Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahahaaa önce Captain Buggy şimdi Captain Usopp.

son bölüm spooo

Sabo'da tam dragon oldu şimdi, ringi yıkarken kullandığı tekniğe birde meyvenin gücü gelinde ohhhh zor tutarlar artık onu. Bartelomeo da kopardı zaten sempai yardım et derken.

Mesaj tarihi:
Harbi ya çok uzun zamandır gelen en iyi bölümdü.

Sabo çok feci güçlüymüş ama harbi, allah gibi bir şey olacak şimdi asdfsda

Bölüm sonunda üç kardeş yeni yolculuğa çıkacak vs. tarzı bir şey söyledi. Sabo'nun devrim ordusundan ayrılması vs. olur mu bilmiyorum da tayfaya katılan olursa çok pis şeyler döner. Anime seviye atlar demek olur. 3 tane allah olacak tayfada asdfasd

Barto hep tayfaya gelecek kesin vs. diyordum ben de ama gün geçtikçe pek olmaz demeye başladım. Gerçi vasıfsız bir gücü var, tayfanın dengelerini de bozmaz ama bilemedim işte :D

SABO GELSİN YA
Mesaj tarihi:
yok olmaz. bole top atınca hepsi zıplıyıp funes musen bişiler yapıyoya onu yapamazlar bütün ekip oturduğu yerde göt göbek bağalr usoppu gibi
Mesaj tarihi:
Ya zaten savunma dışı adam akıllı bir güç değil ki, saldırmaya yönelik bariyeri atıyor da tahminimce çok güçlü elemanlar tek eliyle durdurur. Hani Cüce'nin dediği gibi gemi savunması dışında ve saçma sapan arclarda Nami-Chopper-Usopp'a kalkan olmak dışında bir vasfı da olmaz.

Hani tip olarakta mantıklı tayfa içinde bilemiyorum. Neyse bekleyelim.
Mesaj tarihi:
bence kukla olup peygamber usop tarafından kurtarılanların hepsi yancı olacak warhorn nu duyan gelecek kesin off sivri kafalı dedeyi hatırladımda..

sabo ve barto hakkında hiç bir fikrim yok
Mesaj tarihi:
tayfaları gec. arabasta, fishman island, water7, falan gelecek zaten donanmalarıyla falan. O happo Navy gelecek, streetfightercı kingdom gelecek.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...