batuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 İst B.evlerde bişey kalmadı ya. Bu gece yağmazsa sınavlar iptal olmaz. Olmasın zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 screwy said: zeper said: boun güney kampüsten. http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/312363_493814837337748_1550228589_n.jpg ben çekmedim biri çekmiş=)durmasın devam etsin finali olan var ertelenmeli! ya birkaç arkadşımın (lisans) finalleri iptal olmuş,hoca take home a çevirmiş filan...Yarın bnm de bir finalim var master dersinin sınavının iptl olcğını sanmasam da..... bu gece kar duasına çıkıcamm...ya tutarsa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 take home yapan hoca ne kutlu hocadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 tapılasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 tam golf havası bu ya kar fln yok ggbbnormkhoşgeldin7ayınfinalleri hashtagin ikullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 termalmacun said: aktiftablet said: yeşilköyde hava açık şu an. derken başladı yağmaya :D yeşilköyün neresindesin :D DTMdeydim postu attığım sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aktiftablet said: termalmacun said: aktiftablet said: yeşilköyde hava açık şu an. derken başladı yağmaya :D yeşilköyün neresindesin :D DTMdeydim postu attığım sırada. ha tmm ben köyündensin sandım ..... saray dolamana dilber duda fln ısmarlıym dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=90216 gg bb kar bitmiş 3.5 1 0.4 0.3 0.3 0.3 0.3 0.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 beylikdüzünde kar fırtınası varmış doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/Kameralar.aspx şuradan sol üstten kamerayı tick yap 200'den fazla kamera görüntüsüne bakabilirsin hiç biryerde kar yok erimiş heryer finaller INCOMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kocaeli gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi bu muydu haberlerde şişirdikleri 3 günlük facia diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Facia dedikleri yalan, finaller ise gercek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Istanbul'da Salı günü okullar tatil. Sanırım facia devam edecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 keşke kar yağsa, feci soğuk var feleğim şaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ankara Çayyolu hala fena yağıyor kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi geçen sefer daha az yağdı okul tatil oldu lan sınavımda yok ama olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yarın 2 final var ama yapmayacaklar bu saate kadar yapmadıklarına göre, avcılar da korkunç kar var bir de yarın tatil etseler çarşamba günki 2 finale çalışsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 okul duyurmuyor mu twit falan filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yekeyeke said: Istanbul'da Salı günü okullar tatil. Sanırım facia devam edecek.. Yok böle bi haber kaynak varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Sparkcaster said: yarın 2 final var ama yapmayacaklar bu saate kadar yapmadıklarına göre, avcılar da korkunç kar var bir de yarın tatil etseler çarşamba günki 2 finale çalışsam abi birebir aynı senaryodayım, kocaeli'deyim sadece, ve hayvan gibi kar yağıyor, yollar kapalı, ilk ve orta dereceli okullar tatil, ama ^+'%'^+ rektörlüğü tatil etmiyor okulu. hiç de çalışmadım. okul uzayacak hamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Evt tatilmis istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 buna tatil gelmedi suna 2 gün tatil verdiler kadrajdaki kız sayısıyla alakalı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 reampage said: Evt tatilmis istanbul abi kaynak, gözünüzü seveyim kaynak. ben sadece ilk orta öğretimler tatil diye bişey okudum bi. onu diyosanız burdaki liseliler çoktan yatmıştır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22313004.asp burda liseye kadar dio sadece uniler için zaten hiç resmi bi haber çıkmıo onlar kendileri tatil ediolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar