Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

en kötü fillerdı bence,

kulak tıkacı taktım ama aramızda konuşulanı duyuyoruz.

chopperla seal da taktı onlara da biz vermedik ama taktılar işte yerden bulmuşlar.

luffy o kadar antreman yaptı ancak bok yoluna ölecekti law olmasa.

willpower kastı o kadar luffy bile itaat etmeyeceğim diyemedi. kıçıkırık seallar adamın koluna yapıştılar falan.

of çok kötü ya.

Sosyal ağlarda paylaş

bu bölümü izlerken aklıma geldi yine, şu kızın teki zoro'yu kurtarmışı soylulara sataşırken. kardeşimin kusuruna bakmayın falan diyerek üzerine oturmuştu zoro'nun. bi tayfanın kaptanıydı o da sanırım. o kız neciydi, neden zoro'yu kurtardı bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Bonney. Bu bölümde gazete okurken gösterdiler hatta.
Luffy nin, Law un içinde olduğu Eleven Supernovas jenerasyonundan bi kaptan o da.

Zoro yu kurtarmasının sebebi tabi o değil. Soylulara zarar vermek çok büyük bir suç. Zarar verirse amiraller dahil bütün donanmanın adaya çökeceğini bildiği için engelliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla, çok sığ bi sebep değil mi bu? o kadar korkak birine benzemiyordu, hem zaten sonrasında luffy yine ağzını kırmadı mı soylulardan birinin? evet yine yemek yerken görünce aklıma geldi zaten. acaba mangasında falan ilerde bi yerde zoro ile dövüşecekler mi de böyle bi şey koymuşlar diye düşünüyordum. o da kılıç ustasıdır falan veya bi aşk meşk mi eheh. ama ne bileyim, yeni dünyaya gelen hiçbi korsan karşılıksız bi şey yapmaz gibime geliyor. (öyle gösterildiğinden olsa gerek) o da durduk yere kurtarmamıştır heralde, hala başka bi şey olabileceğini düşünüyorum. (gerçi ununu eleyip, eleğini asmış korsanları ayrı tutmalı, rayleigh, shanks, beyazsakal falan yardım ediyorlar/dı)
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:

bu bölümü izlerken aklıma geldi yine, şu kızın teki zoro'yu kurtarmışı soylulara sataşırken. kardeşimin kusuruna bakmayın falan diyerek üzerine oturmuştu zoro'nun. bi tayfanın kaptanıydı o da sanırım. o kız neciydi, neden zoro'yu kurtardı bilen var mı?

zoro, pembe saçlı kızları kendine çekiyor abi ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...