ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Doğru söylüyor kakuzu'yu en son kakashi öldürüyordu chidori ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 evet öyleymiş pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Abi, Kakuzu'yu rasenshuriken ile Naruto öldürüyor (Kakuzu 5 canlı, 2 tanesini Kakashi geri kalan 3'ünü Naruto). Hidan'ı Shikamaru öldürüyor/hapsediyor(adam ölümsüz, kafası kopsa da yaşıyor ama kabuto nasıl Edo Tensei attı orası muamma). Aha bu Kakuzu https://www.youtube.com/watch?v=1y_9pkx2VFs Bu da Hidan https://www.youtube.com/watch?v=5c0PCq9gYRg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Tode rasen shurikenden sonra kakuzu hala yaşıyor ölümü tam olarak kakashinin elinden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mangada harbi öyle ohas :D Demek ki Shippuden'e koymamışlar. Çünkü Shippuden'de rasen shuriken'den dağılıyor yani adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Valla bayadır animesini izlemediğim için bilemicem ama animede de bu şekil ölmesi lazım normalde mangada da shurikenle temastan sonra yok oluyor noktalara ayrılıp ama sonra tek beden olarak düşüyor :D Naruto iptal olduğu içinde Kakashi indiriyor aşağı. Bana göre en karizma akatsuki karakteriydi üzülmüştüm ölüşüne lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bencede en karizmalardan biri. 1 kere savaştı bitti. Edo Tensei olarak bile doğru düzgün göstermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 e villian danzo dono var. adam nationları birbirine düşürdü kaç kere anbu yu kullanıp falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 danzo da konoha'nın iyiliği için yapıyormuş onları hep, anlattı ya. "ülkem için yapıyorum" diyen aşırı milliyetçi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Abi bir karakterin saf kötü olması için bir şekil manipüle edilmesi ya da zombi tarzı bişi olması lazım zaten kasmayın fazla. Dediğim gibi en akıl almaz cinayetleri işleyenlere bile sebep sorulunca kendilerince haklılar. Animede de flashbackler tam da bu kıvamda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 gelbikonuşaknojutsu en güçlü jutsu imiş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 şu sasuke'nin yanına gelen elemanı da görseydik iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 666 parcalarını cekebildigi 2 bijuu nun tanıdık simalar olması manidar. bakalım bi yerlere baglıycak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ad3m said: Valla bayadır animesini izlemediğim için bilemicem ama animede de bu şekil ölmesi lazım normalde mangada da shurikenle temastan sonra yok oluyor noktalara ayrılıp ama sonra tek beden olarak düşüyor :D Naruto iptal olduğu içinde Kakashi indiriyor aşağı. Bana göre en karizma akatsuki karakteriydi üzülmüştüm ölüşüne lal Todesengel said: Bencede en karizmalardan biri. 1 kere savaştı bitti. Edo Tensei olarak bile doğru düzgün göstermediler. manga karesinin aynısı var animede bolum tekrar izleyin. bolum 89 dakika 2:20 den itibaren. kakuzu ayrıca mangada da animede de 2. kez dovusuyor iste shikamarularla edo tensei olarak hidan da edo tensei olarak gelmedi zaten geri olmedigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 madcow said: manga karesinin aynısı var animede bolum tekrar izleyin. bolum 89 dakika 2:20 den itibaren. kakuzu ayrıca mangada da animede de 2. kez dovusuyor iste shikamarularla edo tensei olarak hidan da edo tensei olarak gelmedi zaten geri olmedigi icin. Hidan Abi bu filler bölümlerinde(Chikara) ilk summon edilen Hidan. Hatta 10 tane summon edip, sadece 5 tanesini kontrol edebiliyor falan. Edit: Aynı mesajı 5 defa yazıp yolladım galiba. Bi saçmaladım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Todesengel said: madcow said: manga karesinin aynısı var animede bolum tekrar izleyin. bolum 89 dakika 2:20 den itibaren. kakuzu ayrıca mangada da animede de 2. kez dovusuyor iste shikamarularla edo tensei olarak hidan da edo tensei olarak gelmedi zaten geri olmedigi icin. Hidan Abi bu fillar bölümlerinde(Chikara) ilk summon edilen Hidan. Hatta 10 tane summon edip, sadece 5 tanesini kontrol edebiliyor falan. adı ustunde filler bir tutarlılıgı olması gerekmiyor hikaye ile. ben izlemiyorum fillerları mangayı okudugum icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Güzel bölümdü sonunda gai'nin tekniği görecez ama ölmesin lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Episode 290'mış hatta. Tabi filler olduğu için tutarlı olması gerekmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 gai madarayı 8. kapıyı açarak tek başına yenerse lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 @k1njo Öyle birşey olursa madaranın da piyon olduğunu görürüz. Neyse ney gai'ye bişi olmasın amünüm yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Gai Lee'nin babası olduğunu açıklamadan ölmez merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 12 şubat'ta yazmıştım, keşke yanılsaydım. :( Sam said: 664 ... gai-sensei'ye başka ekşın yaptırmadılar, herkes fosur fosur çakra vs yakıyor, bir onun ultimate cd kısalmadı hala. dokuzuncu kapıyı açtırmasınlar da. gerçi açtırmayacak olsa onu anlatmazdı. 666 öldürecek ya adam gai sensee'yi. :( :( :( off bütün günüm karardı şimdi. yalnız sonda "bu da kim?" deyince güldüm tam kahrolmuşken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 aynen öldürücek gai'ı, 1v1'de madarayı fena hırpalıycak madarada güç kuvvet kalmıycak ama son vuruş narutoya kalıcak o da bütün merhametiyle al sana coup de graaaaaaaaace diyip hakkın rahmetine yollıycak madarayı. sonra gai yerde yatarken kakashi gelicek konuşucaklar; gai, ezpz nasıldım kakashi zaten senden daha iyi rakip de değildi diycek kakashi de sen benden daha iyisin diycek lee'ye de iki nasihat verip ölücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 madara,gai yi nereden tanıyor ki? önce ki bölümlerden kaçırdığım bir yer mi var yoksa babasını falan mı tanıyordu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar