Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Kaido'yu iyice merak ettim. Acaba doflamingo ne yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 denden mushi dünyanın en iyi tasarımlarından biri olabilir ya. sahane bi fikir kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 GONDARCENGIZ said: askofaskfo abi çok saçma ama bi kaç yerinde güldüm http://www.youtube.com/watch?v=_Z9QXOgMlFA Şu net bu arc'ın tamamından daha iyi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Aynı grubun Naruto parodisi de vardı. O baya iyiydi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 don flamingo yapacağını yapana kadar romatizmam çıkar, kaidoyu göremeden de ölürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Wishmaster said: Aokiji ne alaka peki? Büyük ihtimalle Don Flamingo'dan koruyacak tayfayı. Yoksa gerçekçi olmak gerekirse orada kimse bu adamın seviyesinde değil. luffy şuan amiral seviyesinde yada yakın bi yerlerde. filmleri izlemediysen açma amirallerrden birini dövdü zaten. yeni dünyayı da yıkılmaktan kurtardı.aokijiyle kanka oldular filmde. film animeyle baglantılı zaten. hatta aynı kıyafet ve bisikletimsi zımbırtıyla geliyo aokiji. gelene gidene tek atıyo. Tam tekmil göremedik 800 milyon olmuştur heralde kafa ödülü hala ödülü değiştirmediler. bu arada 19 dakkalık bölüm icin 1 hafta beklemek çok can sıkıcı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Film Z anime bağlantılı mıydı ya? Ben onu filler tarzı bir şey sanıp boşver diyip izlememiştim asdfasd bir ara bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 evet canon değil ama izlemeye değer. birde daha anime göremediğin karakterleri, olayları tease ediyor biraz. aoikiji-akainu savaşının etkilerini vs. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 624 of inanilmaz iyiydi sonu ahahahahahaha. tezahurat yapacaktim o derece. bolumun geri kalani da tahmin ettigim kadar yavas ve sonuk gecmedi. hikaye toparlandi-ilerledi biraz en azindan sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Aynen, hikaye çıkışa geçti. Bundan sonra yardırır gider olaylar zinciri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 624 abi aokiji ne kadar badass girdi ya. A-RA-RAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 tesadüf film z yi dün izledim.yok böyle bişi ya izleyin izlettirin şiddetle tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 güzel bölümdü, genelin üstündeydi sönük olmasına rağmen. AOKİJİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 reis fena girdi ortama. özlemiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 momonosuke ya tam şerefsiz çıktı velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi momonosuke fenaydi ya ahahahhajklasjfljdas. guzel eglencelik bolumdu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 momonosuke götürdü fillera giriyoruz galiba ben mangayı okumadım da, animetakedeki yorumlardan filler arcı başlıyor gibi bir şey okudum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 momonosukeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi momonosuke.. abi robin =(((( yalnız aokoji sağlam girdi evet. benım en sevindiğim yer aslında freanky lan. adam bildiğin ezdi don filamingonun elemanlarını. acına yüzüne vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 anime vs manga Bolum neredeyse manganin aynisiydi, bir tek momo yu oyle mutfaga, revire, akvaryuma vs goturmuyorlar. Onun disinda banyo, kizlarla birlikte uyumasi falan var hep asdfhasfha En sondaki arkadas filler habercisi, gecmis olsun hepimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yalnız son arkadaş ın denizden çıktığı yaratıkla den den ile konuştuğu hayvandı belki kaidoyu görebiliriz yada kaido ile alakalı bi filler olabilir gibi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 @frostbite Daha arc icinde gostermedigi emperor un fillerda terligini gostermezler. Heveslenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bu kondu mu buraya bilmiyorum kesin vardır da yine de bir daha gelsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kondu kondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 off filler... uzun sürmez inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar