Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Madcat said: bunun eski nicki neydi ya http://forum.paticik.com/read.php?20,3235270,3307769#msg-3307769
xcorp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 "roket adam" said: BonePART said: Abi Sırrı aldığı %5 lik oyu görünce RTE bi anda kabustan uyandım dedi. Bundan sonra rüşvet yok dolandırıcılık yok soygunculuk yok dedi. Bi daha olursa Sırrı gene ben gelirim diye beni aradı dedi. Demokrasi adına çarpışan Sırrı yoldaşa teşekkür ediyoruz. Seçime girdi bir ülkenin makus kaderi değişti.Saol Sırrı yoldaş. noktalama işaretlerinin yerindeliği ve yazım hatası olmaması mı efsane? :p
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bliksem said: bu kim bilmiyorum ama yine güldüm ahaha
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 şafak sezeri andırmıyor mu lan sdfsdf
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Gizli said: şafak sezeri andırmıyor mu lan sdfsdf Abi bana şunu hatırlattı, akpli bu da sdşklfsd http://cdn.img42.com/c488aeeb0b0a1db7d8b4d4e0f11f2f4b.jpeg http://files-cdn.formspring.me/profile/20100312/n4d9575ef9cb04_large.jpg
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 asteroth nasıl yargılamış ahaha. sene 2014 hala bu forumda görünen köy kılavuz istiyor.
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Şeyi atlamışsınız lan, tekstil mühendisi balon said: Ben harekat koordinatörüyüm. İşimin tanımını bir araştır ve gel bir de. balon said: havacı geldi hanım. 1- TK Hostesleri 90'ların başından itibaren çirkinleşmeye başladı çünkü bundan önceki hükümetlerin kadrolaşmada/güzellik dengesinde kadrolaşma tarafının ağır basmasıydı. Son dönem hosteslerin hepsi eli yüzü güzel kızlar çünkü yeteri kadar dinazor var. 2- Havacılıkta her meslek için güvenlik esas olduğundan mesleğe göre herkese uygulanan kriter vardır. Kabin ve kokpit ekibine de fiziksel özelliklerine göre sivil havacılık standartları koyulmuştur, şirket son derece haklı bu konuda. 3- Dünyanın Emirates gibi en büyük havayolu şirketlerinde ve büyüme sürecinde olan nicelerinde çirkin hostese rastlamak zorken bu uygulamaya gidilmesi de başlangıç sadece, bence havacılık fakülteleri kurmak zorundalar havayolu şirketleri.
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 neutrino said: Ösym baskanı ve yuksek lisanslı tekstil mühendisliğini de ekleyelim. Adamin başarıları belli dhhssjsjshs Annen ama baya başarısızmış.
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Masakari said: Şeyi atlamışsınız lan, tekstil mühendisi balon said: Ben harekat koordinatörüyüm. İşimin tanımını bir araştır ve gel bir de. balon said: havacı geldi hanım. 1- TK Hostesleri 90'ların başından itibaren çirkinleşmeye başladı çünkü bundan önceki hükümetlerin kadrolaşmada/güzellik dengesinde kadrolaşma tarafının ağır basmasıydı. Son dönem hosteslerin hepsi eli yüzü güzel kızlar çünkü yeteri kadar dinazor var. 2- Havacılıkta her meslek için güvenlik esas olduğundan mesleğe göre herkese uygulanan kriter vardır. Kabin ve kokpit ekibine de fiziksel özelliklerine göre sivil havacılık standartları koyulmuştur, şirket son derece haklı bu konuda. 3- Dünyanın Emirates gibi en büyük havayolu şirketlerinde ve büyüme sürecinde olan nicelerinde çirkin hostese rastlamak zorken bu uygulamaya gidilmesi de başlangıç sadece, bence havacılık fakülteleri kurmak zorundalar havayolu şirketleri. ee ne oldu şimdi a.q?
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 arcane said: asteroth nasıl yargılamış ahaha. sene 2014 hala bu forumda görünen köy kılavuz istiyor. O karaktersize cevabı verildi. Beyni sadece öyle alttan vurmaya çalışıyor ama köpek gibi o kadar saldırabildi o.
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bliksem said: Annenin resmi olsaydı keşke, neler çizerdim.
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Aluriel said: bi de bu foto yerine can yeleğinin altından göbek sarkan fotoyu mu kullansaydınız acaba? O göbeğin altından sarkanı kullanabilir misin, sana ve sülalene yeter.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 başbakanın muhteşem sol ayağını beğendin mi bugün balon.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 evet sana girsin falan yazacaksın büyük ihtimal cevapların hep o kalitesizlikte
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Değerli yönetici arkadaşlar. Kişilik haklarını özenmezseniz, burayı tartışma platformu olmaktan çıkarırsanız böyle ibnelere prim verip, bundan rahatsızlığımızı belirttiğimiz halde de siklemezseniz, biz de böyle cevabı veririz. Ayrıca kişisel olarak da suç duyurusunda da bulunucam bu engellenmezse.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Oooo gerçek islam, alırım bi dal. IŞİD bombalayıp kafa kesiyor ama bu da bi yöntem tabi.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon said: Değerli yönetici arkadaşlar. Kişilik haklarını özenmezseniz, burayı tartışma platformu olmaktan çıkarırsanız böyle ibnelere prim verip, bundan rahatsızlığımızı belirttiğimiz halde de siklemezseniz, biz de böyle cevabı veririz. Ayrıca kişisel olarak da suç duyurusunda da bulunucam bu engellenmezse. bulunsana, herkese küfreden, hakaret eden sensin sonucu nasıl olur merak ediyorum.
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon said: Değerli yönetici arkadaşlar. Kişilik haklarını özenmezseniz, burayı tartışma platformu olmaktan çıkarırsanız böyle ibnelere prim verip, bundan rahatsızlığımızı belirttiğimiz halde de siklemezseniz, biz de böyle cevabı veririz. Ayrıca kişisel olarak da suç duyurusunda da bulunucam bu engellenmezse. kişilik hakkına saldırı mevcut değil, fotoğrafı twitter'a koymuşsun keza, public information gayet. resmin adı da yavercik.jpg falan değil, üzerinde senden alıntılar bulunuyor kendine mi dava açacaksın? good luck millete "ibneler" diye hitap edip ardından erkek olduğunu bildiğin adamlara "göbeğin altından sarkanı bir görseniz" demek en basit tabirle trajik.
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 moriarty said: balon said: Değerli yönetici arkadaşlar. Kişilik haklarını özenmezseniz, burayı tartışma platformu olmaktan çıkarırsanız böyle ibnelere prim verip, bundan rahatsızlığımızı belirttiğimiz halde de siklemezseniz, biz de böyle cevabı veririz. Ayrıca kişisel olarak da suç duyurusunda da bulunucam bu engellenmezse. bulunsana, herkese küfreden, hakaret eden sensin sonucu nasıl olur merak ediyorum. Ulan benim ismimi afişe eden siz, Her türlü resmimi terbiyesizce izinsiz kullanarak afişe eden siz, İslam'a ve Müslümanlara terbiyesizce hakaret eden siz, Şu forumun yarısı İslam'a hakaret zaten; Benim 2-3 küfrüm hakkı mı gölgeleyecek sanıyorsun?
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 inancın gereği bazı şeyleri tadında bırak da kapat o bilgisayarı artık, hadi.
Öne çıkan mesajlar