HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 GONDARCENGIZ said: katarina geldi beyler dikkat edin ultisi fena vurur NETCAFE MERKEZ 800 ELO HERKES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 arcane said: @balon senin hiçbir bilgini paylaşmayan, resmini kullanmayan, sana hakaret etmemiş ama senin ibne dediklerin sana dava açarsa ne yapacaksın? lol bu ülkeden, bu toplumun ondan önceki ülkesinden önce islam geliyorsa islamdan önce de birçok toplum, ülke ve de insanoğlu geliyordu. kılıç zoruyla herkesi müslüman yapmanızdan önce tarihin var olduğunu unutmuşsun herhalde. bir de islam düşmanları diye nitelediklerinin çok umrundaydı bayram tebriği, lol 1- benim kime ne dediğim belli. Üzerine alinan varsa alinsin. Elinden geleni de arkasina koymasin. 2- kilicla zorla alan Muslumanlarin 600 senelik başkentinde yasiyorsun. Seni unuttular mi müslüman yapmayi ne yaptilar, nasil bir düşünce sistematigin var ki bilemedim. 3- tekrar İslam dusmanlari dişinda, tüm ehl-i islamin, ehl-i kitabin ve aziz milletimizin bayramini en içten dileklerimle kutlarim. Daha nice bayramlar dostça, kardeşce, sereflice bu topraklar üzerinde yasamaya devam ederiz. Vatan hainlerine ve fesat cikaricilara, boluculere Allah imkan vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 sereflice yasama sansinizi kaybettiniz artik, bosuna yasamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon bir de beddua etsene hmmppff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Senin beynin yetmez benim şerefmi yargılamaya sukrucum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 diplomalarimizi yaristiralim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 2 ters bi düz yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 aquila said: diplomalarimizi yaristiralim mi? ya adam rte'ye özenip daha açılmamış üniversitelerden sahte diplomlarla gelirse napıcan o zaman? yaa hiç düşünmedin dimi bu kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 konfeksiyon master herif okuduğu okullar belli ayık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 serefli adam yapmaz oyle sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bu balon topic'i hangisi ya ^^ özet geçin sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 aquila said: diplomalarimizi yaristiralim mi? Öyle gerizekali bi şey diyorsun ki bu forumda de, disarda deme . Bir doktor, mühendisin işinden ne anlar, bir tarihçi bir teologtan ne anlar. Hepsinin zeka seviyeleri birbirine gore değişir. Algilari değişir. Hakikaten beynin yetmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 e iq testine gidelim beraber istersen. yani, senin kaynagin ne benim beynim hakkinda? ben, senin zekan hakkinda hicbisey demedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 kaynağı kendini çok zeki sanması. "hepinizi dava edicem HODOR" lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 çok üstüne gidiyonuz adamın çok farklı ortamlarda büyüdüğünüz belli adamla belki başka şansı yoktu böyle olmanın dışında diplomasıyla dalga geçiyorsunuz ama ne yapsaydı adam açmı kalsın teksil mextil bi şekilde o boğaz doyacak özelde sittin sene iş vermiceklerse, kafa üni/bölümlerden birinden değilde aöf ayar bi yedernse diplomanız/bölümünüz, akboy olmaktan başka şansıznı yok bu devirde biat edecen, kamuda çalışacan ezcümle hacıtlar yaptığınız down sendromlu çocuklarla dalga geçmekten farksız ve acımasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Yo, bilip bilmeden şerefsiz diyorsan, kendi partinin yolsuzluklarina yolsuzluk yapmadi ya bunlar temiz diyorsan, yaalgin az, ya da beynin bu alanda yetersiz. Ben bizim hirsizlara hirsiz diyorum, sen maalesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Abilerin duymasın yalnız. Hırsızlara hırsız diyorsan o çok geniş bi küme, başın feci ağrıyabilir ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 yolsuzluk konusundan ağzını açma bence. http://www.foxturkiye.com/haberler-2014/gundem/05/2014-05-07/1399450971/saat-firmasi-zafer-caglayan-i-yalanladi_Big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ya bırakın şunu son "orta sınıf" günlerini yaşasın, şurada 4-5 seneye başbakanlığın önüne dikiş makinesi fırlatır bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 OSS puaninizi yaristirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 2008'de kriz sizin sektörü teğet geçti ya lol, çok yakında baya bi dikey girecek. o yüzden cami yaptırma derneklerine çok para kaptırma, yastık altı yap biraz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon said: Yo, bilip bilmeden şerefsiz diyorsan, kendi partinin yolsuzluklarina yolsuzluk yapmadi ya bunlar temiz diyorsan, yaalgin az, ya da beynin bu alanda yetersiz. Ben bizim hirsizlara hirsiz diyorum, sen maalesef :) sen sizin hırsızlara hırsız diyip yalamaya devam ediyorsan zaten şerefin hakkında baya bir bilgi sahibi oluyoruz. bilip bilmeden olmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 BEYLER YETER YA DAVA ÇIKACAK BURADAN BAK uyarmadı demeyin. Şakası yok bu işlerin. Bi dilekçeye bakar. Ciddi söylüyorum. Boşu boşuna kırmayın birbirinizi. Yazık günah lan. Yok o kazanmış yok bunun cebine girmiş. Bize ne abi. Benim cebim dolmuyor. Gerisi de beni ilgilendirmiyor. /BEYLER YETER YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 slm dava açılırsa benide çağırın hakim bey amca,300 liraya yalancı şahitlik yaparım,veya +15 tantuniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Ahahahah adamin iki topiktir aldığı ayarlar burdan Filistin'e yol olur, hala gelip bik bik mesaj yazabiliyor ya. Utanmazlik ve yuzsuzluk achievement olarak açılıyor herhalde partiye mührü basınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar