Arma Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Trafalgar Law!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Dövüşün finali fena sonlandı ya.. Smoker beklediğimden iyiydi bile. Baya sıkıştırdı Law'u.. Bu law daha 2 sene önce rookie değil miydi? Nasıl bu kadar güçlenmiş ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Nereden izliyorsunuz siz? nyaa ya baktım sadece 360p var. Bir tek Kousei 720 çıkarıyordu sanırım ama sitesine de baktım yeni bölüm bulamadım daha çıkarmadılar herhalde. 720p çıkaran başka grup filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ben 360 izliyorum, arşivlememeye karar verdim artık. 120 gb çok ya. zaten eskisi kadar über gelmiyor bölümler. bir ara üşenmezsem epik bölümler harici temizleyeceğim. smoker neden yere düşüyor abi ooooof. samurayın sadece kafası var carcar konuşuyor. buzda olduğundan kan pompalaması mı yavaşladı? e ölür ki o zaman. wtf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 soyle ki law'un kullandigi skill'ler farkli, o yuzden yamuluyor. normalde shambles sonrasi kilicla kesince yasamaya devam ediyorlar. burada nester yapti adam. bi de bence one piece'de epik bolum armamak lazim. genelde arc'in kendisi epic oluyor. bolum bolum ayirinca garip durur her bolum fsdjkfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Adam ormanda kasmış resmen. Böle değildi bu yaa. Smoker reyiiizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Smoker da logia kullanıyo ya, kafasını patlatsan ölmüyolar(haki+physical damage filan anca). Bunda ability kullandı, o yaptığı hareket normal birisini öldürecek olsa bile(öldürürmü bilmiyoruz) logia kullanıcısını öldürmemesi lazım (gerçi hakiyi silah üzerinde kullanır gibi ability üzerinde de kullanılabiliyorsa ya da temas etmeden de aynı anda işleyebiliyorsa öyle de öldürmüş olabilir) Kalbinden ayrıldığı için vücudu devrildi filan diye bağlamış ta olabilirler gerçi. Küp içinde olduğundan kalbi dumana dönüşüp geri birleşememiştir falan filan, o küpten çıkarsa ya da kübü geri takarlarsa canlanır işte (Ama Smoker ölmemiştir yani, bu kadar zaman bekletip te sonra bu kadar kolay harcamazlar bence onu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 haki'yle vurur logia'ya farketmez. bence de oyle harcamazlar ama. kesin bi' alicengiz oyunu doner orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 olayın haki ile alakası yok yalnız ya, ben kalbi çıktıktan sonra smoker neden yere yıkıldı diye soruyorum. ehehe zaten duman adam, nasıl çalıyorlar kalbini demiyorum. yani mesela kalp kan pompalamıyor cevabı doğru cevap değil ona bakarsan ortadan ikiye ayrıldığında millet ortalığın kan gölü olması lazım. dur var bişey ama anlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 dedim ya onu. normalde shambles ile dagitiyor milleti. smoker'a baska tarife uyguladi. sculp'di sanirim ability'nin adi. farkli demek ki shambles'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Haki yle alakası: Logia yı etkilemesi. Haki kullanmadan Logia kullanan birinin kılına bile zarar veremez(daha doğrusu zarar verse de etki etmez yeniden toparlanır) Ama ağzını kırarken haki kullanırsan logia özelliklerini kaybediyor işte normal insan gibi yaralanıyor. Eğer Law yeteneğini kullanırken haki de aynı anda etki edebiliyorsa birlikte filan kullanabiliyorsa Smoker ı o şekilde öldürebilir ama sadece kalbini söktüyse öyle öldürülemez işte.(yeteneğiyle alakasız olarak söylüyorum, direkt kanlı bir şekilde kesip çıkarsa bile ölmez) Ama Law'un tekniğine bakarsak logia olmasa bile kalbini sökünce öldürmezdi ya o küpün filan bi esprisi vardır kesin. Diğerlerinde yaptığı gibi kalbini kesince de öldürmemek üzere kesmiştir, Smoker ın bedeninin devrilmesi de bağlantı kopmasıyla filan alakalıdır işte Law kalbini izole etmiştir geri vücuduyla birleşemiyodur filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 During his fight with Smoker, Law was shown capable of bypassing the vice-admiral's Logia defenses thanks to his own Haki powers. Busoshoku Haki This type of Haki also has the ability to bypass the powers of a Devil Fruit user, touching the "substantial body" beneath whatever protection the fruit provides, such as the case of body-altering Devil Fruits such as Logia users. biraz daha okudum. vücut disable oluyormuş kalp çıkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Onu kastetmiyorum Haki yi kullanırken enhance tarzında kullanıyorlar ya yumruklarını ya da silahlarını güçlendirecek şekilde. Law o son hareketi çekerken Smoker a dokunmadı/temas etmedi(hatta kayanın arkasındaydı, gördüğümüz kadarıyla da kayanın diğer tarafına geçecek kadar kırmadı/delmedi, yani kayanın diğer tarafından etki etti). Haki yi bu şekilde de dolaylı olarak kullanarak Logialara etki edebiliyorlar mı onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 hakinin bir enerji formu olduğunu düşünürsek evet. kizarunun beamleri, ya da tabancacı elemanın tabancasındaki kurşunlar ne ise law için de roomun içindeki materyaller o dur. mantıklı yani. ameliyat odasında cerrahın sözü geçer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Law, Luffy'nin ability'yi gördüğünde en ilginç ability seninki demişti. Acaba Luffy'nin vücudu Law'un tekniklerine immune mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 588 abi ahaha samurai kafayı bacağa koyunca gebrdim gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 pff 588'i izledim ve bitti. Ard arda izlemeye alışmıştım şimdi ne yapacağım lan asdfsad Code Geass övüyorlar başlayayım ona bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 589 = shirororororororororororororororo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 eleven supernovas dan hahsedipte scratch a değinmemek http://www.youtube.com/watch?v=_cI7kU84nWs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 sponun allahını aldıktan sonra böyle hafta hafta beklemesi de sıkıcı geliyor ya, hele haftaya da toriko bölümü varmış yine pii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 anime izliyorsan at gözlüklü olacaksın. 1 kere topice girip 500 bölüm bitirmiştim ben. hatta şu karakter iyiymiş diyip araştırdığın anda yedin spoyu. manganın ma'sını gördün mü arkana bakmadan kaçacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 öyle abi, o uygulamaya geçtim bende ama geç oldu sdafs Şu arc'in sonuna kadar olan herşeyi mangayı okuduğumdan da biliyorum artık, neyse daha manga yok sadece buradan devam plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Şunu hortlatayım bir. Bir bakayım dedim, 108'e geldim animede. Ama şartlar doğrultusunda sınırsız internet ve medeniyete uzağım. Mangadan takip etsem mi acaba diyorum. Yok abi anime şeker gibi bal gibi boşver zıyan etme mi diyor genç patiler, yoksa manga da pek tatlı yardır mı diyorlar? Çok mağdurum, devlet bizi bakmıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ya valla kimle konuştuysam hepsi animeci, mangayı takip etmiyorlar bile animeyi bekliyorlar. Manga bana bayağı karışık geldi. okumaya alışkın olmadığımdan dolayı da olabilir bilmiyorum ama ileriye spoiler almak istemiyorsan bakma bence de, vardır elbet mangacılarda ama asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 one piece mangası süründürür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar