Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 elesso said: at amaratsuyu geç ya ne kastırıyonuz of. sonrada madaraya itaçiyle saskede dalsın. daha rahat olur Edo Tensei bozulmuyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ya bozulmasın. sonra gitsinler hokagelere yardım etsinler mühürlesinler geçsinler. veya oyalasınlar sonra naruto gelir döver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 madara madara olarak deilki hashimira olarak kapısıyo kagelerle daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Güçlendirilmiş Hashirama, edo tensei de var. Aynı anda Hashirama, Tobirama ve Orochimaru'yla kapışan Hiruzen dede gelse de yetemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 güclendirilmiş konusunu bilmiyoruz, sonucta madarayı madara etmiş adam, birazını caldım diye geziyo işte. sonucta uchilalığı kalmamıs adamın, rinnegan olmus bilmemen olmu. ps: saru allahına gider, lütfen plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 http://i.imgur.com/XR4991V.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ahahahahdjajsjsjdjahsggd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bi team 7 reunite olacak da, naruto ve sasuke kapışır mı bir yerde bilemem. kapışsınlar da naruto bi eline versin mini rasen shuriken ile sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 çıkmamış bu hafta sinirlerim bozuldu sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 mulgear6 said: çıkmamış bu hafta sinirlerim bozuldu sabah sabah program http://www.animefantastica.com/naruto-shippuuden-ekim-programi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Oyunla birlikte cikcakmis herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 başlasammı ya şuna ayrıca http://www.youtube.com/watch?v=dDLgSymg8qg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 her izlediğimde gülüyorum ya ahasdzczxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hogagee olajaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yıllardır şurdan bir ultimate ninja storm oyuncusu çıkaramadım, full burst steam'e de geliyor bari onu alın da orda tokatlıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 335 kabuto için ağlıyoruz beyler :( introdaki gözlük belli oldu, halası değilmiş :D ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 evet 1 yıl önce mangayı burada bırakmıştım.sabrımın meyvelerini almaya başlayacağım sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ya adam gene gitmiş acıların çocuğu Emrah'a bağlamış ama yinede kızamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 -Deno- said: yıllardır şurdan bir ultimate ninja storm oyuncusu çıkaramadım, full burst steam'e de geliyor bari onu alın da orda tokatlıyayım. geldi, 40 dolaro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 gereksiz pahalı olmuş benim gibi seriyi başından beri oynayanlar ve özellikle uns 3 sahipleri için. hepi topu gelen sage kabuto, 1 tane yeni storyline mission, dlc ile gelen kostümlerin tamamı ve oyunun geneline cila/parlatma. alıcam tabi de, şurda çok daha uygun fiyata vardı, 5 dakikada tüketti herifler key'leri, https://www.g2play.net/store/NARUTO-SHIPPUDEN-Ultimate-Ninja-STORM-3-Full-Burst-Steam-Key.html ya da bunu da mı play station'a alsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bu arada son bölüm review'unu atlamışız. sharingan öyle geniş bir yelpaze ki tek başına anime çıkar ordan lol. izanami'ye çok detaylı girmemiş olsalar da merak ediyorum nasıl bir olayı olduğunu, keza izanagi danzo yerine başka birinde olsa daha da tehlikeli bir hale gelebilirdi. danzo çok gereksiz harcadı bence sasuke ile olan kavgasında. kabuto'dan bile böyle bir acıklı hikaye çıkardığı için kishimoto'yu tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 danzo çok gerizekalıydı, o salaklıkla okadar nasıl yaşamış pes zaten :D tek kombatta bütün aldığı gözleri harcadı, okadar sene boşuna mal gibi tek kol gezmiş. Gözleri almasa instant ölecek keko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 -Deno- said: gereksiz pahalı olmuş benim gibi seriyi başından beri oynayanlar ve özellikle uns 3 sahipleri için. hepi topu gelen sage kabuto, 1 tane yeni storyline mission, dlc ile gelen kostümlerin tamamı ve oyunun geneline cila/parlatma. alıcam tabi de, şurda çok daha uygun fiyata vardı, 5 dakikada tüketti herifler key'leri, https://www.g2play.net/store/NARUTO-SHIPPUDEN-Ultimate-Ninja-STORM-3-Full-Burst-Steam-Key.html ya da bunu da mı play station'a alsam bilemedim. e single player olarak ne var o yunda sadece o kısa kısmımı yoksa heposimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 full burst'ün tek getirisi itachi/sasuke vs. kabuto story için. onun dışında oynanabilir karakter olarak sage kabuto, 100 tane yeni single player mission var, 1 2 map var, kalanı dediğim gibi cila parlatma. ha, play station'da oynamamışlar için baştan sona mis gibi naruto oyunu. baştan sona dediğim generations'ın kaldığı yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 pain vs jiraiya :( ps3 aldıracaklar hipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar