Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 forum üyesi değilki onu yazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Haha, zaten 3-4 tane bebe de alinti yapip bana laf sokmustu o mesaj uzerinden. Yazik cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ne alaka, yasak mı mesaj alıntılamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 kafalar gidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 goldbären said: onu meme gifleri koyarken düşünecektin bir de islam islam diye qq yapıyosun... gerçek islam o değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Nigger_of_the_sand said: ne alaka, yasak mı mesaj alıntılamak? Aptal olmak icin ozel caba mi sarfediyorsunuz anlamiyorum ki. Oksijen beyne ulasmiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ulan ben sana mı laf ettim aushduahsd. anlayan anlamıstır zaten altında alkıslarla yasıyorum yazıyo. ben paragraf efsane diye koydum efsane paragrafın bizden birinin yazmıs olması gerekliligini dusunmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 sus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 iyi tatlıkuş senden naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 hmps tatlıkus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Kaliko said: Nigger_of_the_sand said: ne alaka, yasak mı mesaj alıntılamak? Aptal olmak icin ozel caba mi sarfediyorsunuz anlamiyorum ki. Oksijen beyne ulasmiyor sanirim. Orada seni alıntılamış 2 kişiden biri benim, dolayısıyla 3-4 bebe lafın beni de kapsıyor yoksa 1 bebe derdin. Alıntıladığın koca paragrafın içinden 1 cümle alıntılayıp bişey yazmışım, sana ikinci tekil şahısla mı hitap etmişim de sana laf sokmaya çalışan bir bebe oluyorum? Moron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 seçin ve başlayın; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bende alıntılamıştım ama ne desem bilemedim o 3 - 4 kişi ben oluyorum sanırsam. kavga edecek halim yok. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Cins misiniz siz? Secerek mi aliyorlar sizi foruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 buzadami sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Kaliko said: Cins misiniz siz? Secerek mi aliyorlar sizi foruma? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 sinavla girdik. ikinci tercihim donanimhaberdi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 kaç puanla kaçırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 patinin puanı daha yüksekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 paramecium said: Selam, LOL Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 harrykewell said: drogbanın o penaltıyı kaçırdığını düşünenler, siz o adamı hiç bir zaman tanıyamayacaksınız o bazı sütü bozuklar gibi haksız kazanç elde etmek üzre yaratılmış bir varlık değil o bir insan evladı bilerek dışarı attı o penaltıyı sadece taraftar tepki göstermesin diye yere vurmuş gibi yaptı zaten penaltıdan sonraki tavırlarını ve top elinde penaltı noktası civarında yürürken düşündüklerini okuyabilseydiniz bunu sizde anlayabilirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar