Ren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 biri şu adama yatak versin yazıktır su acıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ahaha cok iyidi ya, franky ayrı sahaneydi, ussoppuyla nami ayrı yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 usopun çiçekler megri açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ohh be sonunda bitti şu arc. Hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 one piece ne kadar iyi ya bi alaya bi güle bi gaz bi gerilim, dengen bozuldu valla edit: yanlıs yazmısım one piece en iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ben eskisi kadar sevmiyorum bunu ya, son 2 arc ı sıkıla sıkıla izledim. Aşırı bayık. İzlediğim animeleri gününe göre ayırıp en az sevdiğimden en çok sevdiğime doğru izliyorum. Eskiden One Piece pazar günü listemin en tepesindeydi, şimdi en dibinde -ki bu sezon da, geçen sezon da öyle süper bi rakibi filan yok direkt vasat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 shadow çarpılırsın abi yapma , bu diziden 2000 bölüm daha çeksinler oturup sabah akşam izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 İzlemesine ben de izlerim, droplamak gibi bi niyetim yok ta listenin dibine düştü çuval gibi. Eski heyecanı yok. Biraz hızlansa çok güzel olucak aslında. Hani eskiden filler olmamasını filan seviyordum da abi olmuyo yani, anime mangaya yetişmesin diye mangayla aynı hızda götürücez diye diye saçmalamaya başladılar iyice. Bölümlerin izlemeye değer içeriği 3-4 dk ya var ya yok, gerisi çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ee orası öylede,yeri geliyo vay emenike adamlar ne çizmiş ne bölüm yapmışlar dediğimiz yerlerde var , onları beklerken yine bu ipnelerin sohbeti hoş yani, ama bence bu yazarlara silah zoruyla +300 bölüm yazdırıp 4 günde 1 yayınlıcan animeyi bak o zaman keyfi çıkar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 cok iyiydi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 bence de eskisi gibi değil, time skipten beri pek oturmadı bence pek seri. fishman arcı baya bayıktı zaten. punk hazard güzel arctı ama çok uzattılar. biriktirip izlemek lazım. yakında çıkışa geçer herhalde imba adamlar çıkacak sahneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 sanji yimek döhülür mü laĞ! dediğinde millete yere tabak koyup duman üflediği günler geldi aklıma. tey tey dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 istersen cocuğunu kes bundan cok yazamaz adamlar. ölüyo bitiyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sanji komik yav valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bu yazar ölse ne uyuz olurduk ha.. (ertesi gün öldü.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 40dk yapsınlar her bölümü 5 dk reklam alsınlar nası fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bunu en son düşünen kör oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Aokiji ne alaka peki? Büyük ihtimalle Don Flamingo'dan koruyacak tayfayı. Yoksa gerçekçi olmak gerekirse orada kimse bu adamın seviyesinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Muhtemelen öyle bir şey olacak işte, yolda karşılaşacaklar gibime geliyor ama bellide olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Luffy'nin iyi bi şey yaptığını görüp koruyacak. O da 30 bölüm falan surucek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Tayfaya alsınlar Aokiji'yi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 havali olurdu fjldsfjds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 az kaldı ımmmpfpfps tantuni tadında bir bölüm olur diye umudum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 askofaskfo abi çok saçma ama bi kaç yerinde güldüm http://www.youtube.com/watch?v=_Z9QXOgMlFA http://data.whicdn.com/images/27599694/4006695_700b_v1_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 filler'dan hallice bolum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar