Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ODTÜ'de olaylar


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22186623.asp

said:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Göktürk Uydusu’nu fırlatma töreni öncesinde ODTÜ’de öğrencilerle polis arasında çatışmalar çıktı. Polisin sıktığı gaz rüzgarın da etkisiyle Başbakan'ın bulunduğu bölüme ilerledi. Başbakan Erdoğan ve yanındakiler bu nedenle gazdan etkilendi.

ODTÜ kampüsü içindeki Teknokent’te yapılacak tören alanına yaklaştırılmayan sol görüşlü öğrencilerle polis arasında çatışma çıktı. Polis öğrencileri dağıtmak için panzerden tazyikli su ve biber gazı ile müdahele ediyor.

Polislerin kullandığı gaz rüzgarın da etkisiyle Başbakan’ın konvoyunun bulunduğu binaya kadar geldi. Konvoydakiler araçlardan indikten sonra gaza maruz kaldı. Birçoğu panikle binaya koştu. Başbakan Erdoğan ise sakin tavırlarıyla dikkat çekti. Hızlıca binaya girenlerin bile gözlerinin yaşarması ve genizlerin yanması, Erdoğan’ın da gazdan etkilenmiş olabileceği ihtimalini akıllara getirdi.

Gaz binanın giriş katını da etkiledi. Burada bulunan güvenlik güçleri üst kata çıkmak zorunda kaldı. Binanın dışında bekleyen gazeteciler ve korumalar ise gaz maskesi takmak zorunda kaldı.


Bizim başbakan cyborg mu lan acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam 2500 polis, 8 TOMA ve 10 zırhlı araçla girdi içeri.

ODTÜ'deki ana okulu ve çevresi de dahil olmak üzere kampüste her yere biber gazı ve ses bombası attılar (herhangi bir protesto var yok ayrımı yapmaksızın), biber gazı yüzünden ders ve sınavlar iptal oldu, bölümler kullanılamıyor.

Medya tabii ki haber vermiyor, en eşşek olanları da küçücük köşeye "uyduya karşı öğrenci ayaklandı" diye çarpıtarak yazmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kadro baya baya weakmis basbakan gelmesine ragmen, beyazit kampusune mudehale icin usain boltun calsitirdigi lejonerler var, formasyonu bozmadan 2 dakika icinde olay yerine kosuyorlar isinlaniyorlar

http://2.bp.blogspot.com/-Yx9nw3E4q4I/TbEA5o16ijI/AAAAAAAAAUc/M6OZS6NArDw/s1600/roman+century+shield+formation.jpg

gecen sene bi ogrenci digerinin kafasinda sise kirdiktan 3 dakika sonra et duvar ormuslerdi, araclarin girebilmesi 10dk yi filan buldu

bosuan demiyorum eve hirsiz girince veya sokakta ters bisey olunca polise "sol goruslu ogrenciler protesto yapiyor" diye ihbar edin diye, cinayet olsa 30dk da ola yyerine gelemeyen polis 10dk ya lejyon formasyonu ile isinlaniyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir halt olmaz önümüzdeki seçimlerde, yine alırlar %45-55 arası oyu.

Zaten minimum %5 civarı şike karıştırıyorlar kafadan.

Bunun dışında devlet kurumlarında zorunlu gibi bir şey. Polis akademilerinde mesela bir dönemin sandığından akp dışına oy çıkarsa tüm dönem ceza alıyor gibi uygulamalar var.

Yöresel kesimlerde halk direkt olarak AKP diyor. Şu anda kafadan "dindar parti" diye zihinlere oturdular. Bu kesimin oyu çok yüksek oran ülke genelinde.

Büyük patronlar zaten cepte. Hatta onların çevreleri de cepte.

Kaybettikleri kesim olarak bir Taraf okuyup entel geçinen, "Tayyip iyidi de sonradan bozdu" diyen bilinçsiz kitle var (referandumda yetmez ama evet diye meşhur olan kitle bu), bir de son atakla cemaatçilerin bir kısmını kaybettiler, ki onu da ne kadar kaybettikleri şüpheli. Dinden önce para gelir çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...