Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben eskisi kadar sevmiyorum bunu ya, son 2 arc ı sıkıla sıkıla izledim. Aşırı bayık.

İzlediğim animeleri gününe göre ayırıp en az sevdiğimden en çok sevdiğime doğru izliyorum. Eskiden One Piece pazar günü listemin en tepesindeydi, şimdi en dibinde -ki bu sezon da, geçen sezon da öyle süper bi rakibi filan yok direkt vasat ya.
Mesaj tarihi:
İzlemesine ben de izlerim, droplamak gibi bi niyetim yok ta listenin dibine düştü çuval gibi. Eski heyecanı yok.

Biraz hızlansa çok güzel olucak aslında. Hani eskiden filler olmamasını filan seviyordum da abi olmuyo yani, anime mangaya yetişmesin diye mangayla aynı hızda götürücez diye diye saçmalamaya başladılar iyice. Bölümlerin izlemeye değer içeriği 3-4 dk ya var ya yok, gerisi çöp.
Mesaj tarihi:
ee orası öylede,yeri geliyo vay emenike adamlar ne çizmiş ne bölüm yapmışlar dediğimiz yerlerde var , onları beklerken yine bu ipnelerin sohbeti hoş yani, ama bence bu yazarlara silah zoruyla +300 bölüm yazdırıp 4 günde 1 yayınlıcan animeyi bak o zaman keyfi çıkar işte
Mesaj tarihi:
bence de eskisi gibi değil, time skipten beri pek oturmadı bence pek seri. fishman arcı baya bayıktı zaten. punk hazard güzel arctı ama çok uzattılar. biriktirip izlemek lazım. yakında çıkışa geçer herhalde imba adamlar çıkacak sahneye
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...