilgin seri olur. bu haliyle sonu ne kadar iyi olsa da kurtaramayacak kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Remake olur zaten, ama bekleriz bayağa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bence de, paraya doyamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 önümüzdeki 2 hafta izliyemicem, ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Wikipedia da yazdığına göre 26 sında yeni bölüm yokmuş zaten. Haftaya da muhtemelen Madara flashbacklerine boğarlar, bütün önemli olaylardan sonra aynı haltı yiyolar. Pek birşey kaçırmıyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Darklight1903 said: sebep? tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bir insan tatilde Anime seyredemiyorsa o tatil değildirki, başka bir şeydir. En çok animeyi tatillerde seyretmişizdir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ha ben de yine seksen hafta filler girecek sandim. gerci yine varmis bos hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar