Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 en iyi yine ya yalnız cok sakat bitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 abi uçuran böcekler ahaha suratlarını görünce çayı çorbayı ekrana püskürttüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Bölüm doluydu ya ama o son sahne bayıcı uzuuuuun uzuuuun bölümlerin habercisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 previrew spoiler onumuzdeki bolum boyunca tek bi hareket izlicez. ulan one piece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Ben heralde 3-4 haftada bir seyredicem gibi, gerçekten çok sıkıldım bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 abi mangadaki olaylar animeye gelince cücenin verceği tepkileri sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=5ffLjm9NAXo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 2.sayfada görmeye içim razı gelmedi uplayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 çok yavaş gidiyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 of şu sahne de çok ii dünyanın en ii animesi http://www.youtube.com/watch?v=tJir5zo6LUY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 uzun zamandir izledigim en kotu anime bolumuydu. icim sisti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 gelecek hafta zoro :o :o :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 zoro 1 franky 2 sole bi bölüm bekliyoduk ne zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 haftalardir batirmasini zoro'yla toparlayip, franky ile taclandirdi. franky cok iyi ya. OTOKOLAR OTOKOSU. bi gamagouri, bi franky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 evet nerde kalmıstık OF NE KADAR EN IYI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Bu asker oyuncaklar ne kolpa ya.. Hiç olmasaymış da olurmuş. ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 turkanimede güzel bir yorum vardı. tsubasa gibi oldu bu da, onlarda 3 haftada orta saha geçerdi. bunlar 4 hafta sığır üstünde bölüm yedi, 4 haftada at sırtında yerler diye. franky olmasa resmen son 1-1.5 ay yine çöp ya. zoro da öyle ahım şahım bir şey yapmadı ki... franky'Nin karşısına da pink gibi efso bir tipi koymasalar yine bir bok olmazdı. net balona bağladı one piece yine... bazen haftalarda izlemeyip sonra atlaya atlaya iyi yerlere kadar gidesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Usoop'un "Sanji o yetenek için seni öldürebilir" dediği yerde koptum. Beklemiyordum öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 eheh. Sanji nin uğruna adam öldüreceği tek yetenek var ama, onu da kendisi söylemişti zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ahaha 4 haftada atın üstünde geçerse daha da izlemem lan yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bu arc daha 1 sene surer.. ps: Spoilerlar nedeniyle msg editlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 patatese bagladi yine. haftaya da goygoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 şu attack on puppet zırvaları one piece'deki en çakma şey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Frostbite said: bu arc daha 1 sene surer daha prenses kurtarılacak,donflamingo nun kardeşi anlatılacak,law ın orijini,flamingonun dövülmesi falan ohoo ölme eşşeğim ölme.. bunların yanında daha doflamingo ailesinin üyelerinin 10'ar bölüme yayılma dövülmeleri vs. çıkar. En az 50 bölüm zaten aile üyeleri tek tek dövülür. Daha doğrusu önce temiz dayak yiyilir sonra kardeşlik ve dostluğun önemi vurgulanarak temiz dayak atılır falan. Ben cidden baydım artık One Piece'ten ya, cidden dünyasının, lore'unun hayranı olmasam bir bölüm bile izlemezdim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 mangada arcın sonuna geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar