samaella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 içim titredi sabah sabah :D ama sonra düşündüm 3 bölüm verselerdi devekuşlu bölümlerden verirlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 çıkmış linkini bulamadım ama myepisodesda böle gösteriyor. open image url diyin yapamadım sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 nyaa'da var indiriyom ben, saskeli bölüm deil işte yenisiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 saskenin susano çıkarıp beyaz zetsuları yaktığı bölüm değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 yahu değilde bende izlemedim şimdi indiriyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 http://tvcountdown.com/s/naruto-shippuden burda da böyle yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 animetake'de yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 animecalendar normal günlerini gösteriyor perşembe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 madaralı bolum cıktı benım ındıurdıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 benimki inmiyo nyaadan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 En son 331 çıkmadı mı 19'unda, bölümün adı da Eyes That See in the Dark. Resimdeki hatalı olmuş. 332 26'sında geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 332 güzeldi baya. hem ohnoki'nin comeback'i, hem itachi-sasuke buluşması, hem de tsunade'nin berserk'i aynı anda geldi. üstüne kısa da olsa güzek aksiyon sahneleri de gelince, beklediğim tarzda bir fillerdan fazlası çıktı ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Fillerdi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 manga'yı geriden okuyorum, filler gibi değildi bence. filler kısımlar vardı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 değildi ya filler orji bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Adam akıllı bir bölüm izledik sonunda. Op ve Ed sıçmık ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 332 ye fıller mı ne denmıstı burda ızlememıstım baya saglam bolummus oysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Evet bende boşken öyle izliyim dedim iyi bölüm çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 333 güzeldi. Yeni OP ve ED gelmiş ayrıca. ED vasat ama OP yi sevdim bayağı. Hatta bayağı uzun zamandır gelen en iyi OP bence. 333 Madara lı kısımları çok sevdim özellikle. 5vs1 lol çektiği yer çok başarılıydı ^^ Itachi ve Sasukeli kısımlar da fena değildi gerçi ama Sasuke vardı işte, direkt puan kaybediyo. Sasuke yi de hiç sevmem ama sounda toparlıycaklar gibi gözüküyor en azından. Bir de OP de başlarda bir yerde sarışın kız var o kim? Tsunadenin gençliğine benzettim de gözleri o renk değildi onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 333 abi madara çok kötü dalga geçiyo ya ahaha. -susano atsınlar mı peki? he? attırıyım mı susano? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ShadowFury said: Bir de OP de başlarda bir yerde sarışın kız var o kim? gaaranın bıttırısı değil mü o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Sağlam bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ben olsam susanosuz pls derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Hashimara Madara böyleyse Hashimara nasıl bişeydi acaba. Gerçi madarada rinnegan ve hashimaranın yetenekleride var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ağır kahkaha attım ya :D madara 5 kageyi de çoluğa çocuğa madara etti resmen. alın siz benim ufaklıkla oynayın. zor kesersiniz beni dedi resmen ahahuahahaaehaehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar