Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

bir şey vardır ya, misal Akainu'da Shanks ortamı bastığında tırsıp geri çekilmişti.

Shanks ve Mihawk bir ara en iyi kılıç ustası olmak için kapışan denk güçte elemanlar. Shanks'ın kol gidiyor diye yarışı bırakıp panpa oluyorlardı.

Shanks - Mihawk'ın bildiği bir teknik var ki Haki'den bile korkmayan Akainu, Shanks gelince yavru köpeğe dönmüştü.

Oda düşünmüştür bu olaya da bir şeyler yıllar öncesinden beri sdfsd bağlar bir şekilde bir tekniğe
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara commentlerde okumuştum o aklıma geldi

http://www.youtube.com/watch?v=l4q77eVTYwE

said:
I've heard this one explained somewhere before. It wasn't Haki, but rather his "killing intent," which basically manifests itself as an almost physical force around him (I think his Asura ability is tied to it). He used it against Monet once instead of Haki, too (though he also proved he can use the regular kinds of Haki).
Whether or not he can use conquering king's haki is still speculation. It'll be interesting to see in the long run, though.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu konsept diğer animelerde de gördüğümüz, japon/çin martial art kültüründe de bayağı ağır yeri olan presence/intent/will olayı işte. Aradaki güç farkı o kadar barizdir, rakibin kaybedeceği o kadar kesindir ki en kral adam bile willpower karşısında fainting goat gibi kitlenir kalır filan...
İşi karıştıran nokta One Piece dünyasında bu olayı Haki ile birleştirmiş olmaları. Hatta haki yi de anlatırken bile direkt bu olayın üzerinden anlattılar. O yüzden olayı karıştırıyoruz bence.

Orada olan olay da büyük ihtimalle "Zoro öyle bir koydu ki willpower kasmadan bile haki yemişten beter etti" mesajını vermekti.

/edit: ben mesajı yazarken açıklanmış zaten. Ben de böyle düşünüyorum. Ama bence Zoro nun kullandığı olay tam tersi, manifest etmeyen willpower, manifest ettiği zaman Haki oluyor. Normal, kasmadan, casual şekilde kullandığı willpower ı bile yamultmaya yetti demek için böyle yapmışlar bence.

Arkasında özel teknik filan varsa bilemiycem tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu bölümde sanji dışında hiçbir şey tebessüm bile ettirmedi, ne iğrenç ne saçma bir bölümdü. Atlayarak geçtim, belirli yerlere baktım sadece o kadar

gelecek haftada full beyinsizce, gereksiz diyalog olacak ve zaman öldürülecek %99, Luffy en son gelecek ve sonraki bölüm action başlayacak. Fragmanından belli yani, Karasakal'a yüklenecekler bölümün %80'inde, Luffy en son gelecek ejderha kürküyle ve mekanı basacak. Bölümün %10'luk kısmında brook ve samuray salakça bağırarak kaçacak, %10'luk kısmında diğer elemanlar kaçacak ve hoop bitti...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...