-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 elesso said: ben olsam susanosuz pls derdim ahahaha yeni opening güzel, ama daha gaz bir müzik beklerdim. ending meh, ama bir önceki summer time ending'inden daha iyi. 333 değil 5 kage, 10 kage olsa madara gene pataklar şu halde. kage'lerin çabası takdire şayan, ama yetmez. şu ana kadar hep bir tanesinin gaza gelişini izledik, şöyle topluca gaza gelip tsunade gibi en çılgın modlarına bürünmeleri lazım. itachi-sasuke-kabuto tarafında ise haftaya combat başlayacak gibi. sasuke saçmalamadı en azından, o kadar göz yaşı döktükten ve olayların gerçek yüzünü gördükten sonra hala itachi'ye o şekilde yaklaşıyor olması ne kadar gay bir herif olduğunu gösteriyor zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 aylardır izlemiyorum varya o kadar mutlu oluyorum ki bölümleri düşününce. hafta sonu oturup aralıksız izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 izleme hepsi fillermış! Patinin anime demirbaşları bir oyun etmişler bu konuda. Bende bekliyordum, oturdum izledim filleri sonra! Bu mesaj silinebilir dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sasuke ölecek bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Kishimoto ölür, Sasuke ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Buddha said: Hashimara Madara böyleyse Hashimara nasıl bişeydi acaba. Gerçi madarada rinnegan ve hashimaranın yetenekleride var artık. ama gatsu'su yok o yüzden her türlü hashimara alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 elesso said: ben olsam susanosuz pls derdim AHAHAHHA ABİ ÇOK GÜLDÜK EVDE 8-10 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 samaella said: ShadowFury said: Bir de OP de başlarda bir yerde sarışın kız var o kim? gaaranın bıttırısı değil mü o ? ? Temari yi söylüyorsan hiç benzemiyo ya. http://www.youtube.com/watch?v=4bv4mQJOhcY 0:06 dakinden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yok ya gaaranın halasımı teyzesimi ne vardıya :D ama gözlük var hmmffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Videodaki Manga Spoiler'ı olabilir... Kabuto'ya benzettim, gözlükleri ile. Küçüklüğü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 gaara'nın annesi dicem http://naruto.wikia.com/wiki/Karura göz rengi farklı, bide ne alaka hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 manga spoilerı mı bilmiyorum ama her ihtimale karşı spo Onu tamamen unutmuşum lol. Ama evet alakasız olur şu noktada, babasıyla kapıştığı yerlerde o konuyu çözdüler geçtiler. Tekrarlamazlar herhalde. Gözlüklü de bir tek Kabuto var zaten, muhtemelen onunla alakalı biri çıkar ama o da saçma olur sanki, umursadığı birini geçtim alakalı olduğu kimse var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Yukarda söyledim, manga spoiler'ına giriyor, fazla yazmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi ne kastınız 1 saniye gözüken tipe ya. ayrıca gaara'nın halası falan denmiş lol, dayısı yashamaru o. http://naruto.wikia.com/wiki/Yashamaru da alakasız bence. temari kütür kütür kız, o olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Kasmayla filan alakası yok ya, teori yürütmek için sormadım. Ama genelde OPde önemli olayları/kişileri filan gösteriyolar, bu karakteri tanıyamadığım için merak ettim eskiden gördük te ben mi unuttum yoksa yeni karakter mi çıkarıcaklar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 halası :D 334 Itachi kadının olayım ben senin !!!! Hokage ol kay bana itachiii !!! http://i40.tinypic.com/10wm8gi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4EIytlnVErs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Oaah ne bölümde bee en sevdiğim türdendi. Geçmişten anlatımlar, sağlam combat ve tactics. spo 334 Orochi'nin nasıl yoldan çıktığını anlamış olduk sonunda. Boar hunt da iyidi. Arada İtachi çaktı galiba genjutsu yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Nasi kotu bolumdu yine belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 sharingan ne zamandan beri byakugan gıbı chakra görüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 nesi kötüydü bölümün ? bence gayet güzel bölümdü her açıdan. flashback zaten azıcık vardı, onu da farklı ve güzel bir açıdan ele almışlar. 334 kabuto baya bi güçlenmiş. kilit yetenekleri kapmış direkt. orochimaru'yu falan rahat sollar şu haliyle. hem int basmış vaziyette, hem taktik zekası iyi, hem de baya bi forbidden jutsu biliyor. öte yandan itachi'nin ölüsü bile deli iş yapıyor. sasuke de serinin en güçlü adamlarından şimdi allah için. iki susanoo + brother love ile bu işi çözerler gibi 3 - 4 bölüme. ama kabuto'nun akıbeti ne olur bilemem. kage'ler güzel kendilerine geldi, iyi de girişmişlerdi bunshin'lere, keşke biraz daha görseydik o kısımları. haftaya artık. Cuce said: sharingan ne zamandan beri byakugan gıbı chakra görüyo? e abi ? The first of the Sharingan's powers is being able to see chakra flow. The Sharingan itself gives colour to chakra, allowing the wielder to differentiate them.[6] They are also able to tell if a person is under a genjutsu because the person's chakra flow would be irregular. The Sharingan's second-most prominent ability grants the user an incredible clarity of perception, allowing them to easily recognise genjutsu and different forms of chakra, though not to the same extent as the Byakugan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Sadece şu animeyi 329. bölüm için izlesem yeriymiş... Bilgisayar karşısında; seneler önce, haftalarca uğraşıp Alterac Valley'de ilk Horde zaferimizi aldığımızda bu kadar sevinç gösterisinde bulunmuştum. Animeyi bu bölüm ile bırakmayı düşünüyorum. Böyle tadında ve zirvede bırakacaksın. Şimdi düşünüyorum da bunun daha bir Sage modu var ayrıca ki daha kullanmadı dahi onu, eh bu son halini de ekle... Naruto artık kıvama geldi demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 son arc ile naruto puanını baya bir arttırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 at amaratsuyu geç ya ne kastırıyonuz of. sonrada madaraya itaçiyle saskede dalsın. daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Uchiha vs Uchiha olsa şunda ya merak ediyorum, Madara ne diyecek İtachi için. Tıfılı saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar