Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

E gücü bu tipte olanların hepsi bayılınca etkisi geçmiyormu?

Yanlış hatırlamıyorsam Moria dayak yedikçe kontrol kaybedip gölge sızdırıyordu mesela, tamamen yenildiğinde de bütün gölgeler kaçmıştı
(Bu biraz zorlama bi yorum gerçi)

Bunlardan zaten bahsedilmiş ama Ain yenilince Nami, Robin filan normal hallerine dönmüştü.
Shiki yenilince de kendisi ve uçurduğu ada düşüyordu.

Bunlar haricinde Van der Decken da bayılınca yeteneğinin etkisi geçmişti yine yanlış hatırlamıyorsam (Hatta bunda da Shirahoshi'yi takip eden uçan gemi düşmeye başlamıştı)

Büyük ihtimalle paramecia tipindeki bütün yetenekler için aynısı geçerlidir ya. Bayılınca gücünün etkisi geçiyor işte.
İstisna aklıma gelmiyor, var mı? İstisnası olsa böyle bir plan tasarlayamazlar zaten, bayılınca gücünün etkisinin geçeceğini kesin olarak bilmeleri gerekiyor. Belki gücünü kaybeder diyerek harekete geçilecek bir şey değil yani.

(İstisna olarak ta bir tek Brook geldi aklıma, ama onun da meyvesi bir tek o işe yarıyor zaten ^^ )

Sosyal ağlarda paylaş

Shiki de düşüyor, adalar da düşüyor.
http://www.youtube.com/watch?v=YDCvuDwVZPg#t=1627
27:20

Aokiji nin yeteneği Logia, ben onu Paramecia için söyledim. Bütün absürd yetenekler Paramecia kategorisinde.
Logialar elemental hep. Yani bayılınca oluşturduğu buz yokolmaz ama zamanla çözülür işte (Ya da Ace öldü diye hayatı boyunca yaktığı her şey normale dönmez eheh ^^).
Ama mesela kendi kendilerini elemental forma dönüştürüyorsa bayıldıklarında veya öldüklerinde normal formlarına geri dönüyorlar tabi.

Zoan için de emin değilim.
Mesela bayıldıklarında normal hallerine dönmüyorlar sanırım, dönüyorlarsa da emin değilim. Marco kelepçelenince normal haline dönmüştü sanki di mi? Mesela Chopper ın da denize düşünce veya prism stone ile temas edince insan zekasını kaybedip normal geyiğe dönüşmesi gerekir, örneği var mı hatırlamıyorum, ama sanki olmuştu öyle bir şey. Chopper için özel olarak istisna uygulamış olabilirler ama.

Tabi söz konusu kategori Paramecia, ve dediğim gibi hiç istisna hatırlamıyorum onunla ilgili.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...