Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 birkaç yüz tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Cuce said: delikanlı ıste Blackbeard da D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 olm gider değiştirirsin adını D eklersin np :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 o dallamanın dsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Doflamingo'nun bildiği sır Dünya Hükümeti'nin kurulmasıyla ilgili olsa gerek, Robin'in peşinde olduğu şeyler vs. işte O sırda tahminen D. ismiyle alakalı bir şey çıkacak. Bakalım. D'lerin yükselişi dediğinde Law, Flamingo çıldırmıştı sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Abi ultimate weapon var işte marijeois'ta. Ordan bi koyuyorlar, ada falan yokoluyor. Onun varlığını biliyor mingo. Yanlış mı biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Yok mu bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 vay anasını neler dönmüş serhat yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 corazan tan bir miguwaraymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ShadowFury said: Cuce said: delikanlı ıste Blackbeard da D. shanks ve whitebeard sakilerini yudumlarken karşılıklı bu konuya değinmişlerdi.hatta luffy için de kumar oynadım şans tanıdım falan bişeyler demişti shanks kolunu kaybedişi ile ilgili.tam hatırlayamadım ama kafanızda canlanmıştır az çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 sengoku'nun seiyuu değişmiş, çok garipsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Corazan bildiğin sin çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 uff cogiyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bitmez bu arc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 bu hafta yokmu la bi heves geldim işten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 olmazmı, acıttı bıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Bu Drie kim? Önceki gözüken karakterlerden aklıma çakan olmadı. Reddit'te X-Drake demişler ama uymayan çok şey var yine orada konuşulmuş. Çenesinde X olan karakterde hatırlamıyorum. Sanırım sonradan ortaya falan çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 x drake muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 766- 790 6 ay sonra hala dressrosa keyfi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Epey başarılıydı dram. İzlemicem izlemicem diyorum biriksin diye, dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 one piece - episode of sabo diye torrent var nedir bu ? horrible subs subslamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 colozyum fightları birazda sabonun gecmişili bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 110 dk eski bölümlerden sahneler + 10 dk yeni sabo sahneleri gibi birşey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 One piece sarmıyor mu artık eskisi gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 sariyor da son bolum nasil kotuydu ya. resmen recap yaptilar. 1 sene oldu arc cikali hala karakterlerin suratini gosterip ekrana ismini yaziyorlar. cildiracagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar