Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Mr_Hand said:

abi.

NoTwisT said:

Soris said:

Valla benimde köpeğim olsun istedim. Ama sonra hatırladım ki birilerinin köpeği olmak istemezdim işte o yüzden bir köpek de almak istemediğimi fark ettim.

Kankut bende hep kiz arkadasim olsun isterdim. Ama sonra hatirladim ki birilerinin bana cakmasini istemezdim iste o yuzden bir kiz arkadas bulmak istemedigimi farkettim.

huıysdagfhashuıd
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Tokins çok başarılı ya. Konu Dışı'na 'tavsiye' diye topic açmış, mesaj şu:

tokins said:

kızın elini cebine attırmayacaksın. şekil giyineceksin, aynada kendine bakıp güzel adamım demedikçe rahat uyku yok sana. aynada kendine bakınca kaliteyi göreceksin. asalet doğuştan gelir. kaliteyiyse kazanırsın ve gösterirsin. parlak bir tabancadır o ve namluyu kız arkadaşının ağzına sokacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel, Karımı Döveyim Mi?. Tokins.

tokins said:

22 yaşındayım karım 18 yaşında. Beni aldatıyor. Telefonundan mesajlarını okudum. Beni eski erkek arkadaşıyla aldatıyor. Telefondan mesajla birbirlerini azdırmışlar. Hepsini okudum. Okurken bir yandan da sertleştim. Allah ikisinin de belasını versin.

tokins said:

Bıçaklamak istiyorum ikisini de. Ama karıma da hak veriyorum. İyi bir koca olamadım. O bir erkek istiyordu ve ben yeterince erkek olamadım. Kuşu ölünce çocuklar gibi ağlayan bir erkeği kim ister ki? Kanaryam ölünce ağlayıp yorganları çarşafları yırtmıştım. Üzüntüme ortak olacağına alaycı gözlerle izledi beni.

O istiyor ki eve girer girmez kıçına bir tokat atıp yemeğimi hazırlamasını emredeyim. Sevişirken saçından çekeyim. Sİnirlenince bağırıp çağırayım. Bazen beni özellikle sinirlendiriyor farkediyorum. İstediği tepkileri vermemi istiyor ama ben öyle biri değilim. Hiç olmadım. O öyle kızınca kendimi küçük odaya kitliyorum.

tokins said:

Eve geldi. Yine buldu dalga geçecek bir şeylerimi. Yeni aldığım altı bombeli ortopedik ayakkabılarımla dalga geçiyor. Ayakkabının bir ucuna zeytin koyup diğer ucuna ayağıyla basıp zeytini bana fırlatmaya çalıştı. Bilerek yapıyor biliyorum, sinirlendirmeye çalışıyor. Ben kendimi biraz küçük odaya kitliyorum. Konuşmaya sonra devam ederiz. Herkese teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Konu Dışı, Kedimden Nefret Ediyorum. Tokins.

tokins said:

Yavruyken sokakta buldum. Bir gözü çıkmıştı. Mecburen aldım eve getirdim bakımını yaptım, yemeğini suyunu verdim. Tuvalet alışkanlığı kazandırdım. Üç aydır bende kalıyor. Zaruri durumlar dışında asla yanıma yaklaştırmıyorum. Odama asla sokmuyorum. Evde serbest dolaşım hakkı var ama yanıma gelirse ayağımla ittiriyorum. Yeterince büyüdü. İsteyen varsa verebilirim yoksa sokağa atıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
KuddusiMavra said:

Buddha said:

3. golde Ersun'a ilk sarılan Selçuk. Neden 10 yıldır takımda anlaşılıyor.

Volkan'da 2 golüde saçma sapan yemiş. Her zamanki gibi uzanamamış. Artık Mert'e devretmesi gerekiyor kaleyi. Hem milli takımda hemde önceki maçlarda aynı golden bir sürü yedi. Gelen gol.

he,selçuk çok yalaka bir adam.
bu yüzden fenerbahçe 10 senedir ayda ortalama 1.5 milyon euro'yu selçuk'a veriyor.

http://forum.paticik.com/read.php?29,7176787,page=9
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...