Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efsane bölümlerin başlangıcı niteliğinde bir efsane bölümdü bu da.

323

naruto'nun bijuu mode'da olmayan klonları bile madara'nın mokuton atağını durdurabiliyor, bu günleri de mi görecektik.

raikage-mizukage offensive, tsuchikage-kazekage defensive, hokage de support takıldı bu bölüm adeta. kage'lerin kombo ataklarını izlemek çok heyecan verici cidden. madara'nın god mode nereye kadar dayanacak bakalım.

naruto da headbutt'ı çaktı fake madara'ya, içimin yağları eridi. adam feleğini şaşırdı.

Mesaj tarihi:
pein vs ukataka kısmı güzeldi. ukataka pein'e karşı iyidi. çizim kalitesine gelirsek, yapımcılar filler eleştirilerine alınmış olacak ki en beklenilen bölümlere özen göstermemişler.
Mesaj tarihi:
abi şimdi hiç okumadan yazıyorum. uzun zamandır izlemiyorum naruto. spoiler yemeden nasıl nerede kaldığımı hatırlayabilirim.

hatırladığım

kristalize bir abla vardı. sonra bişeyler oldu bişeyin içinden kaçtılar. o sırada bıçakçı amca öldü.

bi de sasuke kovalama hatırlıyorum. sasuke hebele naruto kovalama beni artık çok güçlüyüm ben git burdan gibi birşey olmuştu. (hokage heykellerinden zıpladılar bir şelalenin orda?)

spoiler yedirtmeden yardım edene dürüm.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...