Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Kin'emon un durduk yere rage yapması bedeninin bi ara diğer dragona yapışık olduğundan kaynaklanıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ananı babanı mı öldürdü bu kin niye diye sormuştu brook daha fena demişti kin'emon. aklıma başka birşey gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 law'un vergo'dan yedigi dayagi geregindenfazla abartilmis buldum acikcasi. biraz daha ortada gitmeliydi. smoker'a neredeyse tek atmak uzere olan bi' adamdan bahsediyoruz. simdi smoker gidip dovecek vergo'yu. guc dengesinde bi' sacmalik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 smokerla vs law da hamleden kazandı law. Room + kalp çıkart bilmemne lame işler. Vergoya yapacakken adam chargeladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 evet, vergo, law'ı tanıyor, hareketlerini biliyor ama ona göre hamle yapıyor zaten soru da var smoker'ın durum, başta dayak yiyip sonra geri dönüş yapan luffy gibi. smoker'da hala rokushiki öğrenmemiş, freestyle takılıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 vice admiral olup ogrenmemesi da ayri mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 vergo bildiğin shin sekai pasifistası ya. verivericekler bağırsaklarını eline haberi yok. iki emperior toprağına gitmemiştir kafası tek bakış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 vergo'nun devil fruit'u çözemedim ben. demir adam gibi gözüküyor ama haki gibi de gözüküyor o efekt. devil fruit user olmayabilir. objeleri metalleştiriyor ama eski haline dönüyor sonra. hakiyi objelere akıtıyor olabilir ne biliyim. shanks'ın kılıcı, benn beckmann'ın tabancası gibi. ama onlarda öyle metalik efekt almıyordu. ama objelerin yanağına yapışmasında devil fruit'un bir etkisi vardır kesin. ikisini birleştiriyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 slime patlamadan önce oluşan devil fruit i zorro yesin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Iron adam var, crocodile in adamı vardi o işte. Impel downdan beraber kacmislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 celikti o demir degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Xenus said: vergo'nun devil fruit'u çözemedim ben. demir adam gibi gözüküyor ama haki gibi de gözüküyor o efekt. devil fruit user olmayabilir. objeleri metalleştiriyor ama eski haline dönüyor sonra. hakiyi objelere akıtıyor olabilir ne biliyim. shanks'ın kılıcı, benn beckmann'ın tabancası gibi. ama onlarda öyle metalik efekt almıyordu. ama objelerin yanağına yapışmasında devil fruit'un bir etkisi vardır kesin. ikisini birleştiriyordur belki Yok o efekt Haki, tıpatıp aynısını Luffy de mermaid island da yapmıştı birkaç defa. Normal hakinin daha güçlü bir versiyonu filandır belki, Luffy kullanırken Armament gibisinden bir şey diyordu. Hakinin de objelerin üzerinde kullanılabildiğini bayağı çok tekrarladılar zaten. Şu ana kadar Vergo nun devil fruit kullandığına dair hiçbirşey görmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 doğru ben daz bones'u unutmuşum ya. o kadar yakın devil fruit çıkarmaz oda-san bana da armament haki gibi geldi zaten. ama shanks, benn beckmann, rayleigh de falan silahları öyle efekt almıyordu, gerçi o efekt de yeni zaten fishmande gördük ilk. ama yanağına bişey yapışıp duruyor ya onu devil fruit'a bağladım ben varsa eğer öyle küçük detaylar oluyor. elektrik işlemiyor, sanjinin bacağının çatlaması da normal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Rayleigh Kizaru ya karşı kullanırken kılıcını güçlendirmek gibi bir niyeti yoktu, Logia ya vurmak için kullanıyordu ki o kullanımların hiçbirinde armament efekti göstermiyor. Luffy Caesar ı döverken de göstermiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Diğerlerinin sahnelerini de hatırlamıyorum ama onda da benzer durumlar olabilir belki. O yüzden normal armament haki ile bu armament tekniği farklı sanırım. Bir seviye üstü gibi bişey. Sanji nin bacağının çatlaması da güç farkını göstermek için olabilir. Yanağına birşeylerin yapışması kısmına bir şey diyemiyorum ama sırf komiklik olsun diye eklenmiş te olabilir. Ama Vergo ya elektrik işliyor, Law şok kullandıktan sonra ağzı burnu dağılmıştı sonra ağzından biraz kan geldi filan, ama devirmeye yetmedi. Gerçi görünüşte etkilenmesine rağmen güç olarak etkisiz gelmesi, şoku yedikten sonra cazırdamaya devam etmesi duman çıkarması filan tuhaf geldi biraz, onunla alakalı bir şey çıkabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Vergo da fruit yok. Rokushiki , haliyle Tekkai ve baya guclu bi haki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 shanks whitebeard'ın kılıcını durdururken, armament kullanmış olması lazım, kizaru dediğin gibi ama rayleigh orda armamenti basıp, verseydi kuskuyu kizaru'a abi dsdsf luffy zaten caesar'a zarar vermek istemiyor armament kullanmamasının bir amacı var yani. vergo sürekli bamboo çubukla armamentli geziyor o zaman. manası falan yok mu bunun dsdsf. evet elektrik biraz sersemletti vergoyu ama devrilmedi bile yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 evet, tekkai mantıklı, demir adam oluyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 fire ve lava var abi, nasi o kadar yakin cikarmaz? cikarabilir. cikarmistir demiyorum ama. luffy hardening luffy hardening yapiyor bu arada, block'ladi gerci monet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 lava ile alev çok alakasız bence. çelik zaten demir alaşımı hemde daha superior. öyle birşey çıkmaz yani. belki tetriary bir karakterde ama çizmeye kalksa görünüşü bile aynı olur, en önemlisi de bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Armament haki armament haki o yaa. armament hakinin birçok özelliği var. luffy de yapıyor ya onu. silahlara aktarıyor işte. vücudunda da armament haki kullanabiliyorsun. armament hakiyi rayleigh anlatırken silahlara aktarabilirsin. hatta çok güçlü isen savunma aracını silaha bile çevirebilirsin diyip fili indiriyordu. sadece haki kullandığını göstermek için eklenmiş bir efekt bence. http://www.youtube.com/watch?v=P8Anr8u-VT4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 smoker reiste armament hakiyi gördük momonosuke herhalde sondaki ejder. ama o kadar kopuk kopuk ki ilerlemiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 610 evet de gozarudan falan belli oldu sondaki oldugu. hikaye gercekten ilerlemiyor ya ahahfldsjfljds. 20 bolum falan sonra r'ye ulasirlar artik. skypiea sonrasiydi sanirim o filler, navy base'e dusuyorlardi havadan, onun gibi bi' filler olsa kabulum araya, bu kadar uzun olmasindan ziyade. one piece naruto'ya baglamaz zaten filler konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 spo 610 prev 611 momonosuke sondaki ejder de preview da akuma no mi yiyordu ama ejder olmadan önce. Neyse bu aradan ana karakterlerden birini daha göreyazdık 610 bçlüm sonunda vegapunk, ne kadar gördük sayılırsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://i30.photobucket.com/albums/c322/tigerassault/bth_NoShitSherlock.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 dragon punk hazardda ki dragonlar yapay diye anlatıldı, akuma no mi işin içine girince tabii afalladım haliyle. C.C nin işi diye biliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar