Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Bugün filler mı vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 filler olayı cok baydı resmen acıp bakmayalı nerdeyse 6 ay oldu animeye. allahtan mangada hikaye akıyo da canımız sıkılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 bayadır hep filler var diye biliyorum ben haftalardır izlemiorum yoksa bi ara normale mi döndü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Bende ondan sordum Haziran'da filler bitiyor diye aklımda kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 316 "Bak çocukluğumuzda böyle saçma salak bi haltlar olmuştu, hadi hep birlikte hatırlayalım" diyip stüdyonun çaycısına yazdırdıkları birbirinden tırt flashback bölümleri şeklinde gitmiyor. Aşırı gereksiz comic relief sahneleri filan olmasa filler olduğunu anlamazdım bile. Öyle aman aman çok süper bir bölüm değildi ama savaş sırasında devam etmesi, Kabuto yu / Edo Tensei leri anlatması açısından filan güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 filler'lar bitti su an sanirim. 6 bolum olacakti, oldu. tabii tekrar filler koyacaklar mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Fillerlar bitmedi mi ya kendimi 2 sene yaşlanmış gibi hissediyorum hala filler yazıyorsunuz içim daralıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Bu haftaki fillerın devamı var, bir şekilde fillerı hikayeye bağlayalım diye araya sıkıştırmadılarsa önümüzdeki hafta da filler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 güzel bölümdü baya. shino reis'i hep filler'larda gösteriyorlardı en fazla. tactical combat madalyasını verdim kendisine. torune de kral adammış, edo tensei kurbanı olmasa baya aoe ile dağıtabilirmiş zetsu'ları. naruto'nun klonu bile foundation'dan biriyle kafa kafaya çarpışabiliyor be. gümbür gümbür geliyor çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Her taşın altından orochimaru çıkmasa, seride başka evil yok bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 6 aydir filler izliyoruz sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 soon http://i.imgur.com/otmx2Ol.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 -Deno- said: soon http://i.imgur.com/otmx2Ol.png allahıma dövücem valla gidip japonyaya şu adamları hadi son 1 yıldır ana hikayeden çok filler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 soon mu? 1 ay diyosun abi fkjdsfagdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Su konuya bir filler newsletteri yazsın biri. filler bitince otomatik sms, email falan alak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ahhahadfgdsfhgfjadfgdaghgfhdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 o kadar baydı ki artık takip edesim gelmiyo normalde perşembe günü direk kalkar kalkmaz ilk işim naruto izlemek olurdu artık cuma günü aklıma gelirse meh izliyim bari diyorum DUY SESİMİZİ DATTEBAYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Çok duygulandım, pis nostalji oldum. Ağlayacam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 1 yıldır animenin benim kaldığım yere gelmesini bekliyorum.şuan neyi işliyorlar?kabutonun hayat hikayesi işlendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 loool, daha kabutoyu görmedik bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 5 aydır filan filler izliyoruz işte. Fillerlardan önce sanırım en son kagelerle kapıştıkları kısımda kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bence filler'dan once genin sinavi vardi. o kadar uzun suredir filler veriyorlar fjdlkfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 sasori de ne çekmiş be zamanında yalnız bölümün sonu ne garipti lan, noldu şimdi chiyo'ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Fillerlar bitti, haftaya yeni bölüm yok, ondan sonraki hafta story arc başlıycakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar