Sawer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Xenus said: law new world'ün whitebeard'ı olacak sanırım zaten kurguyu ona göre yapıyor oda luffy = roger zoro = rayleigh smoker = garp law = whitebeard coby = sengoku crocodile yada kidd = shiki yada kaido(?) +1 bayağa mantıklı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bayağıdır ara vermiştim şuan 461. bölümdeyim white beard'ın gülüş tam ğğağağsdğsğağdğfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 210'lara geldim bende bayağıdır izlemiyordum, Davy Back Fight Arc ne saçma sapan, ne salak bölümler ya... arada bir kaç yerde bayağı güldüm de yok yani, çekilmiyor. Son bölümleri atlaya atlaya geçiyorum asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 o arc ı direk geç zaten.filler o bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yok baktım listeye filler değilmiş, hatta bu korsanlar ileride bir kaç bölümde de gelecekmişte filler muamelesi yaptım direk sdafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Oyaaaabiiiiiiiiiiinnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 smoker GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Arkadaş şu smoker'a da o kadar karizmatik giriş yaptırdılar. Şimdi tokat yemesi kötü olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 smoker tokat yemez, sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ohaha law skill bug bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Law dünkü bebe smoker harcar her türlü ama araya luffy girecek gibi duruyor, bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yeni bolum cikmadi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bu hafta bölüm yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 sanjilerin geri basması afsdfafd. üç beş bölüm biriktirip izlemek iyi oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 akilalmaz bolumdu 586. son zamanlarda izledigim en iyi bolumlerden biriydi genel animeler arasinda. gintama'yi saymiyorum tabii fjsdkfjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Marineford Arc'ını bitirdim sonunda, Shanks'te 50 NC kamyon taşak varmış. Blackbeard ciddi anlamda sinir bozucu olmaya devam ediyor. Gerçi gücü almasına rağmen halen beş para etmez bir tip asdfsad Aldığım spoya göre Akainu'yu görüp geri vitesin allahı yaptığı bölüm varmışta neyse asdfasd Hayat, güzeldi. Buggy olmasa çok daha eğlenceli bir arc olacaktı. Bakalım şimdi New World arclarına, aldık sponun allahını çoğu yerinden de neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 hatayi orda yapmissin, one piece spoiler critic bi seri. Gerektiginde internet baglantisini kesip oyle izlemek lazim, facebook , twitter , forumlar, google vs tamamen gormemek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Şu an seriyi yakaladıysam 1. sebep spoiler, 2. sebepte düzgün seed bulamamak, stream e mecbur kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 KHaRoN said: Gerektiginde internet baglantisini kesip oyle izlemek lazim, facebook , twitter , forumlar, google vs tamamen gormemek icin :D zavalli. Facebook sayfasi spoiler konusunda cok acimasiz ama evet, hic bulasmayin fdsjklfjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ya bu arada sabah yazmayı unuttum. sanıyorum dizinin şimdiye kadar ki en iyi karakteri Ivankov'du ya, çok yaratıcı olmuş her yönüyle sdfsdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yeni bolumu bu hafta da mi cikarmadilar bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Çıkmadı galiba, gerçi önceden haber de vermediler. Raw da olmayınca bu kanıya vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 cilkini cikardilar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 DarKRideR said: Ya bu arada sabah yazmayı unuttum. sanıyorum dizinin şimdiye kadar ki en iyi karakteri Ivankov'du ya, çok yaratıcı olmuş her yönüyle sdfsdfad Bon-chan'ın üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Heroes of Newerth'te sub accountlarımdan birinin adı BonChan :) adam nonoş sevdirdi bize ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar