GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 abi o denizaslanı çok delikanlı cocuk,ilerde onuda korsanlar kralı yapmalılar bence luffyden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 olabilitesi var ha. bideiyi işte 2 bölümlük filler işte arayı bıraz doğutur ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 en kötü fillerdı bence, kulak tıkacı taktım ama aramızda konuşulanı duyuyoruz. chopperla seal da taktı onlara da biz vermedik ama taktılar işte yerden bulmuşlar. luffy o kadar antreman yaptı ancak bok yoluna ölecekti law olmasa. willpower kastı o kadar luffy bile itaat etmeyeceğim diyemedi. kıçıkırık seallar adamın koluna yapıştılar falan. of çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 yeni bölüm gelmiş yüklüyorum asdkask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 buggy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sonunda başlıyo ya,inş yine çok yavaş geçmez şu arc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bu bölümü izlerken aklıma geldi yine, şu kızın teki zoro'yu kurtarmışı soylulara sataşırken. kardeşimin kusuruna bakmayın falan diyerek üzerine oturmuştu zoro'nun. bi tayfanın kaptanıydı o da sanırım. o kız neciydi, neden zoro'yu kurtardı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bonney. Bu bölümde gazete okurken gösterdiler hatta. Luffy nin, Law un içinde olduğu Eleven Supernovas jenerasyonundan bi kaptan o da. Zoro yu kurtarmasının sebebi tabi o değil. Soylulara zarar vermek çok büyük bir suç. Zarar verirse amiraller dahil bütün donanmanın adaya çökeceğini bildiği için engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 alla alla, çok sığ bi sebep değil mi bu? o kadar korkak birine benzemiyordu, hem zaten sonrasında luffy yine ağzını kırmadı mı soylulardan birinin? evet yine yemek yerken görünce aklıma geldi zaten. acaba mangasında falan ilerde bi yerde zoro ile dövüşecekler mi de böyle bi şey koymuşlar diye düşünüyordum. o da kılıç ustasıdır falan veya bi aşk meşk mi eheh. ama ne bileyim, yeni dünyaya gelen hiçbi korsan karşılıksız bi şey yapmaz gibime geliyor. (öyle gösterildiğinden olsa gerek) o da durduk yere kurtarmamıştır heralde, hala başka bi şey olabileceğini düşünüyorum. (gerçi ununu eleyip, eleğini asmış korsanları ayrı tutmalı, rayleigh, shanks, beyazsakal falan yardım ediyorlar/dı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 spoiler sebep ne sigi abi? amiraller adaya geldiginde tek bile atmadilar bizimkilere. yarisi bosa gitti. kadin onu engellemeye calisiyordu. yetemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Yaa hatun kişi, şerefsiz d teach tarafından paket olmamış mıydı? Dışarıda görünce şaşırdım bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=KttpUvA4eoA dressrosa opening. en iyi op olmus su ana kadar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 openning ne gaz verdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 çok şekil olmuş olm luffy,bide sanji vs o müslüm gürses tipli lavuk vs atıyodu ooo dedim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 robin en hazarmanki gibi altimıt waifu ya özlemişim böle şahane bölümleri karakterleri settingleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 hadı bakalaım sanırım bu sefer sanjinin rakibi zoronunkinden guclu olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Yeni op a bakınca serinin sonuna yaklaşmışız gibi duruyor ama Oda Sensei'ye göre yarısına anca geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 6-7 arc daha yapar Oda biter sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Masakari said: Yaa hatun kişi, şerefsiz d teach tarafından paket olmamış mıydı? Dışarıda görünce şaşırdım bayaa olmuştu. hatta akainu kuryeliğini yapmıştı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sadece openingde 2 senelik materyal var bence. ille baglar bi' yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 DadashNik0F said: 6-7 arc daha yapar Oda biter sonra daha bir bu kadar yapacağım tarzı bir şey demişti adam asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 New World yolun yarısı demişti literal olarak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Magnum said: bu bölümü izlerken aklıma geldi yine, şu kızın teki zoro'yu kurtarmışı soylulara sataşırken. kardeşimin kusuruna bakmayın falan diyerek üzerine oturmuştu zoro'nun. bi tayfanın kaptanıydı o da sanırım. o kız neciydi, neden zoro'yu kurtardı bilen var mı? zoro, pembe saçlı kızları kendine çekiyor abi ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 daha 500 bölüm daha var ben haber aldım hacı siz rahat olun,ölüm döşeğinde izleriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 629 hani her meyveden bidene vardı. yiyen ölünce bidahamı spawn oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar