Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt. Devam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim son bakü uçuşumda izmir-istanbul-bakü şeklindeki uçuşta istanbula inince transit geçiş açmadıkları ve pasaportta vakit kaybettiğim için bagajlarım gitmiş olmasın arağmen uçağa almamışlardı beni geç kaldım diye. bık bıklandım suç sizde diye bana atatürkten kalmak üzere 2 saat sonrasına baküye bilet verdiler tabiki istanbul trafiğinde onada yetişemedeim(sabihaya inmiştim) orayada transfer etmemişlerdi. bu seferde bana ertesi günü sabahına bir bilet daha ve kalacak yer ayarladılar. Aynı gün benim başıma bunlar gelirken bir şekilde başka bir yolcuyu yetiştirmeleri gerekiyormuş yetiştirememişler, emirates den kazık bir bileti almak zorunda kalmımşlardı.
kısacası biraz sizin çemkirmenize ve duruma bağlı.
Mesaj tarihi:
xaty said:

eğer uçuşun iptal olduysa en kısa zamanda alternatif uçuş bulup thy'yi ara, o alternatife bilet iste.

amerikada aynı gruptaki firmalar kendileri arasında sürekli yolcu paslaşıyor, muhtemelen yapılabilir birşey. yurtdışıysa thy dışında başka bir firmadan biletlesinler. biraz ısrar etmen gerekebilir.
yurtiçiyse gogoesenler

abi öyle bir durum olursa gitmem ya. pazartesi sabah dönecektim zaten. olay yılbaşında orda olmaktı. direkt para iadesi isterim yani.
  • Yeni Oluştur...