Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

elesso said:

ben olsam susanosuz pls derdim

ahahaha

yeni opening güzel, ama daha gaz bir müzik beklerdim.

ending meh, ama bir önceki summer time ending'inden daha iyi.

333

değil 5 kage, 10 kage olsa madara gene pataklar şu halde. kage'lerin çabası takdire şayan, ama yetmez. şu ana kadar hep bir tanesinin gaza gelişini izledik, şöyle topluca gaza gelip tsunade gibi en çılgın modlarına bürünmeleri lazım.

itachi-sasuke-kabuto tarafında ise haftaya combat başlayacak gibi. sasuke saçmalamadı en azından, o kadar göz yaşı döktükten ve olayların gerçek yüzünü gördükten sonra hala itachi'ye o şekilde yaklaşıyor olması ne kadar gay bir herif olduğunu gösteriyor zaa.

Sosyal ağlarda paylaş

manga spoilerı mı bilmiyorum ama her ihtimale karşı spo

Onu tamamen unutmuşum lol. Ama evet alakasız olur şu noktada, babasıyla kapıştığı yerlerde o konuyu çözdüler geçtiler. Tekrarlamazlar herhalde.

Gözlüklü de bir tek Kabuto var zaten, muhtemelen onunla alakalı biri çıkar ama o da saçma olur sanki, umursadığı birini geçtim alakalı olduğu kimse var mı ki?

Sosyal ağlarda paylaş

nesi kötüydü bölümün ? bence gayet güzel bölümdü her açıdan. flashback zaten azıcık vardı, onu da farklı ve güzel bir açıdan ele almışlar.

334

kabuto baya bi güçlenmiş. kilit yetenekleri kapmış direkt. orochimaru'yu falan rahat sollar şu haliyle. hem int basmış vaziyette, hem taktik zekası iyi, hem de baya bi forbidden jutsu biliyor.

öte yandan itachi'nin ölüsü bile deli iş yapıyor. sasuke de serinin en güçlü adamlarından şimdi allah için. iki susanoo + brother love ile bu işi çözerler gibi 3 - 4 bölüme. ama kabuto'nun akıbeti ne olur bilemem.

kage'ler güzel kendilerine geldi, iyi de girişmişlerdi bunshin'lere, keşke biraz daha görseydik o kısımları. haftaya artık.

Cuce said:

sharingan ne zamandan beri byakugan gıbı chakra görüyo?

e abi ?

The first of the Sharingan's powers is being able to see chakra flow. The Sharingan itself gives colour to chakra, allowing the wielder to differentiate them.[6] They are also able to tell if a person is under a genjutsu because the person's chakra flow would be irregular. The Sharingan's second-most prominent ability grants the user an incredible clarity of perception, allowing them to easily recognise genjutsu and different forms of chakra, though not to the same extent as the Byakugan

Sosyal ağlarda paylaş

Sadece şu animeyi 329. bölüm için izlesem yeriymiş...

Bilgisayar karşısında; seneler önce, haftalarca uğraşıp Alterac Valley'de ilk Horde zaferimizi aldığımızda bu kadar sevinç gösterisinde bulunmuştum.

Animeyi bu bölüm ile bırakmayı düşünüyorum. Böyle tadında ve zirvede bırakacaksın.

Şimdi düşünüyorum da bunun daha bir Sage modu var ayrıca ki daha kullanmadı dahi onu, eh bu son halini de ekle... Naruto artık kıvama geldi demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...