Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 GETSUGA! TENŞOOOO!!!ları işida'nın yayıyla sn'de 367325672 tane attığı gibi atacakmış.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bence ichigo nun ana herkeze vermiş. hatta ilerki bölümlerde kralın oğlu çıkarsa şaşırmayın :D ALLAH IN OĞLU ITSIGO
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kral da cok aptal bisey cikicak zaten.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Esnaf said: bence ichigo nun ana herkeze vermiş. hatta ilerki bölümlerde kralın oğlu çıkarsa şaşırmayın :D ALLAH IN OĞLU ITSIGO TÖVBE DE İŞİN RAST GİTMEZZZ TÖVBE DE ÇABUK
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 TÖVBEEE O MESAJI ATTIKTAN 10 DK SONRA İDDAAM YATTI
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://www.jumpoverthere.com/wp-content/uploads/2013/02/senior.jpg TITE KUBO, I'M COMING FOR YOU.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ya bugün japonca hocam kenpachi zanpakutosu ile konuştu en son falna tadında bi spoiler verince dayanamadım yıllar sonra okudum mangayı da şu kısmı anlamadım: zaraki unohana ne yani bunların olayı, neden bunların kapımşası gerekio o kısmı anlamadım tam . birisi basitçe anlatabilir mi , neden unohananın ölmesi gerekio.
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 kenpachi kendini limitlemis hep yetolarla kapismaktan, sonuna kadar kastirip zincirlerini kirmasi gerektigi icin unohana kendi kestirdi.
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Kubo Tite'de mantık aramak, dede tayçoya yaptıklarından sonra atp israfı bence. Unohana'da ölmemiştir feyk atmıştır kesin. Soul Society'de adam kalmadı hepimizi dövdüler diye ağlarken kalkıp üstüne kaptanlardan birini daha öldürmek mantıksız dicektim de sonra spoiler dışındaki cümleme gözüm takıldı.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ulan kendini limitlemiş yetolarla kapışmaktan da eline aldı quincye orda ,
Regalya Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 dededen sonra uno gacıda giderse kobuyu gider döverin
Gallant Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Anan quincy di babani kurtardi vaktinde ama grand fisher i olduremedi. Biz evlenince guclerini elinden aldilar falan filan. Kubo yesilcam a feci sardi.
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 529 babasının kaptan olduğu dönemi tam anlayamadım ben, hirako'lar VAYZAADO olduktan sonra mı yani?
Gallant Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Sam: Evet tam o araya geliyor, hos bu durumda ichigo nun babasinin etrafta hatirlanan bir sahis olmasi lazim, sanirim onu da aizen in manipulasyonlarina baglayacak kubo.
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 pendulumla, ichigonun peydahlanmasi arasi iste. vayzard olmadan oncede kaptan odur da, su an gordugumuz donem sonrasi tabi.
vaperon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Gotei 13 Bunlar pendulum ilk bölümde 10. takım kaptanının görevdeyken öldüğünü söylememişler miydi? Daha 10. takım kaptanı seçilmemişken aizen üç kaptan daha halletmişti. Isshin bu kaybolmaları araştırıyorsa hõugyoku zamanında gerçek dünyada kimle savaştı da saigo no getsuga tenshou kullandı ve ruh gücü bulunamadığı için öldü sanıldı? Aizen olmadığına göre kim ya da neydi? Büyük ihtimalle altından bu quincyler çıkacak. Ama bu baya tutarsız şu ana kadarki hikayeye göre. Ama bir dakika!!! Yapımcının Kubo Tite olduğunu hatırlayınca herşey anlam kazanıyor.
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bu flashbackte gorucez iste, buyuk ihtimalle sonunda oldum diye kandiricak sol sosayitiyi, dunyada yasamaya baslicak. oncesinde kim oldugunu zaten bilmiyoruz 10. kaptanin.
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ben bi pok anlamadım ya.bu herif çok eski kaptan değilmiydi ya
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 iyice saçmaladı kubo ya,zaraki-unohana bölümleriyle bi düzeldi yine mala bağladı
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kubo bu noktada aizen o gun mass illusion atti hersey ruyaydi bile diyebilir
Reyna Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konu saçma yada değil bilemem ama ichigonun babası iyi karakter onlu bölümler güzel oluyor :)
Sawer Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Gittikçe batıyor ya, zaten zaraki-unohana kısımlarınıda hiç ama hiç beğenmedim. Çoğunluk neden sevmiş hiç anlamadım, ne özellik gösterdiler nede başka bişi bankai bile açmadı unohana (sadece demekle olmuyor )
Öne çıkan mesajlar