Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Umraniye rampalarini emekliyerek ciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 AHL tamamen durdu herhalde, bugun hic ucak sesi duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 eldar said: sanssizsansli said: Meanwhile in ortaköy http://www.imgim.com/6989incif6228386.jpeg demek gsü de okuyorsun? yok okumuyorum ama fransızca hocası Engin bezci iyi bir abimizdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 başladı gene tipini slktiğim. 3 gündür evde mahsur kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 estonyada kar yok lan dfkg aşırttı heralde soğuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Tam jingle bells yagiyor Yavas yogun ve iri taneli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Caddebostan'da usul usul serpiştiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 şu ankaraya da yağsa bişeyler bune soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 1-2 saat oncesine kadar kadıköy de serpistiriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Ankara Oran şehri bembeyaz oldu en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 sis olmasa guzel bi foto atardim size kaleden kusbakisi karli baskent manzarasi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ankara mi? no thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 THY'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, yarın İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında beklenen meteorolojik hadise ve yoğun kar yağışı dolayısıyla iç ve dış hatta planlanan 246 sefer yapılamayacak. GG NO RMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Şiddetli yağmur Kartal'da başladı, gece kara dönecek sabah ortalık bitecek deniyor, bakalım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Haftaya pazartesiye kadar yagacak gozukuyor. Heralde o zamana kadar hersey kontrol altına alınmıs olur. Almanyaya gidecem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Kontrolmu ? geçen kar yağdığında bbukadar iptal çekmedi haahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 madcow said: Haftaya pazartesiye kadar yagacak gozukuyor. Heralde o zamana kadar hersey kontrol altına alınmıs olur. Almanyaya gidecem lan. Bu gece(pazari pazartesiye baglayan) ve pazartesi gunu yagacak, sali da biraz yagip bitecek gozukuyor meteoroloji sitelerinde. Nerede gordun haftaya pazartesine kadar lar yagacak diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Weather bilmemne diye bir appten bakmıstım gecen hafta simdi hatırlamıyorum. Belki zaman yaklastıkca degismistir tahminler bilemedim. Bence zaten hic yagmasın. Ugrasamıycam 10 saat havaalanında gitmek icin beklemeye. Bir de beklemek zorundayım is icin gidiyorum yani aman neyse gitmeyivereyim demem de zor. Evet acık falan gozukuyo simdi baktım tekrar. Bu gece bol bol yagsın. Haftaya acık bir gokyuzuyle ucayım. zaten sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 BAĞCILAR MERKEZ ! Kar Yağıyor LAPA LAPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 İstanbul Valiliği 90km süratle kar fırtınası uyarısı yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 3 gündür doğu almanyada acayip kar yağıyor size gönderdim sevinin okullar tatil olur belki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Ortaköyde şakır şakır yağmur yağıyor saatlerdir. Gece ulaşır mı acaba kar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 4 Levent kar yağıyor kafam kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 kadıköy koca koca yağıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 besiktasin maci da iptal edildi ya belirsiz tarihe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar