Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 beyin yasim 13. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Kiza dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 wild plot twist appears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 http://i.hizliresim.com/4YQD2q.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 rebecca cosplay https://pbs.twimg.com/media/BvUuMs8CEAEqB6t.jpg:large such strong personality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 memeler gerçek değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 konu içinde konu olay içinde olay lan..bu bölüm yavan ama büyük olaylara gebe bi bölümdü.. büyüksün oda reis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 en sevmediğim bölümler başlıyo,3-4 bölüm yalandan geçmişi izlicez ameka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Hikaye de mi olmasın arkadaş.. Arabasta'da da hikaye vardı, Fishman Island'da da. Ben seviyorum böyle bölümleri. Sanki pvp animesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bende seviyorum böyle bölümleri adam nakış gibi işliyor her karakteri ne olmuş nasıl olmuş en uafak detayı atlamıyor.balon gibi içi boş karakter hiç yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Ama yine de insan arada bir sorguluyor. Oyuncak ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 sen fishmenlerede köle olsunlar diyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 joker yatacak yerin yok oç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Special olayı 3D2Y ın anlatılmayan kısmıymış. 1080p yi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 çıktımı abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Çıktı, endingin en sonunda (son 20-30 saniye) ÇOOOOOOOOK BÜYÜK spoiler var, mangadan takip etmiyorsanız aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 şimdi bitti. hikaye güzel de ben zoro, sanji falan neler yapmış onları görmek istediğim için biraz hayalkırıklığı yarattı. sondaki spo çok büyük aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 tek luffy üzerine olması kötü olmuş. bir de eleman o kadar güçlü değildi ya abarttılar işte DONANMA + KORSANLAR dalıp alacaklar vs. Çok basit indi iki seferde de lel Ayrıca sonundaki spo'yu daha önceden almıştım. Zaten bekleniyordu, normal seride de yakında geliyor zati lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 aynen abi;özellikle zoro neler çekti gözüne ne oldu falan biraz ucundan gösterselerdi çok iyi olurdu film beklentilerimi karşılamadı hele film z den sonra.. bir son sahnede yuha çektim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Bayağı tırt olmuş ya, aradaki boşluğu doldurur filan diye bekliyordum, random villain üzerine çıkarmışlar yine. 3D2Y Final Çok büyük spoiler sayılmaz ya, Dragon'un onu kurtarıp tedavi ettirdiğini direkt olarak göstermeseler de ima etmişlerdi zaten, bi noktada tekrar döneceğini tahmin edebiliyorduk. Yakında dönecekse çok iyi ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Benim kafama takılan, red hawk attıktan sonra niye şaşırdığı tekniğe isim bile vermişsin Gerçi Oda yazmadığı için canon değil sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 3d2y red hawk'u oyle bi sey olsun diye dusunmemistir kafasinda. benim anladigim gea sekando'dan kaynakli bir kirmizi dusundu. villain asiri kotuydu. zoro'nun gozuyle ilgili benim alakali oldugunu dusundugum tek yer mihawk'un gozune bi ara zoom yaptilar. 'ayik olun' mu demek istiyorlar nedir, bilemedim. pace de cok kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Gear sekonda da aynı şeyi yaptılar. Tekniği önce fillerımsı moviede ucundan acık gösterdiler sonra animede çıktı. Yakında yeni teknik geliyor demekki. Ben bu movie de zoroyu, sanjiyi anlatacaklar zannediyordun alaksız luffy çıktı hayal kırıklığı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Frostbite said: joker yatacak yerin yok oç.. SFDGSDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 off feci build up oluyo kac bölümdür. birilerinin bi yerinde patlıycak artık kacarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar