Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Cidden Spo O kadar laf ediyorsunuz bir de Usopp'a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ahahahaaa önce Captain Buggy şimdi Captain Usopp. son bölüm spooo Sabo'da tam dragon oldu şimdi, ringi yıkarken kullandığı tekniğe birde meyvenin gücü gelinde ohhhh zor tutarlar artık onu. Bartelomeo da kopardı zaten sempai yardım et derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 çok iyiydi ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 goddoo usoppuuuu çok iidi ya. öyle bir build up ediyor ki izleyici olarak o an bir şeyler kapıp oraya gidip dalasın geliyor Dofilamingo tayfasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 İki senedir verdikleri en iyi bölümdü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Religion101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 mangada da koptuydum izlerken katıldım gülmekten ahahanmsdasdasdsa :D bence sabo luffy ve ace i döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Sabo, Luffy'den güçlü galiba beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 güç ve dayanıklılık olarak geride olma ihtimali var ama aklı ile 10 kere yener luffy'yi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 luffyden nereye güclü. cocuk ada büyüklüğünde gemiyi dövdü la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Sabo'nun yancısı kız Robin'in maden gibi bir yerden kurtardığı kız değil mi, Kuma'nın gönderdiği yerdeki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 yıllardır one pieceden bu kadar güzel bölüm çıkmamıştı hakkaten. baya baya güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 aynen koala kızın adı. güneş korsanlarında habire gülen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=S6FaiyFMWKg ass o buymus lan. cok damar oldum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Nerden hatırladınız ya helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 mangada ilk görününce isim açıklama fln yazıyo ya orada isim biraz tanıdık gelip wiki'den bakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Harbi ya çok uzun zamandır gelen en iyi bölümdü. Sabo çok feci güçlüymüş ama harbi, allah gibi bir şey olacak şimdi asdfsda Bölüm sonunda üç kardeş yeni yolculuğa çıkacak vs. tarzı bir şey söyledi. Sabo'nun devrim ordusundan ayrılması vs. olur mu bilmiyorum da tayfaya katılan olursa çok pis şeyler döner. Anime seviye atlar demek olur. 3 tane allah olacak tayfada asdfasd Barto hep tayfaya gelecek kesin vs. diyordum ben de ama gün geçtikçe pek olmaz demeye başladım. Gerçi vasıfsız bir gücü var, tayfanın dengelerini de bozmaz ama bilemedim işte :D SABO GELSİN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Nasıl vasıfsız? Bunun bariyeri her türlü şeye karşı immune mu? Baya overpowered bir savunma olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 yok olmaz. bole top atınca hepsi zıplıyıp funes musen bişiler yapıyoya onu yapamazlar bütün ekip oturduğu yerde göt göbek bağalr usoppu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ya zaten savunma dışı adam akıllı bir güç değil ki, saldırmaya yönelik bariyeri atıyor da tahminimce çok güçlü elemanlar tek eliyle durdurur. Hani Cüce'nin dediği gibi gemi savunması dışında ve saçma sapan arclarda Nami-Chopper-Usopp'a kalkan olmak dışında bir vasfı da olmaz. Hani tip olarakta mantıklı tayfa içinde bilemiyorum. Neyse bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bence kukla olup peygamber usop tarafından kurtarılanların hepsi yancı olacak warhorn nu duyan gelecek kesin off sivri kafalı dedeyi hatırladımda.. sabo ve barto hakkında hiç bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 tayfaları gec. arabasta, fishman island, water7, falan gelecek zaten donanmalarıyla falan. O happo Navy gelecek, streetfightercı kingdom gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 off içim titredi lan daha okurken.tüylerim diken diken oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 kehanet big mama'ya karsi ordusunu kurmus olacak bu bolumle beraber. bundan sonra sirti yere gelmez. barto da o ordularin basini ceker. sabo da big plot'ta doragon ile akar ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 asıl thousand sunnydeki ekibe noldu lan.. frankyde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar