Dei Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 son saldırı o kadar aptalca ki, one piece tier yani. bonzai içip, yarım saat uruguay başkanının konuşmasını dinlersin. yine eğlenirsin keko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 bi de önceki sayfaya baktım, ay bi drama bi drama... bi köpek kadar bile olamıyor şu koca ülke. gerçekten çok bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 http://www.masterofmalt.com/blog/Images/Balblair-Comp/stop-posting-big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Robin sana küstü Dei http://www.onepiecez.com/wp-content/uploads/2014/07/Bandai-One-Piece-Figuarts-Zero-Dress-Rosa-Nico-Robin-Figure-Back-e1405806130957.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 tam da figürüm gelmiş salayım üzerine dei'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 dostum tam bir şaheser,kaç papele aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 75 dolar + 25 dolar kargoya geldi. değdi ama baya detaylı. 3 kılıç stili için bi kafası daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 şunları işte ben de bu fiyatlara satabilsem peynir ekmek gibi gidecekte ... yaşayın TL'nin değersizliği ve gümrük birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 oha figür harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 geldi sonunda sarı piç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 kimdi ki sonda gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 sıpoylır olur söylemim fgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 son flimi izlediysen sondaki eleman olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 aman sakın spoiler vermeyin sarı piç için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Çok iyiydi ya :) en son luffy sahnesinde gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 en az 100 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 uzundur bu kadar büyük boka batılmıyordu sadfsd Yonkou + Amiral + WG + Shibukai Tayfası Dört dalda kapışacaklar adsfasdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mangayi okumamis olsam cok kizardim. Hem son movie hem bu bolum falan derken teaser i falan gectik baya dupeduz spoiler veriyorlar kendi kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 butun hafta bol bol nefes alıp b20 dakka tutuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 O değilde bölüm sonunda hatırladım. D bloğu dövüşü bitmedi. Büyük ihtimal gelecek bölüm Rebecca - Cavendish atarlanması olacak. İki bölüm üst üste gaza gelmişken durağan bir bölüm ile frenleyeceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ortalık resmen boka battı ahahahah dünyadaki bütün factionlar tek adaya abanmış ^^ ama o son kısma şaşırdım. sarı piçin de dragonun ekibinden olduğu kesindir herhalde, bir de onlar gelirse tam olucak ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 lan neden mangadan spo veriyosunuz gerizekalı mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 damına koydunuz afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 lan 20 dakika goosebump.jpg olarak izledim bolumu. sonunu salak gibi bitirdiler ama. yani impacto cok buyuk de, daha buyuk olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 off diyorum sadece haftada 1 bölüm yetmiyor emenike yetmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar