Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Tam duygulanmıştım, nine deparı basınca sövdüm. Abi ezik büzük koşmaya çalışsaydı daha uygun olmaz mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 işte bunlar hep iman gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Akhlaur said: Çöl bölümlerini bitirdim mi hatırlamıyorum ki. O dediğim korsan adasından gemiyle denize açılmaları falan çölden sonra mı ? http://onepiece.wikia.com/wiki/Story_Arcs yukarıdan aşağı doğru pattern izliyo. korsan adası dediğin hangisi onu bilemedim de, arabasta -> keçili amca -> gökkuşaklı, zaman yolculuklu olaylar -> jaya (sarı saçlı hulk hogan'a benzeyen, delikanlı abinin olduğu bölümler) -> skypiea diye gidiyo. spoiler olmasın diye çok detaya inmek istemedim. son izlediğin bölümü böyle hayal meyal, "işte luffy şöyle bişey yapıyodu, sonra zoro şunu sanji de bunu yapmıştı" şeklinde bi tarif edebilirsen patinin %90ı direkt EVET BÖLÜM 146 gibi nokta atışı yapabilir. :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Magnum said: off ya, yine ağlattın one piece kardeş. ya valla ben de ağladım ya şaka gibi. haha nasıl bir duygu verio adamlar anlamiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 TheRiverBelow said: Akhlaur said: Çöl bölümlerini bitirdim mi hatırlamıyorum ki. O dediğim korsan adasından gemiyle denize açılmaları falan çölden sonra mı ? http://onepiece.wikia.com/wiki/Story_Arcs yukarıdan aşağı doğru pattern izliyo. korsan adası dediğin hangisi onu bilemedim de, arabasta -> keçili amca -> gökkuşaklı, zaman yolculuklu olaylar -> jaya (sarı saçlı hulk hogan'a benzeyen, delikanlı abinin olduğu bölümler) -> skypiea diye gidiyo. spoiler olmasın diye çok detaya inmek istemedim. son izlediğin bölümü böyle hayal meyal, "işte luffy şöyle bişey yapıyodu, sonra zoro şunu sanji de bunu yapmıştı" şeklinde bi tarif edebilirsen patinin %90ı direkt EVET BÖLÜM 146 gibi nokta atışı yapabilir. :DD 110 120 arası bi yerde kalmışım ama hepsini indiriyorum. Bazı kötü adamları hiç hatırlamıyorum bile onu farkettim. Baştan başlamayı deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mortis said: Magnum said: off ya, yine ağlattın one piece kardeş. ya valla ben de ağladım ya şaka gibi. haha nasıl bir duygu verio adamlar anlamiorum. anlatıyım ben efenim. cünkü one piece en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 cık. resmen tiksindim ben. 1 senedir dokunmuyordum. en son arenadaydılar falan. demin yakaladım seriyi. fakat nasıl? arkadaş, ilerlettim ya. böyle tek parmağım ileri ok tuşunda izledim. ciddi anlamda türk dizisi kıvamında gereksiz karakterler, etkileşimleri, sahneleri ve replikleri... hiç kasamam. üstüne de sanki her arcla daha da artıyor bu olay. bundan önceden de yakındım aynı başlıkta. fakat bu sefer... 1 senelik materyali 5-6 saate sığdırdım. hiç de pişman olmadığım gibi, bir şey kaçırmışım gibi bile gelmiyor. lanet olsun. rebecca sanırım gelmiş geçmiş en kötü one piece karakteri. seiyuusu da baya kötüymüş. lütfen bıraksın, bir daha iş yapmasın. salak sulak dram da cabası... her ağzını açtığında irrite oldum. lucy lucy... abicim bleach de orihimeyle dalga geçerken, burada rebeccayı çekiyoruz. lanet olsun. ben sanırım artık bir one piececi değilim ya. bir de mihawk ın seiyuu mu değişmiş? zoro flashback -arc içinde ne kadar çok flashback vardı öyle, üstüne bir de gösterilen flashbacklerden kesilerek konulmuş sahneler yok mu, tam gına getirdi- inde mihawk ın sesi değişikti. lanet olsun. lan en iyiden nasıl en kötüye gidilir, resmen 9 yıldır gözlerimle görüyorum. lanet olsun. tekrar ediyorum, ben sanırım artık one piececi değilim. ya 9 sene içinde değişip de artık one piece den zevk almamaya başlamış bana lanet olsun, ya da bu animeyi bu hale getiren piyasaya lanet olsun. bir şeylere gerçekten ama gerçekten lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 sözcü de köşe yazarlığı şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Demekki sen en iyi değilsin. sen bleach izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Burgess meyveni calicam dedi, demekki o olay şerefsiz black beard a özel değil. Şu arcta olanların dünyaya etkisi nasıl olacak acaip merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 manga çoooook yavaş ilerlediğinden animede gaza basamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 luffy'e et verin, kendine gelsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Masakari said: Burgess meyveni calicam dedi, demekki o olay şerefsiz black beard a özel değil. Şu arcta olanların dünyaya etkisi nasıl olacak acaip merak ediyorum. Luffy ölürse meyve dünyada yeniden ortaya çıkıyor, ben o anlamda söyledi diye düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Abi blackbeard deprem meyvesini direk çalmamış mıydı? Gidip de meyve aramamıştı hatırlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 normalde ruh gibi meyve vücudu terkediyor ölünce. blackbeard terkederken yakalama yöntemi buldu heralde. ghostbuster gibi aleti vardır belki vakumluyordur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 acaba ölü dirilten meyve var mı... hmmmmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 bence bu yöntemi mingo da biliyor çünkü ace in meyvesini tuzak olarak kullandı arenada isyancıları ve luffy nin dikkatini çekmek için yada adam black market hünerlerini kullandı bulmuşta olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 samaella said: acaba ölü dirilten meyve var mı... hmmmmm :D Brook'ta var ya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Mingo bilmiyor bence. Black markettir o yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 önceliğiniz ne olurdu. bu mu http://pop-onepiece.blogspot.com.tr/2015/10/corazon-law-pop-limited-edition.html yoksa bu mu http://pop-onepiece.blogspot.com.tr/2011/08/silvers-rayleigh-portrait-of-pirates-dx.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 bu http://pop-onepiece.blogspot.com.tr/2015/11/nami-verbb-pink-pop-limited-edition.html :D Ağırlık Rayleigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 nami figürüm var ya. her ne kadar bu daha güzel de olsa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 ya bide nerden aklımda kalmış bilmiyorum ama 2 şeytan meyvesini yiyen ölür gibi bişey kalmış kafamda ee ozaman karasakal nasıl hayatda kesin başka bi yöntem var.. daha eşyalara nasıl şeytan meyvesi yedirdikleri muamma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 yanarlı donerliyi thousand sunnywe yedirceklerdi kacırdılar fırsatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 gemiye meyveyi yedir de sonra denizde taş gibi batsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar