razzo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bagdat cad. taraflarinda bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kadıköye 1 saatekadar gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kadıköyde kütle beliriyor bağdat 2-3 saate gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 İzmir'de niye yağmıyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yağıyo yağıyo. Bornovada 3-5 tane beyaz bişe düştü kafama. Adam gibi kar yağsa bu ağır ayaz da kırılır hem. Lan izmire sıcak memleket diyip duruyolar ya tav oluyorum. İzmirin ayazının bi benzeri türkiye cumhuriyetinde yok. Hakkatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bağdat caddesine yağmayan diyen arkadaş 17 dksonra fln bi yazarsa şuraya sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Aceace said: yağıyo yağıyo. Bornovada 3-5 tane beyaz bişe düştü kafama. Adam gibi kar yağsa bu ağır ayaz da kırılır hem. Lan izmire sıcak memleket diyip duruyolar ya tav oluyorum. İzmirin ayazının bi benzeri türkiye cumhuriyetinde yok. Hakkatten. ayaz gormemissin hayatinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sabah geç kalmamak için galiba ben hiçbir şey yapamayacağım, zira sırf yol 3-4 saati bulacak. Çok komik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Kurtulusda goz gozu gormuyo/istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 axedice said: Somon bak senarius da bana katıldı. Yeminle bu cuma ve öbür cuma kar mar yağarsa sana sarıyoruz. Ayağını denk al... bi kerede nickimi duzgun yazin ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bi gardiyın leviyossa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 SenariouS said: axedice said: Olm cuma istanbula geliyorum, hava muhalefeti yüzünden uçağım inemezse çökerim o muhalefetin üstüne. bi sonraki cumada ben geliyorum. Ucak inmezse beraber cokelim mi burak sonraki carsamba da ben geliyorum, tren oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Aceace said: yağıyo yağıyo. Bornovada 3-5 tane beyaz bişe düştü kafama. Adam gibi kar yağsa bu ağır ayaz da kırılır hem. Lan izmire sıcak memleket diyip duruyolar ya tav oluyorum. İzmirin ayazının bi benzeri türkiye cumhuriyetinde yok. Hakkatten. bi ara canakkale yap gel de, ayaz kavramin yerine otursun bilae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Okullari tatil edin serefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi asıl kütle daha gelmedi avrupaya sjdfklsdf sabah saatlerinde bekliyorum asıl kütleyi yatıyorum şimdi iyi geceler şişman kadının dansını bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Oho bize geldi seni kayırmış avrupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kadıköy tarafında hiçbişi yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ordan geçmemiş demek burdan direk şaya indi trakyaya doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bu bilimsel konuşan tayfa ne ayak ya bi susun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Oha yine göz gözü görmüyor tipi başladı maslak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Levent felaket yahu, niye geldim diye düşünmüyor değilim hani hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Somon said: bağdat caddesine yağmayan diyen arkadaş 17 dksonra fln bi yazarsa şuraya sevinirim :) Simdi uyandim arabalarin ustunde bile azicik kar var. Yagmamis iste B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Gunesli, bakirkoy taraflarinda falan nasil durumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 mecidiyeköy den bildiriyorum kar durdu burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Yağış mağış kalmadı, önümüzdeki günlere bakacağız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar