Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

vergo'nun devil fruit'u çözemedim ben. demir adam gibi gözüküyor ama haki gibi de gözüküyor o efekt. devil fruit user olmayabilir. objeleri metalleştiriyor ama eski haline dönüyor sonra. hakiyi objelere akıtıyor olabilir ne biliyim. shanks'ın kılıcı, benn beckmann'ın tabancası gibi. ama onlarda öyle metalik efekt almıyordu. ama objelerin yanağına yapışmasında devil fruit'un bir etkisi vardır kesin. ikisini birleştiriyordur belki
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

vergo'nun devil fruit'u çözemedim ben. demir adam gibi gözüküyor ama haki gibi de gözüküyor o efekt. devil fruit user olmayabilir. objeleri metalleştiriyor ama eski haline dönüyor sonra. hakiyi objelere akıtıyor olabilir ne biliyim. shanks'ın kılıcı, benn beckmann'ın tabancası gibi. ama onlarda öyle metalik efekt almıyordu. ama objelerin yanağına yapışmasında devil fruit'un bir etkisi vardır kesin. ikisini birleştiriyordur belki

Yok o efekt Haki, tıpatıp aynısını Luffy de mermaid island da yapmıştı birkaç defa. Normal hakinin daha güçlü bir versiyonu filandır belki, Luffy kullanırken Armament gibisinden bir şey diyordu. Hakinin de objelerin üzerinde kullanılabildiğini bayağı çok tekrarladılar zaten. Şu ana kadar Vergo nun devil fruit kullandığına dair hiçbirşey görmedik.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru ben daz bones'u unutmuşum ya. o kadar yakın devil fruit çıkarmaz oda-san

bana da armament haki gibi geldi zaten. ama shanks, benn beckmann, rayleigh de falan silahları öyle efekt almıyordu, gerçi o efekt de yeni zaten fishmande gördük ilk.

ama yanağına bişey yapışıp duruyor ya onu devil fruit'a bağladım ben varsa eğer öyle küçük detaylar oluyor. elektrik işlemiyor, sanjinin bacağının çatlaması da normal değil
Sosyal ağlarda paylaş

Rayleigh Kizaru ya karşı kullanırken kılıcını güçlendirmek gibi bir niyeti yoktu, Logia ya vurmak için kullanıyordu ki o kullanımların hiçbirinde armament efekti göstermiyor. Luffy Caesar ı döverken de göstermiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Diğerlerinin sahnelerini de hatırlamıyorum ama onda da benzer durumlar olabilir belki.
O yüzden normal armament haki ile bu armament tekniği farklı sanırım. Bir seviye üstü gibi bişey.

Sanji nin bacağının çatlaması da güç farkını göstermek için olabilir. Yanağına birşeylerin yapışması kısmına bir şey diyemiyorum ama sırf komiklik olsun diye eklenmiş te olabilir.
Ama Vergo ya elektrik işliyor, Law şok kullandıktan sonra ağzı burnu dağılmıştı sonra ağzından biraz kan geldi filan, ama devirmeye yetmedi. Gerçi görünüşte etkilenmesine rağmen güç olarak etkisiz gelmesi, şoku yedikten sonra cazırdamaya devam etmesi duman çıkarması filan tuhaf geldi biraz, onunla alakalı bir şey çıkabilir belki.

Sosyal ağlarda paylaş

shanks whitebeard'ın kılıcını durdururken, armament kullanmış olması lazım, kizaru dediğin gibi ama rayleigh orda armamenti basıp, verseydi kuskuyu kizaru'a abi dsdsf

luffy zaten caesar'a zarar vermek istemiyor armament kullanmamasının bir amacı var yani. vergo sürekli bamboo çubukla armamentli geziyor o zaman. manası falan yok mu bunun dsdsf. evet elektrik biraz sersemletti vergoyu ama devrilmedi bile yani.

Sosyal ağlarda paylaş

Armament haki

armament haki o yaa. armament hakinin birçok özelliği var. luffy de yapıyor ya onu. silahlara aktarıyor işte. vücudunda da armament haki kullanabiliyorsun. armament hakiyi rayleigh anlatırken silahlara aktarabilirsin. hatta çok güçlü isen savunma aracını silaha bile çevirebilirsin diyip fili indiriyordu. sadece haki kullandığını göstermek için eklenmiş bir efekt bence.
http://www.youtube.com/watch?v=P8Anr8u-VT4

Sosyal ağlarda paylaş

610

evet de gozarudan falan belli oldu sondaki oldugu.

hikaye gercekten ilerlemiyor ya ahahfldsjfljds. 20 bolum falan sonra r'ye ulasirlar artik.

skypiea sonrasiydi sanirim o filler, navy base'e dusuyorlardi havadan, onun gibi bi' filler olsa kabulum araya, bu kadar uzun olmasindan ziyade. one piece naruto'ya baglamaz zaten filler konusunda.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...