-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ya ooooffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 eee narto yokmu bu haffta, oha yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 evet utanmazlik son seviyede fsdkjjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 düştü, 1080p yok ama hala notere falan gitmem lazım ama bölümün heyecanından gitmiyorum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 horrible var yahu 1080p nyaa da gördüm demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Sake getirin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 oha iş ciddiye bindi O_o 364 Neji ye yazık oldu. Pek sevmiyordum gerçi, dramayı da gereksiz yere de bayağı bi uzattılar. HQ'daki amcalara daha çok yazık oldu, onlara daha fazla zaman ayırsalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 rakı, vodka, bira ne tür alkol varsa istiyorum bu bölümden sonra ulan neye göz yaşı dökeceğimizi şaşırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 narutodan bi rage anı bekledim sora dedimki büyümüş kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 364 oha bu bölüm çok adam öldü. neco :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 hinata bacı desturu aldı, naruto hokage oldugunda evlenebilir izin veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 off cok iyi bölümdü yine, cok güzel yapmıslar hersyide. tek derdim sasuke lamerinin gelip aptal saptal tad kacırmaması, kıctan cıkma kahraman olmaması. hiç gelmesin lan zaten ne işi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Hakkat ne yapıyo birine bakmaya gidiyorum dedi gidiş o gidiş. Eneee kageler vardı bak birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 DENO SPOLAR GİRSİN SANA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 gece gece ağlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ulan burda da mangayi okumayanlara mi dadansak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 hiçbir işe konsantre olamıyorum 364. bölümden sonra. hayat boş... anlamsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 DAHA NELER OLUYOR NELER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 lan ne agladim yaa icine osurayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 365 nerde abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 geldi geldi hemde ne gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 spo vermeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 365 ben tam anlamadım nie reanimation kasıo hokagelere? veya nie bu kadar çetrefilli bir yola gitti?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 offf abi olaylar olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar