GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 rebecca gelsin 6 tane meme olsun tayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 barto ile bellamy yancı olacak işte. marineford tarzı bir arca gelirsek, world government'ı yıkarken luffy summonlar milleti işte :P law'ın durumu farklı o rival direk. lufy ile roger vs whitebeard'a benziyor durumları tayfa bence de yeterli. bayarsak pacingten bayarız zaten. one piece en çok yeni karakter introduce edilen falan anime abi zaten. daha 200 bölüm önce ucundan gösterilmiş, hiç bir fikriminiz olmayan kaç tane karakter var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Reddo hawkı gömünce içimin yağları eridi valla. Bellamy yada şu ufak perilerden biri gelir bence. Hatta perilerden biri gelsin şu dikiş diken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 law'da barto'da katılmaz, ikiside kaptan bikez. son arcta bütün herkezle beraber gelicekler işte luffynın yancı kaptanları olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 law luffy'ye yanci kaptan gelmez. barto bellamy'yi grubuna alir, onlar yancilardan olur. arc'in sonuna dogru jinbei gelirse o girer gruba, ama ben onu bir sonraki arc'ta bekliyorum. bu arc'ta gelecek kisinin henuz gorundugunu dusunmuyorum. cok ufak bir ihtimal viola gelebilir. clairvoyance + sanji effect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 barto niye gelmesin abi tayfaya, adamın kaptan olmasının amacı zaten luffy'ı bulup tapmak kendi anlatmıştı. Bunun yanında Franky zaten kendi çetesinin lideriydi. O da bırakıp gelmişti liderliğini vs. Barto'nun tayfası bile gözükmedi daha ki zaten yok şuan animenin hiçbir yerinde o yüzden katılır rahatlıkla. Bellamy olmaz gibime geliyor çünkü çok sert ve eğlencesiz bir mizacı var. Ama ters köşe yatırmak için olabilir çünkü yavaş yavaş o da güzel yerlere kayıyor. Jinbei tayfaya katılmaz. Aokiji diyenler var ama o kadar taşaklı ve önemli bir roldeyken, karakterin kendisi de sırf taşakken bir tayfaya bağlanmaz gibi duruyor. Hani tayfanın genel yapısına bakıldığında, mizaçlara ve güçlere bakıldığında en en mantıklı seçenek Barto gibi duruyor ki sürekli zemin ona göre hazırlanıyor. Bence çok rahat o gelir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 jinbei kesin gelicek ya. ama bu arc'ta olmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 barto nereye geliyo. katılcak osla tayfaya şimdiye kadar dramatik muzik eşliğinden gcmişini görmüş olmamız, tayfadan biriyle dramatik an yasaması falan gerekirdi. sadece gecen bölümdeki gaz yer var o acıdan oda yeterli deil. Frankynın usoppuyla olan muhabbeti gibi bişi yok ortada sizin hesabınızla bon kurei tayfanın en kıdemlisi olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 200 fleet'i birakip luffy'nin tayfaya girecek. HE. bir kere kimse sallamiyor barto'yu tayfada. cuce'nin bahsettigi bonding olmadi. negatif duygu da yok brook'un ilk gorunmesindeki gibi. direkt notrler = no go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bellamy yumusayip katilsa baya iyi olur ama onizuka seiyuusu adam yardirir yani baya ama zor bence barto tayfaya girmez herhalde eli ayagi dolaniyor cunku tayfanin yaninda dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bellamy'nin tayfanin isine yarayacak olayi yok ya. barto'nun yanina luffy'ye support gidecek garanti. i'm not worthy enough to be in your party ceker luffy'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Barto tayfaya katılmaz da bizimkileri sürekli takip edip support eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Cuce said: barto nereye geliyo. katılcak osla tayfaya şimdiye kadar dramatik muzik eşliğinden gcmişini görmüş olmamız, tayfadan biriyle dramatik an yasaması falan gerekirdi. sadece gecen bölümdeki gaz yer var o acıdan oda yeterli deil. Frankynın usoppuyla olan muhabbeti gibi bişi yok ortada sizin hesabınızla bon kurei tayfanın en kıdemlisi olmustu hacı daha bi bu kadar bölüm var resmen bekle hatta ufak bir spo aldım senyor ile ilgili de; senyor ile ilgili spo senyor'un geçmişi anlatılıyormuş. arc'ta tek sanırım. bayağı 10 numara adammış ama oradan sonra 100 numara adam vs. herkes tapıyor diyorlar. Franky ile muhabbetleri vs. de derken biraz Franky - Usopp olayına gidiyor. bu mantıklıkla o zaman direkt senyor'u dahil etmemiz gerekiyor tayfaya. barto'nun da gücü tayfalık ya, çok ortalıklarda dolanmayacak işte gemiyi savunmak için bırakacaklar falan. ya da işte ağlak tayfa ile takılacak paso kaça kaça barriyer diyecek falan sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 diğer yandan ciddi anlamda tayfanın ihtiyacı olan bir özellikte adam kalmadı. müzisyen gerekiyordu en son buldular. bundan sonrası tamamen full time goygoy olsun diye alınacak bir karakter olur. Hani mizaç vs. olarak en uygunu Barto ya, başkası yok şuan şu arc'ta. İşte Senyor, Bellamy, Barto üçlüsü hariç tayfaya girebilecek adamda yok şuan arc içinde. bu arc'tan bir karakter eklenecek deniyordu hep o açıdan bakarsakta en mantıklısı duruyor hacılar. senyor, flamingo ailesinde taraf değiştirmeye en uygun adam çünkü GERÇEK BİR ADAM. Law, Sabo, Kyros, Rebecca, Violet ve Samuraylar kesinlikle olmaz. Gerçi Samurayların 1 arc'ı daha var net belli. Donanmadan kimse baş vermedi. Ya eskilerden biri gelecek ya da üstteki üçlüden biri gelecek. O üçlüden en iyisi de Barto kesinlikle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ben başından beri diyorum en ii adam Senyor, ve geçmişi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Geçmişini bilmiyorum da çok bayık şu haliyle umarım tayfaya katılma gibi bir durumu olmaz Senyor'un.. İlla biri gelecekse Barto gelsin veya Viola gelsin, Usopp upgrade olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bellamy gelmez tayfaya aptal de'lsen katilamiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Luffy bi bolumde lawa senin tayfam olmana karar verdim gibi bisey demisti yanlis hatirlamiyorsam. Luffyinin tayfaya katmaya niyetlenipte katamadigi kimse yok. Gerci jinbei reis var ama ondan da soz aldi. Onun icin buyuk ihtimal law diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 cerberos var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 hahah cerberos çok ii binek olur evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 o deilde.. ben hala meyveyi sunnye yedirselerdi keske diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Ben de Shadow'a katılıyorum bebifayvu diyorum. Sanji ile shipledim bile onları çoktan. NE GÜZEL ÇİFT OLURLARDI YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 baby5 sanjinin capkınlıklarına denk gelirse kac alır ama, şırıngagirrrü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mortis said: hahah cerberos çok ii binek olur evet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 acıların çoçuğu mingo bana şunu anımsattı köle alak babey dediği yerde http://www.youtube.com/watch?v=FbUpBonuFlA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar