Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

@balon senin hiçbir bilgini paylaşmayan, resmini kullanmayan, sana hakaret etmemiş ama senin ibne dediklerin sana dava açarsa ne yapacaksın? lol

bu ülkeden, bu toplumun ondan önceki ülkesinden önce islam geliyorsa islamdan önce de birçok toplum, ülke ve de insanoğlu geliyordu. kılıç zoruyla herkesi müslüman yapmanızdan önce tarihin var olduğunu unutmuşsun herhalde.

bir de islam düşmanları diye nitelediklerinin çok umrundaydı bayram tebriği, lol

1- benim kime ne dediğim belli. Üzerine alinan varsa alinsin. Elinden geleni de arkasina koymasin.

2- kilicla zorla alan Muslumanlarin 600 senelik başkentinde yasiyorsun. Seni unuttular mi müslüman yapmayi ne yaptilar, nasil bir düşünce sistematigin var ki bilemedim.

3- tekrar İslam dusmanlari dişinda, tüm ehl-i islamin, ehl-i kitabin ve aziz milletimizin bayramini en içten dileklerimle kutlarim. Daha nice bayramlar dostça, kardeşce, sereflice bu topraklar üzerinde yasamaya devam ederiz. Vatan hainlerine ve fesat cikaricilara, boluculere Allah imkan vermesin.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

diplomalarimizi yaristiralim mi?

Öyle gerizekali bi şey diyorsun ki bu forumda de, disarda deme . Bir doktor, mühendisin işinden ne anlar, bir tarihçi bir teologtan ne anlar. Hepsinin zeka seviyeleri birbirine gore değişir. Algilari değişir. Hakikaten beynin yetmezmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

çok üstüne gidiyonuz adamın
çok farklı ortamlarda büyüdüğünüz belli adamla
belki başka şansı yoktu böyle olmanın dışında
diplomasıyla dalga geçiyorsunuz ama ne yapsaydı
adam açmı kalsın
teksil mextil bi şekilde o boğaz doyacak
özelde sittin sene iş vermiceklerse, kafa üni/bölümlerden birinden değilde aöf ayar bi yedernse diplomanız/bölümünüz, akboy olmaktan başka şansıznı yok bu devirde
biat edecen, kamuda çalışacan
ezcümle hacıtlar yaptığınız down sendromlu çocuklarla dalga geçmekten farksız ve acımasız.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Yo, bilip bilmeden şerefsiz diyorsan, kendi partinin yolsuzluklarina yolsuzluk yapmadi ya bunlar temiz diyorsan, yaalgin az, ya da beynin bu alanda yetersiz. Ben bizim hirsizlara hirsiz diyorum, sen maalesef :)

sen sizin hırsızlara hırsız diyip yalamaya devam ediyorsan zaten şerefin hakkında baya bir bilgi sahibi oluyoruz. bilip bilmeden olmuyo yani.
Sosyal ağlarda paylaş

BEYLER YETER YA

DAVA ÇIKACAK BURADAN BAK uyarmadı demeyin. Şakası yok bu işlerin. Bi dilekçeye bakar. Ciddi söylüyorum. Boşu boşuna kırmayın birbirinizi. Yazık günah lan.

Yok o kazanmış yok bunun cebine girmiş. Bize ne abi. Benim cebim dolmuyor. Gerisi de beni ilgilendirmiyor.

/BEYLER YETER YA
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...