aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Çamlıca'dan bulutlar koşa koşa indi Ataşehir'de tipi var şu an, tahminimce Erenköy Göztepe Kadıköy civarı da öyle.
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 benim son bakü uçuşumda izmir-istanbul-bakü şeklindeki uçuşta istanbula inince transit geçiş açmadıkları ve pasaportta vakit kaybettiğim için bagajlarım gitmiş olmasın arağmen uçağa almamışlardı beni geç kaldım diye. bık bıklandım suç sizde diye bana atatürkten kalmak üzere 2 saat sonrasına baküye bilet verdiler tabiki istanbul trafiğinde onada yetişemedeim(sabihaya inmiştim) orayada transfer etmemişlerdi. bu seferde bana ertesi günü sabahına bir bilet daha ve kalacak yer ayarladılar. Aynı gün benim başıma bunlar gelirken bir şekilde başka bir yolcuyu yetiştirmeleri gerekiyormuş yetiştirememişler, emirates den kazık bir bileti almak zorunda kalmımşlardı. kısacası biraz sizin çemkirmenize ve duruma bağlı.
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Benimki air serbia 16.30. Iptal politilari ne hic bilmiyorum. Ama ayni saatte 4 farkli havayolu gidiyor belgrata. Demekki tonla insan var giden. Yer bulmak imkansiz olur herhalde =/
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 xaty said: eğer uçuşun iptal olduysa en kısa zamanda alternatif uçuş bulup thy'yi ara, o alternatife bilet iste. amerikada aynı gruptaki firmalar kendileri arasında sürekli yolcu paslaşıyor, muhtemelen yapılabilir birşey. yurtdışıysa thy dışında başka bir firmadan biletlesinler. biraz ısrar etmen gerekebilir. yurtiçiyse gogoesenler abi öyle bir durum olursa gitmem ya. pazartesi sabah dönecektim zaten. olay yılbaşında orda olmaktı. direkt para iadesi isterim yani.
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Kartal'da bi 15 dakka yağdı, şimdi mavi gökyüzü var. Ya Ataşehir'den tipi gelecek ya da gg.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 atşehirde yağdı durdu şu an hava kapalı ama kar yok
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Ataşehir'e bahar geldi şu an :p lol
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Halkalida da bisi yok ulan meteroloji bos yere yedin bizi gene
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 BabacumMostors said: ATŞEHİR! İçinde at var. abi sen çok bozdun keşke geçen gün durakta karşılaştığımızda sana bir bitchslap atıp kendine getirseydim
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 burası baskent kulaklar taşkent ruzgarda da basladi disarda calisanların isi zor kardan iyidir ama bence o ıslaklık camur hic sevmiyorum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 çok sıkılıyorum işte, iş yok.. var ama yok yani böyle acaip bir durum
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 itü de dolu başladı. güneş falan kalmadı karanlık taraf kazandı gg.
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 sabihagökçen tamamen iptal mgm raporu gelmiş. gece don olacakmış.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 işe gitmesi gerekenler düşünsün MUIHAUHAHAUHAHAHA ulan her seferinde keyif yapacam diyorum, her seferinde kriz çıkıyor, evden yönetecez diye sürünüyoruz
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 lafımı geri alıyorum sdfklhşjsdfh besiktasda su an karla karısık yagmur var, her an komple kara donebilir gibi
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 doluda durdu sis bastı şimdi. gökdelenler görünmüyor neredeyse. welcome to Ravenloft.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 https://youtu.be/NmLMVkqsd14 3.38'de başlayan kısım bu kışa gelsin
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 havanın kumandası bozulmuş. herşeyi unutun kar yağdı ve durdu yine başa sardık hava açıyor.
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Kadıköy Bahariye yavaştan başlıyoruz
Öne çıkan mesajlar