Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ipnelik olsa nolcak ramses, burda bizbizeyiz. ben bugun ibne olsam dibimi dovdursem gelir ertesi gun gunluge yazarim, gunluk dibimi dovdurdum. icerden kasittirdim diye yani. boyle samimi boyle sicak bi ortam paticik
Mesaj tarihi:
Ya bırak allahını seversen sözde bu ülkenin kafası çalışan, sürüden farklı düşünebilen bir kesimi burada ama baktığımda toplumsal tabuların damarlarına kadar işleyebildiği bir yer burası...
Mesaj tarihi:
Marty said:

ya ipnelik olsa nolcak ramses, burda bizbizeyiz. ben bugun ibne olsam dibimi dovdursem gelir ertesi gun gunluge yazarim, gunluk dibimi dovdurdum. icerden kasittirdim diye yani. boyle samimi boyle sicak bi ortam paticik

Abi elitiz turuncuyuz falan da şunun şakası bile kötü lan bırrr ürperdim sdfG
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Ya bırak allahını seversen sözde bu ülkenin kafası çalışan, sürüden farklı düşünebilen bir kesimi burada ama baktığımda toplumsal tabuların damarlarına kadar işleyebildiği bir yer burası...

damarlarına işleten sensin
Mesaj tarihi:
Abi kızıosun ama,

Bunu diyen;
RamsesII said:

Anilingus candır arkadaşlar denemeden konuşmayınız pls

Sonra gelip bunu dedi;
RamsesII said:

Olm bi yürüyün gidin lan.Manyak manyak konuşuyonuz olay nerden nereye geldi...
Mesaj tarihi:
Marty said:

ahahaha adam efsane paragraflar arşiviception yapmış, win.
Mesaj tarihi:
abi makatı yalatmaktan haz almak sıkıntılı ama gerçekten. uyarılıyorsun yani popo bölgesinden. sonra daha çok uyarılmak istemek mümkün. teknik olarak konuşuyorum yani.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Anilingus yapmış olamaz mıyım?

Hayır yaptırsak nolacak ipnelik değil ki ???

yok olayın geldiği yere katkını göstermek istediydim sadece.

gay olsan kime ne, womanizer playboyun tillahı olsan kime ne bilader :)
Mesaj tarihi:
chrome said:

abi makatı yalatmaktan haz almak sıkıntılı ama gerçekten. uyarılıyorsun yani popo bölgesinden. sonra daha çok uyarılmak istemek mümkün. teknik olarak konuşuyorum yani.

ama orada kaka var :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...