Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Diğer topicdeki mesaj miktarı yüksek olduğundan yeni konu açılmıştır. Eski topice bu linkten erişebilirsiniz. http://forum.paticik.com/read.php?10,1930976 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 son 6-7 bölümü yeni izleme fırsatı buldum da, filler olsa da adamlar son dört bölümü resmen filmleri yaptırdıkları stüdyoya film kalitesinde yaptırmış. bedavaya film seyrettiriyorlar. kötü de değil arc hani. helal olsun. :p yeni başlık da hayırlı olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bu naruto güzele benziyor bugün başlasam yarın biter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 fillerlar bittimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 BabacumMostors said: bu naruto güzele benziyor bugün başlasam yarın biter mi? time lord isen biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 TIMU BANISHMENTO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yeni başlık güzel oldu, nefes aldık. ohhh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 filler bitince haber verir misiniz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi filler baya iyi izlesenize lan aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ya bir de eski başlığa baktım tekrar da, seven swordsmen bölümlerini beğenmeyenler olmuş. onları venedik nincaları bölümleri paklar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 filler gayet iyi gidiyor... sıkılıyorsanız gidip manga okuyun. filler olmasa sizden naruto animesi bu kadar çabuk bitmemesi gerekirdi, kısa sürmüş uzun olsaymış filan diye laf salatası çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hem animeyi izliyorum hem de filler'ları atlıyorum. dealwithit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 KucukPrens said: filler gayet iyi gidiyor... sıkılıyorsanız gidip manga okuyun. filler olmasa sizden naruto animesi bu kadar çabuk bitmemesi gerekirdi, kısa sürmüş uzun olsaymış filan diye laf salatası çıkardı naruto ve shippuuden 100'er bolumluk anime'ler olsa efsane olabilirmis bence. hatta 80'er falan. simdi les. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Naruto'nun fillerlar dışında kötü bölümü yok gibi. Filler ları çıkar direk efsane yaa. Konu,kurgu çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bence uzun yine de. gereksiz bazi bolumler var. flashback'leri cikarinca dizi yuzde 30 kisaliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Masakari said: Naruto'nun fillerlar dışında kötü bölümü yok gibi. Filler ları çıkar direk efsane yaa. Konu,kurgu çok iyi. narutonun bazı bölümler çok iyi de, çoğunlukla gereksiz uzatma yoluna gidiyor. preshippuuden sırasında çok fazla flashback olurdu mesela. shippuuden sırasında o kadar flashback yok, ama bölümleri kırpsan, biraz düzenlesen, bölüm sayısı bir anda yarıya düşer. yani bir naruto remake'i olsa bölüm sayısı epey az olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bu haftanın manga spoiler'ını veren ana naruto facebook page'ine çok sağlam küfür ettim comment'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 294'un combat sahneleri ne kadar kotuydu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 1 haftada 65 den 70 e gelemedin, 2 gunde 70 den 300 e mi geldin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yok bunda sondaydim zaten. one piece'i bitirmedim bi' tek cok bilinenlerden. bi' de duragon boru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 nesi kötüydü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 naruto'nun mewtwo'yu dovdugu sahneler rezaletti bence. matrix tribi yapmis resmen. ve powerpoint sunumu gibiydi. her sey boka sararken bi' anda glory muzigi calip 'fena dovduk' bakislari. shikamaru vs hidan sahnesinin komikligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hmm, daha izleyemedim aksam izlicem de bu studyodan kotu is cikmamistir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 op'liğini göstermişler işte naruto'nun, çok matrix tribi yoktu bence. bölümün tek kötü yanı sonda gene yaratığımsı bir şeye bağlanmasıydı. bir de fazla görsele kaçmışlar, kırmızı bulutları toplam 2 dakika falan izledik herhalde eheh. güzeldi aksiyon, naruto monk takıldı baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 naruto'da begendigim tek melee fight octopops'un saske'ye hallendigiydi . onun disinda mind games olayini seviyodum(3 bolume falan uzamadigi surece fsjdkfjd). tamam saiyan'a bagliyor, acayip op falan da, yine de tatmin etmiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar