Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

gereksiz pahalı olmuş benim gibi seriyi başından beri oynayanlar ve özellikle uns 3 sahipleri için. hepi topu gelen sage kabuto, 1 tane yeni storyline mission, dlc ile gelen kostümlerin tamamı ve oyunun geneline cila/parlatma.

alıcam tabi de, şurda çok daha uygun fiyata vardı, 5 dakikada tüketti herifler key'leri,

https://www.g2play.net/store/NARUTO-SHIPPUDEN-Ultimate-Ninja-STORM-3-Full-Burst-Steam-Key.html

ya da bunu da mı play station'a alsam bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada son bölüm review'unu atlamışız.

sharingan öyle geniş bir yelpaze ki tek başına anime çıkar ordan lol. izanami'ye çok detaylı girmemiş olsalar da merak ediyorum nasıl bir olayı olduğunu, keza izanagi danzo yerine başka birinde olsa daha da tehlikeli bir hale gelebilirdi. danzo çok gereksiz harcadı bence sasuke ile olan kavgasında.

kabuto'dan bile böyle bir acıklı hikaye çıkardığı için kishimoto'yu tebrik ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

gereksiz pahalı olmuş benim gibi seriyi başından beri oynayanlar ve özellikle uns 3 sahipleri için. hepi topu gelen sage kabuto, 1 tane yeni storyline mission, dlc ile gelen kostümlerin tamamı ve oyunun geneline cila/parlatma.

alıcam tabi de, şurda çok daha uygun fiyata vardı, 5 dakikada tüketti herifler key'leri,

https://www.g2play.net/store/NARUTO-SHIPPUDEN-Ultimate-Ninja-STORM-3-Full-Burst-Steam-Key.html

ya da bunu da mı play station'a alsam bilemedim.

e single player olarak ne var o yunda sadece o kısa kısmımı yoksa heposimi
Sosyal ağlarda paylaş

full burst'ün tek getirisi itachi/sasuke vs. kabuto story için. onun dışında oynanabilir karakter olarak sage kabuto, 100 tane yeni single player mission var, 1 2 map var, kalanı dediğim gibi cila parlatma.

ha, play station'da oynamamışlar için baştan sona mis gibi naruto oyunu. baştan sona dediğim generations'ın kaldığı yerlerden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...