elesso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 star village berbattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ilk naruto bazı arc'lar hariç shippuuden yanında hayli zayıf kalıyor ama onu izlemeden hikaye bütünlüğü olmaz, mecbur izleyeceksin yani naruto seyredeceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 24. bölümdeyim. bayaa da sardı yani. naruto zabuza'ya HAKU SEVDİYDİ SENİ. TAŞ KALPLİ MİSİN BİRADER? ALLAHSIZ MISIN? NEDİR OLAY BÜLAEAAA!! dedikten sonra zabuzanın -KID... DONT SAY ANYMORE... diyip akabinde ağladığı sahnede gözyaşları sel oldu abi. ne var ağlamayalım mı? napalım titanikte mi ağlayalım? öyle bir geçer zamanki'de mi ağlayalım? buralarda ağlıcaz tabi. sende ağladın yalan söyleme. ayrıca sasuke ne biçim adam abi? o tripler falan. adam emo. rock lee adamın dibiymiş. sakura çıksın hinata girsin gruba. canıms ya. bide animenin adı kakashi olsaymış efsane olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 naruto'ya yeni başlama heyecanı çok başkaydı ya. 15 yaşında falandım başladığımda. i know that feeling theriverbelow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 şaka maka 9 yıl oldu benim de. birara oturup baştan izlemek istiyorum, ilk bölümler falan konusulunca yamuluyorum direk hiçbir şey hatırlamıyorum belli başlı yerler hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 olm ps 3'ü olanlar alsa ya uns'yi, 3 geliyor bak mart'ta. kaç yıldır yabancıları tokatlamaktan yoruldum, sizinle maç atarız. gaza getirsin diye video da koyayım bari, http://www.youtube.com/watch?v=5RyuPs7Me14 http://www.youtube.com/watch?v=t5pv_34rM6w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 male karakterle oyniyamiyorum, kendimden tiksiniyorum resmen e homosexuel oldugu icin female karakter yaratmaktan aciz kishimoto, tenten, hinata, sakura, konan, tsunade, kurenai hepsi birbirinden kotu lan, sit in the tent and heal me bitch mode direk kishi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kishimoto gay mi ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kurenai filler'da yardirmiyor muydu? ben mi yanlis hatirliyorum? hinata da iyi ya. yenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mortis said: kishimoto gay mi ? :/ Ulan adam sasukeyi cocukken asik oldugu erkek uzerine yaptigini o yuzden en cok sevdigi ve mangayi bitiricegi pairingin naruto sasuke oldugunu bin kere soledi Adam gibi female karakter yaratamadigindanda cok hayiflandi bu yuzden animede sakura fena diildi sasoride filan, hinata ve kurenaide eh peh ama gameplayde cok kotu, kishimotonun formul sey Erkek ninja = taijutsu + ninjutsu Kadin karakter = genjutsu + medic Sadece kekkei genkai lar bozuyor kurali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sakura, baba-sama bunun yaninda olmasa deadmeat'ti ya. bence naruto'nun hikayesini surekli yeniden yaziyor adam. o kadar egreti duruyor ki. hali hazirda ise yaramayan kadinlara da gokten inen medic olma olayini verdi. hazir bi' hikaye olsa, belli basli insanlar medic kalirdi vs. bir suru baska yerde de izleri var hikayenin sonradan eklendiginin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 gün: 3 bölüm: 65 RAPOR hinata canıms. NARUTO YARDIR KANKA. nine tail = kuul. gaara ne ayak abi? pervert ossan kral. rock lee adam. hinata canıms. sakura ve sasuke olmasa anime daha iyi olurmuş bence. böcekli eleman creepy. mendokseee diyen 200 iqlu eleman adeta aileden biri. hinata canıms. tenari'nin fena gideri var. tenten'i her görüşümde istemsiz yuri sakazaki geliyo aklıma kof'tan, onçün bi sempati. frog boss efsaneydi. kabuto ne yavşak adammış. ino > sakura. ayrıca hinata canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 izle izle, bi noktadan sonra ana avrat sovmeye baslayip nereden bulastim ben bu boka demeye baslican jiraiya en orjinal karakter ama o bile arak ehueheu http://fc02.deviantart.net/fs71/i/2010/216/7/5/Master_Roshi_by_AmbiiLu.jpg bide bu topicde cok dolanma, fatal spoiler filan yersin misal bana ana kotu akrakterin temel motivasyonunu 50. bolumde filan soleselerdi direk cope atardim seriyi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 haterlık yapmayın lan, en güzel seri naruto direkt. başkasını tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://applejack.ponychan.net/chan/files/src/135050904639.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 TheRiverBelow said: gün: 3 bölüm: 65 RAPOR hinata canıms. NARUTO YARDIR KANKA. nine tail = kuul. gaara ne ayak abi? pervert ossan kral. rock lee adam. hinata canıms. sakura ve sasuke olmasa anime daha iyi olurmuş bence. böcekli eleman creepy. mendokseee diyen 200 iqlu eleman adeta aileden biri. hinata canıms. tenari'nin fena gideri var. tenten'i her görüşümde istemsiz yuri sakazaki geliyo aklıma kof'tan, onçün bi sempati. frog boss efsaneydi. kabuto ne yavşak adammış. ino > sakura. ayrıca hinata canıms. Ahahaha her yeni izleyen sasuke ve sakura için aynı şeyi söylüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 sakura ve saske'nin gereksizligi 10. bolumde falan belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 yaa bunlar gerçek abi abla değil mi çeviride mi anlam kayması mı oluyor? ne alaka ensestlik şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 namus kavgasına dönmesin diye abi abla demişler sanırım zamanında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 net dedikoduları gene başladı. mangaka sadece çizimi zor olduğu için sasuke karakterini daha çok sevdiğini söyledi diye, adamı gay ve pedofili ilan ettiniz. anında cevap vereceğimizi bilmeseniz, biz sasuke fanlarınıda aynı kefeye koyardınız. eğer hala naruto'nun ilk çizgisinde devam etseydi, bu seferde, mangaka kendini tekrar ediyor derdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Filler bitti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 295 filler arcın son bölümüydü, başka filler çıkarmazlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 preview da normale dönüo die gösteriodu. bitti fillerlar yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 sadece filler bitmedi, asıl savaşlarda başlıyor. preview gördükleriniz, buzdağının görünen kısmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 abi ne buzdagi ya :D her problemde saiyan'a baglayan ana karakter, emo'luktan olcek saiyan v2 kankasi. spoiler'a gerek kalmiyor ki hikayeyi anlamak icin. cok yuksek ihtimal spoiler 10 sene kimseyi oldurmediler dogru duzgun, simdi patir patir oldurtur de herkesi. 'savas' diye yeriz biz de nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar