Ren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 618de hiç, bir, bok, yok. 617 çok hareketliydi galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sonunda migu'lerin en güclü silahı kendini gösterdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 oh be abi sonunda adam gibi bölümlere geldim 410 " haki " ksdoaskdo tahmin edebiliyorum ilerde neler olcanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ooo marineford öncesindeymişsin. biraz uzun sürüyo marineford arcı ama değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 iyi gidiyo valla 451 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ace öldü beyazsakal öldü , meeeeeeeeh karasakal nası 2 tane skill açıyo oda ayrı muamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Franky'nin theme girince aha dedim combatı başlıyor ama ama olmadı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yaklaşık 30 bölüm biriktirmiştim, tatilde oturup hepsini izledim, toplasan 1 bölüm etmezdi hepsi. konuyu daha yavaş nasıl işlerlerdi hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 generaru daijoubu disinda silik bolumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 GONDARCENGIZ said: ace öldü beyazsakal öldü , meeeeeeeeh karasakal nası 2 tane skill açıyo oda ayrı muamma donup son 10 15 bolumu tekrar izle bence. nasi meh, nasi not amused olabilir bi' insan o bolumleri izledikten sonra? fjsdalkfjslkdfj guncele gelirsek, karun'un dedigi gibi general daijoubu iyiydi. gerisi hayal kirikligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 mehi yanlış yerde kullandım heralde karasakala meh nası 2 skil açıyo brof osdgkosd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 seri bu hizda devam ederse, 5 sene sonra falan ogreniriz diye tahmin ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 min 10 yılı var bu haftaki bölümde rezaletti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 gelecek haftaki bölüm de leş olacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 abi bu one piece filmlerini izliyebilceğim site veya link varmı elinizde , bide sırasına göre hangisinden başlamalı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 turkanime.tv tr alt yazılı bunlar. ama filmlerin adlarını yazmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 sıraya falan da gerek yok ya. sen şu anda strong world ile war z dışında hepsini izleyebilirsin. altın aslan shiki ile ilgili bölümü izledikten sonra strong world ondan sonrada war z yi izlersin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 11 e kadar 1-2-3-4 diye gitmiş ovalar falan var, o sitedeki sırayı bozmim yani edit : yalnız ne ekmeğini yemişler be asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 movie 10 strong worldmüş geç onu 12'yi de geç war z o. diğerlerini izle işte kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ty brof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 haki eğitimi başladı askdoasko baya keyiflendim anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 aha beklenen adam geliyor. en çok merak ettiğim adam bu yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Çok acayip şeyler olacak ama kağnı hızında ilerlemese keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yordu artik son 1 ay. Gelecek hafta agzimiza bi parmak bal calarlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 4-5 dk lık şeyi 20 dk ya uzatıyolar ya, fena halde baydı beni şu son 2 arc. Geçen bölümün sonunda ha oldu ha olucak diye verdiği kısmı bu bölümün yarısında filan yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar